Beware: Putin, the wounded animal

In jos

Beware: Putin, the wounded animal Empty Beware: Putin, the wounded animal

Mesaj  DOLFI , caporalul FUHRER la data de Mar Dec 16, 2014 8:43 pm

https://sites.google.com/site/incolimatorulluiputin/beware-putin-the-wounded-animal
Vladimir Putin nu este un om bun și nu un lider bun.

Acolo, am spus-o ... si guvernul SUA a început, practic, spunând că în urmă cu opt luni, atunci când s-au alăturat cu alte națiuni occidentale în impunerea-o serie de sancțiuni economice asupra Rusiei lui Putin.

Sancțiunile rănit Rusia un pic, dar cădere liberă acum petrolului este cauza rubla la accident și trântind care națiune cu o recesiune garantat sau chiar depresie.

Citeste mai mult Prăbușirea Rusiei în 3 diagrame

Acest lucru ar fi ceva demn de vigilență extremă pentru guvernul Statelor Unite și investitori deopotrivă chiar dacă Rusia a fost o adevărată democrație guvernată de către liderii de cel puțin semi-responsabile.

Dar e mai rău. Mult mai rău.

Vladimir Putin a fost întotdeauna mult mai mult ca un dictator latino-american mic decât un om de stat. Gandeste-te: El a făcut oasele în poliția secretă, a consolidat puterea cu un inel de sustinatori super-bogați, iar el bate adversarii politici din închisoare la momentul potrivit.

Citeste mai mult platformă cu amanuntul FXCM oprește comerț ruble

Pe scurt, Putin este ca un Pinochet Augusto sau un Juan Perón ... dar cu mult mai mult rezolva de oțel, un militar masiv, și bombe nucleare.

Dar chiar si cu extrem de vizibil și înfricoșătoare înregistra lui Putin cale înaintea noastră, e clar administrația Obama și chiar comunitatea de investitii nu este încă pregătit pentru gradul de deteriorare liderul rus poate dezlănțui asupra propriului popor, pe vecinii lui, și pe SUA piețele financiare.

Nu este nimic mai periculos decât un animal rănit. Vladimir Putin este rănit - și nu este cunoscut pentru deținerea înapoi.

Întreaga sa aventură în Ucraina în acest an este exemplu de cât de distructiv și imprevizibilă Putin poate fi, și că totul sa întâmplat atunci când ulei a fost încă tranzacționa la 100 de dolari barilul.

Citeste mai mult Rusia spune că va reacționa dacă SUA impune noi sancțiuni

Deci, ceea ce ar putea să facă acum?

Din câte știm, Putin a făcut deja o mulțime de următoarele lucruri, dar aici e doar o listă parțială:

1. Lansați un alt atac asupra Ucraina sau altă vecină

2. Tăiați aprovizionării cu energie la restul Europei

3. Lansarea unui război total cibernetic asupra companiilor occidentale și americane și agenții guvernamentale

4. naționaliza companiile cu capital străin sau controlate de interior Rusia

Întrebarea este: Casa Albă și NATO realiza situația? Are Wall Street?

În ciuda unor fanfaronadă politică de la președintele Obama după ostilitățile au început în primăvara anului trecut, eu încă mai cred că avem de-a face cu o administrație care crede că sancțiunile ușoare și negocieri va fi suficient pentru a menține lucrurile de la iesirea din mână. Amintiți-vă, aceasta este încă președinte care a spus locotenent de top a lui Putin din nou la începutul anului 2012 că el ar avea "mai multă flexibilitate" pentru a face față cu Rusia ", după realegerea mea." El este, de asemenea, încă președintele care își băteau joc de Mitt Romney în timpul alegerilor pentru a spune Rusia a fost o amenințare gravă politicii externe. Și în timp ce John Kerry este acum la cârmă, aceasta este în continuare același Departamentul de Stat că a crezut atunci, secretarul de stat Hillary Clinton apăsarea unui make crede "butonul de resetare" a fost un bun - și adecvate - ca răspuns la o tiran ca Putin.

Lipsa echipei lui Obama de vigilență a fost aproape compensată de pe Wall Street. Cele mai multe dintre discuțiile despre capacitatea Rusiei de a trage în jos piețele noastre centrate în jurul crizei Ucraina la inceputul acestui an, cu puțin vorbesc despre stabilitatea generală a națiunii și Kremlin în sine. Numai oameni ca Hermitage Capital CEO Bill Browder a luat tonul potrivit, când a început să sune clopotele de alarmă în 2006 cu privire la guvern și complicii corupt lui Putin în lumea afacerilor interne din Rusia.

Sunt încă nu sunt sigur că destui oameni la Washington și de pe Wall Street au înțeles încă această realitate: Romney a avut dreptate. Browder a avut dreptate. Nu este aproape nimic Putin nu a făcut să rămână la putere deja.

Imaginați-vă ce va face acum că a fost înțepat cu un băț foarte ascuțit.
DOLFI , caporalul FUHRER
DOLFI , caporalul FUHRER

Mesaje : 76
Data de înscriere : 10/07/2013

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum