Arrest Kissinger for both 9/11s

In jos

Arrest Kissinger for both 9/11s

Mesaj  Admin la data de Mier Sept 10, 2014 11:39 am

http://www.presstv.ir/detail/2014/09/10/378306/arrest-kissinger-for-both-911s/
Ani de la atacurile 11 septembrie din New York și Washington ar fi o zi propice pentru a aresta Henry Kissinger pentru crime împotriva umanității.

Pentru Kissinger în timp ce se face vinovat de mai multe crime de război, inclusiv sacrificarea a milioane de vietnamezi, a fost pe 11 septembrie că el a comis două dintre ofense sale cele mai memorabile: asasinarea președintelui chilian Salvador Allende și instalarea iubitoare de tortură Pinochet juntei în 1973; și demolarea exploziv de la World Trade Center, și masacrarea a aproape 3.000 de oameni din New York și Washington, în 2001.

Kissinger a fost, fără îndoială, creierul a primului 9/11. Ca Consilier Președinte Nixon Național de Securitate în 1973, iar șeful "40 Comitetul" care ne-a supravegheat operațiunile sub acoperire, Kissinger proiectat lovitura de stat care a răsturnat și ucis Allende. Această operațiune a fost "Made in USA" și finanțat cu banii contribuabililor americani ". Operativi lui Kissinger plătit mită generoase de ofițeri din Chile corupte, inclusiv Pinochet, angajarea, în esență, să ucidă Allende și mii de alte oneste,-democrație iubitor chilieni.

Complicitate lui Kissinger în torturarea și asasinarea a mii de chilieni, și distrugerea democrației în Chile, nu este un secret. Kissinger a mărturisit de fapt intențiile sale față de Chile la 20 iunie 1970, când a spus celebra, "Eu nu văd de ce avem nevoie să stea și să privească o țară merge comunist, din cauza iresponsabilității de propriul popor." (De fapt, Allende a fost un socialist democratic, nu un comunist, păcatul lui, în ochii lui Kissinger, fost crezând că Chile ar trebui să controleze propria economie și resurse).

În ultimele două decenii, oficialii din justiție multe țări au încercat să urmărească Kissinger pentru prima 9/11. În 1998, functionarul chilian lui Kissinger, generalul Pinochet, a fost arestat - și-a petrecut restul vieții în arest real și virtual casă, lupta urmăriri penale pentru crime împotriva umanității înainte de a muri, în 2006.

Procurorii din Chile, Argentina, Spania și Franța au citat Kissinger. Judecător chilian Juan Guzman a prezentat 30 de întrebări Kissinger despre relația sa cu Pinochet, dar Kissinger a refuzat să-i răspundă. La un moment dat, Kissinger a trebuit să fugă Franța, pentru a evita arestarea.

Deși în diferite momente el a fost un om căutat în diferite țări, într-un fel Kissinger este încă de mers pe jos în jurul valorii de liber ... și planificarea de noi crime de război. De la lovitura de stat din 11 septembrie 2001, Kissinger a fost un avocat de conducere a planului de neoconservatoare de a distruge "șapte țări în cinci ani", după cum a arătat generalul Wesley Clark. Deși au invadat Irakul și Afganistanul în primul rând, și apoi destabilizat Somalia, Sudan, Libia, Siria și - toate din care a durat mai mult decât cele planificate cinci ani - cel mai mare și cel mai important post 9/11 țintă neoconservatorii "a fost întotdeauna Iran. În ultimul deceniu Kissinger a fost învrăjbiți cu colegul său mumificat Consilier de securitate ex-Național, Zbigniew Brzezinski, despre faptul daca SUA ar trebui să atace Iranul pentru Israel. În timp ce Brzezinski a fost argumentând împotriva ataca Iranul, Kissinger și stabil său de neoconservatori Israel iubitori au fost bătut la tobe de război pe Teheran.


Anti-Iran extremismul lui Kissinger a fost expus sâmbătă, când a spus National Public Radio că Iranul este o amenințare mai mare decât Isil. Ceea ce nu a spus este că de "amenințare", a vrut amenințare pentru Israel, nu Statele Unite ale Americii.

Strânsă legătură Kissinger cu fanatic pro-Israel, neoconservatorii anti-Iran de la 11 septembrie 2001 a surprins pe unii observatori, care au vizionat în mod tradițional fostul consilier de securitate națională ca un realist, mai degrabă decât un ideolog.

De ce sa întors Kissinger neoconservatoare? Unii speculeaza ca ca mintea lui se deteriorează el redescopera radacinile sale tribale și se confruntă cu un al doilea copilărie sionist. Documente justificative acest punct de vedere include declarația sa bosumflat pentru New York Post că "În zece ani nu va fi nici mai mult Israel." Se pare că Kissinger a căzut victimă la fel de angoasă existențială sionist care stă la baza a radicalismului de neoconservatorii, cum ar fi Paul Wolfowitz, Richard Perle, Scooter Libby, Douglas Feith, Dov Zakheim, și altele de care ilk.

Dar nu poate fi un alt motiv pentru a ceda lui Kissinger a ceea ce Gilad Atzmon numește tulburare de stres pre-traumatic. Din acest motiv, într-o coajă de nucă, este complicitatea lui Kissinger în neoconservatoare lovitura de stat din 11 septembrie 2001 Ajutându-design 9/11 șoc și groază funcționarea război psihologic, Kissinger pare să aibă iubitoare de neșters propriul său destin pentru că dintre neoconservatori criminali din septembrie.

Cum știm Kissinger a fost implicat în operațiunea de 9/11, antrax? Pentru că președintele Bush, care acționează în conformitate cu ordinele de Dick Cheney și cabala 9/11 autor, numit Kissinger la conducerea Coverup Comisiei 9/11. Numai o persoană cu cunoștințe intimă a ceea ce trebuie să fie acoperite în sus, precum și o înțelegere puternic pe prăbușirea "19 teroriști condus de un om pe moarte într-o peșteră" poveste de acoperire, ar fi putut fi încredințată conducerea Comisiei.

Din moment ce Kissinger a fost un criminal de război cunoscut, criminal în masă, și conspirator Machievellian care au orchestrat cel putin un 11 septembrie lovitură de stat, membri ai familiei victimelor au protestat numirea sa ca director executiv al 9/11 Cover-up Comisiei. Din cauza presiunii publice, Bush a fost nevoit să tragă Kissinger și înlocuiți-l cu un alt planificator probabil a operațiunii 9/11-antrax, Philip Zelikow. Spre deosebire de Kissinger, Zelikow a fost un criminal de război relativ necunoscut. Arhitectul Doctrina Bush a deghiza infracțiunii suprem de război agresiv sub eufemismul "preventiv", Zelikow este un expert auto-descris în "crearea și menținerea de mituri publice." Unul dintre creatorii posibile ale mitului 9/11, Zelikow scris Raportul Comisiei 9/11 în capitole de contur în luna martie, 2003, în fața Comisiei, a convocat chiar. Că proiectul de timpuriu, care este practic identic cu proiectul final al Raportului, a fost, probabil, bazat pe un scenariu de la Hollywood stil pentru cele 9 / evenimente 11-antrax scrise de Zelikow, Kissinger și alții pentru a servi ca o playbook pentru operatori sub acoperire care a săvârșit atacuri.


În timpul și imediat după 9/11, antrax funcționarea steag fals, Kissinger a stat în Consiliul de politica de apărare sub cheie 9/11 suspect Richard "Prince of Darkness" Perle, o PNACer de conducere, care a cerut un "New Pearl Harbor", în septembrie 2000 - și a luat un exact un an mai târziu. În calitate de consultant senior Perle lui, Kissinger ar fi fost una dintre cele mai importante arhitecți ai operațiunii 9/11, antrax și ulterior cover-up.

Ca Perle, care se mândrește cu porecla lui satanică "Prince of Darkness", Kissinger delectează în criminalitate și rău: "ilegal facem imediat neconstituțional durează un pic mai mult.".

9/11-antrax nu a fost doar neconstituțională; aceasta implica distrugerea Constituției într-un incendierii Reichstagului american. A fost nevoie de Kissinger și cei neoconservatori și israelieni aliați de ani pentru a planifica; și le-au petrecut ultimii 13 ani care acoperă urmele de "fugind înainte", într-un cerc lărgirea de războaie.

În cazul în care 9/11 războaie termina vreodată, iar starea post-2001 de urgenta este ridicat, criminalii septembrie ar putea confrunta cu urmărirea penală. Nu e de mirare Kissinger și amicii lui neoconservatori cer război cu Iranul și Rusia - fie unul dintre care ar putea escalada probabil în al treilea război mondial.

Pentru a salva planeta, avem nevoie pentru a aresta Henry Kissinger pentru sale Septembrie crime din 11:. Cele din 2001, precum și 1973 KB / HMV

Admin
Admin

Mesaje : 1922
Data de înscriere : 03/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum