L'"Europe de la paix" se prépare à un scénario de "guerre d'hiver de type napoléonien" (O "Europă a păcii", se pregătește pentru un scenariu de IARNA" in tipuri de război napoleoniene")

In jos

L'"Europe de la paix" se prépare à un scénario de "guerre d'hiver de type napoléonien" (O "Europă a păcii", se pregătește pentru un scenariu de IARNA" in tipuri de război napoleoniene")

Mesaj  Admin la data de Mier Sept 10, 2014 5:55 am

O "Europă a păcii", se pregătește pentru un scenariu de IARNA" in tipuri de război napoleoniene"
http://christroi.over-blog.com/article-l-europe-de-la-paix-se-prepare-a-un-scenario-de-guerre-d-hiver-de-type-napoleonien-124544810.html
Filigran de război a Statelor Unite contra Rusiei prin procură UE Ucraina , așa-numita "Europă a păcii", se pregătește un scenariu pentru " Winter lui Napoleon război ca "... Și, după cum De obicei, aceasta este noi, europenii, care vor plăti factura.

În așteptarea iernii, junta Kiev împotmolit în Stalingrad Donbass sa , în imposibilitatea de a satisface facturile sale, a programat 04 august pentru a tăia gaz cu proprii oameni din Kiev în această iarnă .

Un raport privind securitatea energetică în sectorul gazelor pregătit de către Consiliul UE pentru noi în Europa sugerează o acțiune imediată în caz de întrerupere a aprovizionării cu gaz din Rusia în această iarnă și descrie abordările pe termen mediu pentru a asigura livrarea în condiții de siguranță . Potrivit rapoartelor, acest document va fi dezbătut la o reuniune informală a miniștrilor energiei din UE la 6 octombrie, iar propunerile vor fi discutate la summit-ul UE din 17 octombrie 21.

Potrivit lui Alexei Grivatch, director general adjunct al Fundației ruse pentru securitatea energetică națională, Europa nu este pregătită este astăzi de a suspenda importurile de gaz rusesc prin Ucraina, dacă tranzit au fost întrerupte, lipsa de gaz În cazul în care consumul maxim ar crește în Bulgaria la 7,5 milioane de metri cubi pe zi (70% din consumul de zi cu zi) și 6 milioane de metri cubi pe zi în Grecia (40%). Un consumator de asemenea, important ca Italia ar putea acoperi necesarul maxim de doar desen un maxim în rezerve și datorită sale achiziții la cele mai multe aprovizionării cu gaze naturale din Norvegia, care ar fi dificil să se asigure pentru o lungă perioadă de timp. Alexei Grivatch afirmă că aceste estimări sunt făcute cu date din iarna trecută, care a fost destul de dulce. "În general, acest raport este contradictoriu. În primul rând, UE intenționează să găsească furnizori alternativi de gaze naturale. Pe de altă parte, el vrea să creeze un cartel al consumatorilor casnici", a spus expertul . Potrivit acestuia, Europa ar putea implica sume importante de GNL numai prin creșterea prețurilor, care sunt în prezent cu 40% mai mici decât cele din Asia. (1)
"Europa încearcă să reducă dependența față de gazul rusesc care trece prin Ucraina. În ultimele luni, un volum record de gaze naturale a fost depozitat în regiunea noastră, astfel încât să reducă la minimum riscul de penurie în iarna care vine. Între timp, după ce Obama la 3 septembrie, UE se pregătește 1 septembrie 8 noi runde de sancțiuni împotriva Rusiei .Livrările directe de gaz rusesc către Europa nu au fost afectate de criza din Ucraina (din martie 2014, UE a conduce un depozit masiv de gaze în așteptarea 2015 de iarna Ndlr . ) . Cifre de la lobby-ul a Europei infrastructurii de gaz infrastructură, site-uri de stocare au fost situate în Slovacia la capacitate de 92% ultimele 4 septembrie.

Europa este în procesul de a stoca cantități mari de gaz, probabil pentru a proteja împotriva unui potențial suspendare a livrărilor din Rusia.

Speranțele UE au depozitat cantități suficiente de gaz la apropierea iernii, dar mai presus de toate se dorește un pericol pentru Rusia, prin privarea companii energetice rusești în venituri și uscarea sursa lor de finanțare (sancțiuni) pentru a pune lupta economie și Rusiei forța președintele rus Vladimir Putin să renunțe ...

Un plan îndrăzneț are încă trei capcane majore:

1) Nu se ia în considerare posibilitatea de a mai rece decât iarna normala, un fenomen care ar putea fi dovedit, din cauza revenirea de El Niño, asociate cu ierni mai reci din Europa de la 2 la 3 ° C în ceea ce privește media normală.

2) Duma de Stat a promis deja sprijin financiar companiilor rusești afectate de sancțiunile. Guvernul rus este gata să elibereze 1.500 de miliarde de ruble pentru a menține nivelul de producție de Rosneft la nivelul actual. La rândul său, Gazprom a solicitat împrumuturi de la băncile europene, care sunt în procesul de acordare el înainte de intrarea în aplicare a sancțiunilor.

3) Ce se va întâmpla în primăvară, când industria germană va avea nevoie de gaz, iar la epuizarea stocurilor?

... liderii europeni par dispuși să facă un pariu cu miza de viata a contribuabililor lor de iarna , in functie de vreme - sub presiune de la Washington? - scrie blog-ul Zero Hedge. Dar stocurile de gaze care Europa a făcut o va ajuta să evite un tip napoleonian dezastru de iarna? (2)

Surse:
(1) http://fr.ria.ru/presse_russe/20140910/202386179.html
(2) http://www.express.be/business/fr/economy/lue-joue-avec-le-confort-du-citoyen-leurope-se-prepare-a-un-scenario-de-guerre-dhiver-de-type-napolonien/207675.htm

"UE se joaca cu confortul cetățeanului ... Europa se pregătește pentru un scenariu de" tip iarna lui Napoleon război "

Admin
Admin

Mesaje : 1922
Data de înscriere : 03/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum