13 Years Later - It's Still the Jews

In jos

13 Years Later - It's Still the Jews Empty 13 Years Later - It's Still the Jews

Mesaj  Admin la data de Joi Sept 11, 2014 10:46 pm

Treisprezece ani de la 911, iar evreii sunt încă problema, încă în control, încă terorizarea America și restul lumii. Când este America de gând să se trezească la problema evreiască? Cei care citesc acest probabil au auzit că Israel au făcut 911 Dar este mult mai corect să spunem evreilor a făcut 911, Israel este o distragere a atenției de la autorii reali. America a fost ocupat de către o putere străină, americanii nu sunt gratuite, cum ar fi gândească, ei sunt sclavi pe o plantatie evreiesc. 911 sa întâmplat ca un cadou pentru constiinta voastra, astfel incat sa putem învăța care ne controlează.Treisprezece ani de la 911, iar evreii sunt încă problema, încă în control, încă terorizarea America și restul lumii. Când este America de gând să se trezească la problema evreiască? Cei care citesc acest probabil au auzit că Israel au făcut 911 Dar este mult mai corect să spunem evreilor a făcut 911, Israel este o distragere a atenției de la autorii reali. America a fost ocupat de către o putere străină, americanii nu sunt gratuite, cum ar fi gândească, ei sunt sclavi pe o plantatie evreiesc. 911 sa întâmplat ca un cadou pentru constiinta voastra, astfel incat sa putem învăța care ne controlează.

Evreii au 911 și 13 ani de la 911 trebuie sa încă să fie repetată de peste si peste, până când populația prostit-l primeste. Amerika este infestat cu evreii, Amerika este infestat, de asemenea, cu creștini sioniști oferind capacul politic pentru Israel să scape cu steaguri false, genocid, crime în masă și haos. Există o structură de putere iudeo-creștină, care este anti-viață și anti-libertate, operează încă adăpostit sub masca religiei. Unii patrioți creștini notabile sunt în frunte, cum ar fi John prieten, suficient de curajos pentru a rezista un semn cu unele reale la 911 de adevăr.
13 Years Later - It's Still the Jews John-friend-911-israel-did-it
Dacă cineva încă mai vrea să creadă în Isus după acest ultim masacru din Palestina, aș dori să râd în față. Creștinii spun că Dumnezeu controlează pământul și este un Dumnezeu iubitor. Faptele spun altfel. Nu există nici un Dumnezeu iubitor, care ar permite acest spectacol de groază de necrezut. Fie Isus este un monstru, sau nu e acolo. Acestea sunt singurele optiuni ramase. Evident, Isus este un mit, el nu e acolo și nu a fost niciodată, dar credința în el este aici și drag cititor că credința este cauza carnagiul. Isus este foarte motivul pentru care creștinii nu se poate vedea pe evrei în copaci.

Amerika este un popor posedat de acest mit Hristos și că este motivul pentru care Amerika sponsorizează evreu teroare și a plutit în derivă într-un stat polițienesc.
America este Amerika din cauza religiei și supunere oarbă față de autoritate
. Isus este doar prietenul tău dacă ai prieteni evrei. Credința într-un salvator evreiesc este motivul pentru căderea ale Americii, pentru că obligațiunile pe Isus evreilor si evreii sunt luați te jos.

Biblia nu este o veste buna sau un document spiritual autentic, aceasta este o ascultare sclav și manual de antrenament terorist. Biblia este o carte ură evreiesc și la timp pentru a trezi și iz mirosul de doctrină talmudic evreiesc ardere-de-dimineață. Încet, dar sigur creștinii vor trezi la evreii care lucrează împotriva lor, întreaga structură de putere religioasă va fi răsturnat în procesul și America de care știți că nu va supraviețui. Suntem la marginea prăpastiei revoluției, toate revoluțiile sunt într-adevăr schimbarile fizice în timpul evoluția conștiinței.911 investigații în cele din urmă ajung la concluzia că evreii a făcut-o și sunt un sindicat al crimei organizate. Toate 911 adevărul va ajunge la concluzia că bastarzii evrei a explodat Turnurile comerciale apoi acoperit o investigație reală. Toate 911 căi de adevăr duce la Israel, apoi la evrei și cărțile lor, care sunt adevărata problemă, dar steaguri false și demolări controlate nu explică de ce sau filozofia de conducere, care devine pe oameni să facă astfel de trădare.

Israelul este o singura colonie evreiască infestează Palestina, un spectacol de groază de comportament evreiesc de pe ecran pentru toată lumea să vadă. Nu poți demite comportament evreiesc acum, aproape toată lumea în Israel aprobă, întreaga Senatul Statelor Unite a aprobat, Christian Americii aprobă. Cât de mult mai multe dovezi ai nevoie pentru a vedea ceea ce este evident, avem o mare problemă cu această nebunie Hristos cult moarte și evreii. Aceste două religii abrahamice au atins apogeul nebuniei lor, și ei trebuie să fie ambele eliminate pentru cultura umană să evolueze. Iudeo-creștinismul primitiv este mit suprematiei tribal și aceste convingeri sunt cauzală cu suferința de nedescris în Orientul Mijlociu.

Nici în cazul în care în Biblie este conceptul care comportamentul suprematiei duce la represalii justificate, un evreu se poate vedea NICIODATĂ că comportamentul său determină pe cei afectați să riposteze. Credinciosul creștin nu poate vedea că aderarea la proiecția Biblie a Apocalipsei este de cauzalitate la Războiul Terorii. Noi cream realitatea noastra cu convingerile noastre. Evreii crea realitatea lor, cu convingerile lor, ei agresează apoi prins și te dat afară din națiune după națiune.
13 Years Later - It's Still the Jews Karma-dominoes-rabbi-oh-vey
Suntem blocați în acest mit întârziată de un evreu zeu furios afară să ne facă, dar el nu este nici acolo. Isus și Dumnezeu-Tatăl nu există, evreii și putere există, dar nu se poate vedea că ai capul blocat în fund rabinii - zeul său naibii cartea sfântă a confundat complet mintea ta mythified. Geniu evrei să înțeleagă complet și exploata starea dumneavoastră, ei știu că pot scoate un steag imens fals ca 911 și să scape cu ea. Ele sunt atât de inteligent.
13 Years Later - It's Still the Jews Jewish-masterminds-of-911
Nu cred că ar trebui să lăsăm acest sectanti, aceste negustori de război mass-media, aceste hacks politice să scape cu acest steag fals justificat război împotriva terorii, cred că ar trebui să dracu 'pe ele, așa cum au pus dracu' pe toți ceilalți. Așa cum se cauzează distrugerea Orientul Mijlociu, ar trebui să ne ajute Karma închide bucla de energie pe teroare evreiasca sponsorizat - avem nevoie pentru a începe în mod sistematic a distruge baza de putere evreiesc incepand cu sinagogi. Trebuie să facem pentru a le ceea ce fac în fiecare zi pentru oricine altcineva. Fă-i să plătească pentru scandalul de război.

Ce este o sinagogă, dar un sediu de operare celulă teroare evreu? Aceasta este în cazul în care evreii se întâlnească și să citească documentele lor teroriste numite Tora și Talmud. Aceste suluri sacre sunt sursa de ură evreiesc față de toți ceilalți, și în cazul în care discursul de ură este o problemă, atunci de ce nu începe eliminarea discursul de ură evreu prin distrugerea Tora Scrolls? Aceste cărți nu este sfânt, cărțile lor sunt mit rău, poveștile nu sunt adevărate, aceste cărți sunt sursa de nebunie a crea starea de poliție numit Amerika. Aș, fără ezitare, arde aceste cărți și nu privi înapoi. Dumnezeul evreilor este zeitatea cel mai rău în toate de ficțiune și evrei primit cea mai mare parte a lumii să se închine acestui rău la fel de bun.

Nimeni nu poate acum o îndoială că puțin Israel controleaza Congresul nostru, atunci când acestea dau masa uciderea psihopați ca Bibi Netanyahu ovații înregistrare în picioare pe podea de la Casa. Netanyahu ar trebui să fie arestat imediat, nu aplaudat. De ce nu ne permite acest om în țara noastră, după ce a comandat 911? Nu ar trebui să fie bombardat Israel pentru 911? Da, Statele Unite ale Americii ar trebui să bombardeze Israelul înapoi la epoca de piatră și aresta toți evreii implicați în 911 steagul fals. Nu greu de făcut, ne-am bombardat toata lumea tot timpul, e timpul să bombardeze Israhell în moloz.
13 Years Later - It's Still the Jews Netanyahu-israhell-office
Israel poate exista numai în teroare, și ei au terorizeze brațele lor financiare și militare primare găzdui Americii, în scopul de a controla ei. Au scăpat cu o crimă în masă, timp de 13 ani, deoarece nu ne-am organizat pentru a le expune și noi nu putem să plecăm din cauza tuturor rezistența în, creștinii se vor aduna "rotund evreii atunci când le ataca cu 911 de adevăr. Suntem blocați într-un iad adevărat, evreii ne terorizează în timp ce creștinii cântă osanale pe mare a Domnului. Acest lucru este nebunie pură și nu se va schimba până când lucrurile se mai rău. Amerika este spirala morții a Americii.

Ceea ce avem nevoie este o coasta la coasta campanie spune tuturor că Israelul a 911 Vrei sa faci ceva pentru a lua înapoi națiunea de la evreul? Du-te vopsea pe autostrada. Scrie-l pe trotuar, pe pasaj, pe post lampă, pe cutia de USPS. Israel a făcut la 911 la naiba! Nu trebuie să spun că a făcut-o evreii, nu vă faceți griji, dacă oile afla Israel a făcut-o ei vor da seama în cele din urmă a făcut-o evreii.
13 Years Later - It's Still the Jews Paint-the-underpass-with-israel-did-911-txt
Tu trebuie să depășească strigătul de suprematiști evrei care controleaza mintea ta. Dacă nu se poate spune Israel au făcut 911, atunci când știi că a făcut-o atunci că dovedește că sunt controlate de monștri evrei ca Abe Foxman. Scrierea "Israel a făcut 911" într-un loc public stai până la evreu Ape flutura victimizarea lui la tine. Evreii nu sunt victime, ele sunt agresorii pretind victimă ca un mecanism de control. Maestrul a acestei tehnici este de Abe Foxman, directorul ADL, el este omul cel mai rău în America, pentru că el se va opri oamenii de la interogatoriu el rol evreu în 911.

Ce a spus Hitler despre evrei mincinoși, cum ar fi Abe Foxman?

"Mai presus de toate, (el) ciocane departe la caracterele tuturor celor care nu vor închina la prezumția evreiesc de a domina, sau a căror capacitate și geniu în sine părea un pericol pentru evrei.

Instinctul infailibil în astfel de lucruri parfumeaza sufletul original, în toată lumea, și ostilitatea lui este asigurat pentru oricine care nu este spiritul de spiritul său. Având în vedere că evreul nu este atacat, dar atacator, nu doar cineva care atacă trece ca dușmanul său, dar, de asemenea, orice persoană care îl opune.
Dar mijloacele prin care el caută să rupă astfel de suflete nesăbuite, dar în poziție verticală nu este cinstitde război, dar minciuni și calomnii.

Aici el se oprește de la nimic, și în josnicia, el devine atât de uriaș încât nimeni nu trebuie să fie surprins dacă printre oamenii noștri personificare a diavolului ca un simbol al răului își asumă forma de viață a evreului.

Ea nici măcar nu intră capetele lor de a construi un stat evreiesc in Palestina, în scopul de a trăi acolo; tot ce doresc este o organizație centrală pentru escrocherie lor lume internațional, dotat cu propriile drepturi suverane și îndepărtat de la intervenția altor state: un paradis pentru . ticăloși condamnați și o universitate pentru escroci devenire "

Descrierea lui Adolf Hitler a ascuns evreu societatea subminarea este o sonerie mort pentru Abraham Foxman, care ataca instinctiv nimeni nu subjugat de filosofia lui suprematiei. Abe Foxman nu este Dumnezeu, el este un geniu criminal, care este încercarea de a pune capăt drepturile noastre libertatea de exprimare cu legislația ură pe care el însuși este vinovat de. El a avut preștiința plin de 911 și este complice la crimă în masă și un participant activ în coverup. El ar trebui să fie luate în considerare numărul unu inamicul public. Eu cred că el este unul dintre creierele din spatele 911 - un act terorist a fost folosit pentru a panica Americii într-o stare despotic controlat evreiesc.
13 Years Later - It's Still the Jews Abe-foxman-had-foreknowledge-of-911
Este evreii, e iudaism, este Israel, este Abe Foxman ... dar este, de asemenea, noi și convingerile noastre, cele mai multe refuză să accepte ideea că Israel a făcut 911 bazat pe religie sau politețe sau îndoctrinare Holocaustului. Nu vreau să jignesc aceste frumoase evrei asuprite. Condiții Foxman ne să-ți fie frică de a contesta autoritățile cu privire la implicarea evreiesc din 911.

Americanii sunt fie închină evrei ca dumnezeu sau umilit prin puterea banilor evreiești, weither fel majoritatea americanilor nu sunt în măsură să proceseze corect datele. Cât de greu este să înțelegem că Israel a făcut la 911? Nu greu deloc, așa că de ce nu ne-am unificat în înțelegerea infractorii reale de la 911? Rezistența în, cauzate de credinta religioasa. Evreii trebuie să te trezești la iudaism, nu o religie la toate, dar de supremație care cauzeaza Israel de a acționa ca o mașină de ucidere în masă. Creștinii trebuie să se trezească și să realizeze că evreii nu sunt special, dar o problemă. Fiecare dintre noi trebuie să înceapă sub semnul întrebării dacă ar trebui să interzică Biblia din cauza a ceea ce se face la noi.
13 Years Later - It's Still the Jews Israel_insane_xlarge
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum