Hasani si Itici , PACALICI IN SALVARI SI CU CIPICI

In jos

Hasani si Itici , PACALICI IN SALVARI SI CU CIPICI

Mesaj  Admin la data de Joi Aug 28, 2014 11:25 am


Admin
Admin

Mesaje : 1922
Data de înscriere : 03/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

New Texts Out Now: Erin Runions, The Babylon Complex: Theopolitical Fantasies of War, Sex, and Sovereignty (Complexul Babilon: Theopolitical Fantezii de război, Sex, și suveranitate )

Mesaj  DOLFI , caporalul FUHRER la data de Vin Aug 29, 2014 8:24 am

Admin a scris:

Complexul Babilon: Theopolitical Fantezii de război, Sex, și suveranitate
http://www.jadaliyya.com/pages/index/19004/new-texts-out-now_erin-runions-the-babylon-complex
Texte noi acum: Erin Runions, complexul Babilon: Theopolitical Fantezii of War, Sex, și Suveranitatea

Jadaliyya (J): Ce va determinat să scrie această carte?

Erin Runions (ER): Condiții de viață în New York City în 2001 și după, am fost implicat în mișcarea anti-război, care au protestat războaiele din Afganistan și Irak. Am vrut sa inteleaga ceea ce obligă oamenii din Statele Unite pentru a accepta război, ocupație, și tortură. Religia este o forță astfel de conducere. Biblia oferă o mare parte a narațiunii religios care modelează opinia și dezbatere în Statele Unite ale Americii. Oamenii pot avea un sentiment vag că Biblia conduce politică, război, homofobia, atitudinile față de lege și de guvernare, precum și alte probleme, dar nu întotdeauna exact cum, nici modul în care aceste lucruri sunt legate religios.

Orașul antic Babilon este, desigur, situat în Irak. Deci, Babilonul a oferit un mâner religios ușor pentru evenimentele din războiul din Irak, mai ales că în Biblie, imperiul babilonian este inamicul cucerire a poporului ales. Babilonul este, de asemenea, pe site-ul figuri de elaborare apocaliptic creștin antic și contemporan, ceea ce înseamnă că vine să reprezinte vrăjmășie spiritual, de asemenea. Am început să analizeze desfășurarea de aluzii, texte, alegorii, și imagini asociate cu Babilonul. Acestea includ trimiteri la vechi imperiu al Babilonului, Turnul Babel, Târfa Babilonului, și conducătorul presupuse a Babilonului, antihrist. Aceasta constelatie a fost folosit pentru a vorbi despre inamicii din Orientul Mijlociu (Irak, Saddam Hussein, teroriști, în general, și chiar Osama bin Laden). A devenit un punct tactil pentru o re-scriere a relațiilor de putere, în care Statele Unite devine poporul ales victime, oprimate de către inamic rău spiritual.

După cum se dovedește, trimiterile la aceste cifre să apară într-un set mult mai larg de contexte decât doar războiul din Irak. Babilonul apare în ambele dezbateri laice și religioase legate de război, sexualitate, și valori politice. În modul de multe figuri orientalized, Babilonul este urât și temut ca un model și sursă de imperiu tiranic și unitate a impus; în schimb, este admirat și imitat ca o civilizație puternic cu mari realizări și capacitatea de unificare. În același timp, cu povestea mitic de crearea a limbilor la Turnul Babel, Babilon devine un simbol al diversității, uneori iubit, uneori de temut. Este un simbol incredibil de flexibil, care poate servi o varietate de scopuri politice. Aceasta indică o theopolitics mai mari la locul de muncă în formarea opiniei politice și de acțiune în Statele Unite.

J: Ce anumite subiecte, probleme, și literaturi face adresa de carte?

ER: Am analiza discursului politic secular, cultura populară, și (mai ales conservator) învățătura religioasă creștină. Am să acorde o atenție la modul în care Babilonul este implementat în trei arene:

War (inclusiv de poziția filosofică de război, precum și adoptarea ei în războiul din Irak și războiul împotriva terorismului în excepție de la lege, tortura, și ucidere extrajudiciară);
Sexualitatea (homofobia, valorile familiale, hypersexualization rasiala);
Guvernare (politici și poziții legate de imperiu, democrație, economie, unitate, și diversitate).
De-a lungul, am teoretiza cum Biblia facilitează biopolitica. Interpretarea biblică alimentează sunt produse modul în care populațiile, regularizate, și clasificate ca diferite tipuri de capital uman. Narațiuni biblice și interpretări sunt folosite pentru a prudenta, linguși, sau inspira cetățeni americani să le ia locul respectiv în termen de capital în scurt, pentru a le forma ca teme politice. Gândirea biblică afectează, de asemenea, modul in care oamenii sunt hierachized pe o scară globală în conformitate cu evaluările organismelor concurat și clasificate, citizenries, sau popoare migratoare.

Pe drum, am ridica mecanismele exacte și tradițiile de interpretare care permit Biblia a avea potenta politic. Biblia nu este doar Biblia. Eu arăt cât de politic și discursuri filozofice despre război, sexualitate, și de guvernare sunt stratificate pe Biblie, ceea ce face ca mult mai puternic. Imagini biblice crește autoritatea și puterea emoțională a ideilor politice laice; de asemenea, ideile seculare acceptate sunt utilizate alături de Biblie pentru a da o greutate mai mult moral.

J: Care este argumentul cu privire la suveranitate în carte? Cum se referă la sex și război?

ER: Multe alte persoane au susținut că statele naționale nu mai sunt de fapt suveran. Corporațiile transnaționale apel focurile de armă. Dar există încă o împinge și trage în jurul suveranității. Administrațiile americane și cetățenii încă încearcă să consolideze un sentiment de suveranitate. Eu arăt că fac acest lucru în parte prin evocarea temerile religioase și merge la război, și în parte prin "protejarea" de familie (toate din care uimitor se face cu referire la Babilon). În același timp, politica Statelor Unite lucrează în mod activ pentru a crea acces la acele piețe care chiar au subcotat naționalismul. Babilon, valorile de război, și de familie toate face o apariție în promovarea capitalului nereglementat, de asemenea. Trimiterile la Babilon permite, gestiona, și astupa aceste contradicții în jurul suveranității.

J: Ai face propuneri în carte, sau este tot critică?

ER: Da, ultimul capitol este dedicat gândesc cum a textului biblic ar putea fi citit în mod diferit. Am interoga cât de categorii de bine și de rău (mai ales rău) sunt produse literar, și propune un mod de interpretare care rezistă ierarhizare și autorizarea transcendent de opresiune. Bazându-se pe munca de Gayatri Spivak Chakravorty, Charles Gaines, Lee Edelman, și alții, am model de lectură într-un mod care ține la centru neguvernabilă, ciudată, imposibilitatea de sublim de a cunoaște adevărul, sau rău.

J: Cum această carte conecta la și / sau pleca de la dumneavoastră de cercetare anterioare?

ER: Toate munca mea a fost preocupat de elaborarea teoretic modul în care Biblia este folosit de interpelare oameni în anumite pozitii politice. Sunt fascinat de modul in care anumite idei pot lua deține atât de puternic și cât de texte biblice forma teme politice.

Intotdeauna mi-am vrea să se gândească la modul în care Biblia poate fi citit în mod diferit, precum: modul în care poate fi folosit pentru a cultiva mai mult, nu mai puțin, egalitate; cum poate fi citit în moduri care perturba opresive, formațiunile hierarchizing de oameni și de capital.

J: Cine crezi că va citi această carte, și ce fel de impact ați dori să aibă?

ER: Cartea este destinat în primul rând pentru oricine este interesat de conexiunile dintre religie, cultură și politică, inclusiv oameni de știință, oameni de știință în curs de dezvoltare, studenti, precum si a publicului larg. De asemenea, sper că va fi de ajutor pentru oamenii religioși intelectual curios care ar dori să-și regândească modul în care Biblia este interpretată și modul în care sunt produse categorii de bine și rău.

Impactul ideal ar fi de trei ori: pentru a creste gradul de constientizare a modului biblic de interpretare afectează politica și opinia în Statele Unite ale Americii; pentru a perturba producerea de teamă religioasă despre teroare, tiranie, diferență, și sexualitate; și pentru a ajuta la construirea unei schele intelectual pentru gândire dincolo de ierarhii opresive.

J: Ce alte proiecte lucrezi acum?

ER: Următoarea mea carte are multe din aceleași probleme în ceea ce privește pedeapsa. Mă uit la intersecțiile de închisori, pedeapsa, tortura, interpretare biblică, subiectivitatea politică, economie, precum și cultura de viață pentru capital.

Extrase din Babilon Complexul: Theopolitical fantezii of War, sex, și suveranitatea

De la "Introducere: Babilonul și criza de suveranitate"

"Războiul împotriva terorii" și o teamă reînnoit de sexualitate au marcat anii de după atacurile de la World Trade Center din New York City. Război și furaje sex într-un sens general de panică morală care creează un aviz conform pentru noi tipuri de politici și acțiuni politice, economice, militare și. Tortura devine o necesitate. Interesele economice au prioritate față de bunăstarea umană. Exprimarea sexuală și aranjamentele interne devin probleme constituționale. Acțiunea militară, politică economică, și reglementarea sexual sunt date frecvent autoritate in Statele Unite prin intermediul Bibliei și, în special, de moduri de a popularizat și, uneori, secularizate de interpretare biblică protestantă. Această carte susține că invocarea de autoritate biblică netezi calea pentru încercările continue de a Statelor Unite reafirma puterea într-o lume în care suveranitatea națională trebuie să se încline în fața circuitele transnaționale de capital și putere. Cu toate acestea, în mod contradictoriu că puterea este în rețea în întreaga populație eterogenă încă omogenizare, conștient și inconștient, strategized și interpretare neplanificate-biblică SUA autorizează discordant suveranitate și, în același timp, se subminează prin participarea la rețelele transnaționale mari de putere și de capital care organiza populații, piețe, și relațiile politice pe o scară globală panica morală asociată cu teroare și sexualitatea poate fi simptomatic de o pierdere de putere la nivel național și insistența național concurente pe forțele pieței chiar că produc această pierdere.

Aceste curente politice, deși, uneori, muddied de viteza cu care ele par să se deplaseze în direcții opuse, devin vizibile în stop-cadru dintr-un compozit biblic figura-Babilon. Este o cifră care are ubicuitate surprinzător ca o icoană și metaforă în cultură și politică din SUA. Ce carte mai bine pentru a numi și ușura panică morală decât Biblia? Interpretarea biblică este un mijloc puternic de care să-și exprime și să gestioneze tensiunile între suveranitatea națională și răspândirea economic.

[...]

Puterea și utilizările contradictorii ale simbolului sunt produse, în parte, printr-o tradiție de interpretare, care a confundat diferite și contradictorii reprezentări biblice ale Babilonului. Acestea includ Turnul Babel, care de invidiat realizare uman colectiv perturbat de Dumnezeu pentru a produce diversitatea culturală și lingvistică; cucerirea imperiului încă seducător de Nabucodonosor al II-lea, cu orașul său arhitectural uimitoare Babilonului, care ia Israel în exil și distruge templul; ademenitor, genderqueer, bloodfiend curvă a Babilonului ca o alegorie pentru Roma; și mai ales biblică, carismatic dar înfricoșător antihrist non / om care se spune că a locui în Babilon. Când părțile sale componente sunt caleidoscopic recombinate, deoarece acestea tind să fie, Babilon vine pentru a servi un număr remarcabil de nevoi retorice.

Statele Unite ale Americii are un complex Babilon: Babilonul devine un sit de identificare și un obiect de counteridentification intens. Marele oraș, imperiu de succes, curvă de regină, proiect ambițios de construcție, unite putere carismatic, și nu a reușit realizare, Babilonul este atât de umilit și glamorized. Acesta este condamnat (ca imoral, nedemocratic, inumane) și imitat (ca senzațional, excitantă, tolerant, diverse, și unificator). Babilonul apare în deplasare configurație în dezbaterile asupra individului și colectiv, legea și excepție de la lege, libertate și egalitate, controlul moral și promptitudine economic, toleranță și asimilare. În războiul din Irak, Babilonul este site-ul de distrugere literal. In Hollywood, ea devine un simbol pentru industria de film și potențialul de cinema, precum și a exceselor și perversiunile de succes. Deși apariții Babilonului sunt extrem de labile și par să indice contradictorii răspunsuri afective (fascinație, admirație, de sine dreptate, răzbunare), sunt consistente: Babilonul și Biblia sunt folosite pentru a autoriza acțiunea și politica militară în război, forma populația prin Regulamentul sexual, și să negocieze sensul de colectivitate socială și democrația în moduri care sunt în concordanță cu extinderea la nivel global a piețelor libere.

Invariabil aluzii la Babilon atinge cu privire la pericolele de sex, necesitatea de război, sau problemele de guvernare. Familia heterosexual, armata, și democrația limitată sunt promovate ca forțele necesare pentru viață, moralitate, adevăr, și economie; aceste instituții sunt folosite pentru a stimula economia și guverna aspectele sale scăpate de sub control. Un factor de motivare pentru astfel de necesități politice, Babilonul reprezintă ceea ce ar putea fi considerat temerile centrale din cadrul US democrația liberală: că diversitatea sexuală, morală, etnică, sau politic va afecta unitatea națională sau, dimpotrivă, că un sistem totalitar va reduce libertatea și forța unitate omogenă. Aceste temeri contradictorii, peste prea multă diversitate și prea multă unitate, apar în dezbaterile cu privire la natura de guvernare și democrație, despre moralitatea sexuală, despre adevăr, și despre rolul armatei americane în lume. Tocmai în acest complex de contradicții care aluzii la Babilon poate reprezenta și aline criza de scădere suveranității naționale în procesul de o globalizare economică extrem de promovat.

Din Capitolul patru: "Revenge pe Babylon: Alegorie literal, Scriptura, tortură"

La fel de mult ca Babilonul fictiv ar putea genera piețe, aspirațiile senzuale, ambiție cinematografică, și consumul total, locul efectiv a fost supusă violenței brutale. La mai puțin de doi ani de la Hollywood Babylon a fost sărbătorită ca o piață modernă în deschiderea Centrului de la Hollywood și Highland din Los Angeles cu Curtea de Babilonul, orașul antic Babilon era distrus în războiul din Irak. După cum sa menționat în introducere, trupele ocupat și a deteriorat grav orașul vechi, începând din 2003, războiul din Irak face evident clar că un Babilon admirat este doar un loc de fantezie. Babilonul antic real este tratat ca și cum nu are nici o valoare reală. Mai rău, Babilonul antic devine un simbol a tot ceea ce amenință piața-se de Vest devine locul de nastere al terorismului. Disparitatea dintre Curtea Babilon în mall LA și Babilonul antic în războiul din Irak tradeaza un orientalism de bază. Babilonul este de dorit numai în măsura în care stimulează consumul, care ne favorizează piețele. Fantasy Babilonul este de dorit, dar nu de fapt evaluate. Rolul său principal este ca o folie de la proiectul de producere a SUA superioritate.

De fapt, Babilon face apariția în raport cu SUA tortura prizonierilor irakieni. Haj Ali Shalal-prizonier irakian a cărei mărturie se potrivește fotografie acum-iconic al omului cu gluga pe o cutie, într-o conferință pe de crime de război în Kuala Lumpur despre experiența sa la Abu Ghraib. Printre multe alte cruzimi acolo, el a fost nevoit să asculte repetiții puternice și constante ale versiunii Boney M a piesei "Rivers a Babilonului" (Kent 2007; Shalal 2009). Versurile "Rivers of Babylon" sunt biblice: Ei repeta prima parte a Psalmului 137, în care psalmistul exprimă agonie peste exilul babilonian de elita iudeu în 597 și 586 î.Hr.

[...]

Central la preocuparea mea în acest capitol este modul în care Biblia ajunge să fie folosite drept tortură, și interpretări biblice cum se învârt în jurul Babilonului veni pentru a face tortura prea strălucit. Este de remarcat faptul că, dintre toate melodiile biblice care ar putea fi jucat ca tortură, cel ales face aluzie la unul dintre pasajele cele mai tulburătoare ale Scripturii. În ultimele câteva versete din psalmul, psalmistul întreține un puternic și tulburător fantezie răzbunare: "O, fiica Babilonului ... fericit este cel care te rasplateste pentru ceea ce ai făcut pentru noi; fericit este cel care confiscă copii și să le cratime împotriva stânci. "Aceste linii nu au fost exprimate în mod explicit la Abu Ghraib, deoarece piesa" Rivers of Babylon "în sine le accize, concentrându-se în schimb pe dorința Reggae pentru libertate viitor. Dar pentru oricine versat în Scriptură, aceste sentimente violente bântuie orice citare a psalmului. Utilizarea acestui psalm special ca o formă de tortură, care se încheie cu răzbunare, deoarece nu-sugereaza am putea interoga bine relația de răzbunare pentru tortură.

Din Capitolul cinci: "Cine trăiește în Babilon? Gay Antihrist ca Enemy politic "

În cazul în care, în gradația biopolitic de populatii, "viață bună" (de viață în valoare de protejare a) este controlat și aranjate în cadrul națiunii prin intermediul virtuos familiei non-Babelian, în afara națiunii, în războiul împotriva terorismului, "mai puțin bun "viața babilonian este în formă prin durere .... În acest capitol, tencuieli grave și nonserious de prinț Babilonului, antihristul, punct la o escatologie național heteroteleological care cuprinde și hierarchizes viață în interiorul și în afara granițelor umane în moduri care afectează Valoarea relativă a legii.

[...]

Într-o manifestare neliniștitor de anxietăți contemporane SUA cu privire la securitate, sexualitate, și sfârșitul lumii, un antihrist malware punct de vedere politic, homosexualized iese din domeniul mistic al Babilonului în cultura pop, umor politic, și Internet reflecție religioasă. După 9/11, "dușmanul" din Statele Unite ale Americii, care vestitor potențial de haos apocaliptic, a fost numit "terorism", în general, și localizate pentru un timp în persoanele de Saddam Hussein și Osama bin Laden. Într-o cultură dată fantasm apocaliptic și homofobie, Hussein și bin Laden au fost previzibil asociat cu Babilonul și portretizat ca anticriști, ca homosexual, și, uneori, atât.

Această cifră apocaliptic pastișă ... atrage atenția asupra relației dintre dorință și temporalitate apocaliptic în delimitări SUA de la / umane, mai ales ca acestea se referă la excepție de la lege .... Trimiterile la un antihrist apocaliptic construite sunt deosebit de instructive pentru decodificarea unui logică continuă, care a avut loc împreună proiecte aparent disparate ale administratiei George W. Bush de a încerca să pună în aplicare în mod legal o "cultură a vieții", la domiciliu, în timp ce refuză orice restricție legală în lupta războiul împotriva terorismului în străinătate.

[Extras din Babilon Complexul: Theopolitical Fantezii de război, Sex, și suveranitate, de Erin Runions, cu permisiunea autorului. Copyright © 2014 prin Fordham University Press.


Ultima editare efectuata de catre DOLFI , caporalul FUHRER in Vin Aug 29, 2014 9:03 am, editata de 1 ori
avatar
DOLFI , caporalul FUHRER

Mesaje : 76
Data de înscriere : 10/07/2013

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

ISIS = Smoke & Mirrors. Giving cover now for strikes on Syria (ISIS = Smoke & amp; Oglinzi. Oferirea de acoperire acum pentru lovituri privind Siria )

Mesaj  DOLFI , caporalul FUHRER la data de Vin Aug 29, 2014 9:01 am

Admin a scris:

ISIS = Smoke & Mirrors. Giving cover now for strikes on Syria (ISIS = Smoke & amp; Oglinzi. Oferirea de acoperire acum pentru lovituri privind Siria )

Trebuie să realizăm că ISIS este fum si oglinzi pentru remodelarea Orientul Mijlociu.ISIS este înșelăciune. Distragere a atenției. În timp ce noi suntem lingura hrănite soma ISIS, NATO condusă de SUA, în cârdășie cu Israel și națiunile CCG reordona lume pentru a se potrivi agenda lor.

Dacă nu înțelegeți metaforă Această definiție va face:
Fum și oglinzi este o metaforă pentru un înșelător explicație sau descriere, frauduloase sau imaterial. Sursa numelui se bazează pe magicieni iluzii ", în cazul în care magicieni obiectele apar sau dispar prin extinderea sau retragerea oglinzi în mijlocul o explozie distrage atentia de fum . Expresia poate avea o conotație de virtuozitate sau istețime în desfășurarea unei astfel de înșelăciune.
ISIS = fum și oglinzi. Acoperirea pentru ordinea de zi, care a fost în lucrările de cândva acum

Și e cu multiple fațete. Kurdistan este creat cu capacul de ISIS Irak este distrusă în continuare, este guvern ales în mod aruncat sub acoperirea ISIS. Siria, se luptă în continuare și este concentrarea mea azi

Punct cu punct pe unele știri și opinii care au fost în mintea mea:

De primă Nu a fost o luare zvon care rotunjește că SUA este furnizarea de Siria cu inteligență să bombardeze ținte ISIS.
Acest zvon, în opinia mea, este un nonsens total de.
Siria are capacități proprii de supraveghere
Rusia poate umple golurile
Populația care insulta jihadistii islamiste ale NATO pot, de asemenea, umple golurile de informații
Ori de câte ori, sau cu toate acestea am început acest zvon, mă mystifies. Dar, cu siguranță nu ar trebui să fie răspândit în jurul deoarece acesta este echivalent cu răspândirea bârfă.

Iată cum văd evenimentele care se încadrează în loc, pe baza informațiilor de la mână
SUA va lansa lovituri aeriene în Siria.
Ele sunt și au fost bazele pentru cândva acum.
Crearea statului petro Kurdistan
Atenuare obiective pentru un atac violent de islamisti, kurzi, turci și oricine altcineva care le-au ascuns în nordul Irakului
Este posibil, odată ce au pe teritoriul pentru Kurdistan eliminate de sirieni, ei vor oferi apoi Siria un armistițiu de facto, care va fi nimic de genul.
Statele Unite se poate invarti narațiunea armistițiu fals de-a lungul acestei linii. ISIS este sub control în Syria- astfel încât nu mai loviturilor aeriene și așa numitul "război civil", care nu a fost niciodată un război civil, va furie pe cu aceleași luptătorii islamiști NATO. Numai în acest moment, nu vor fi mai mult de ei și ei vor fi atingerea unui Siria slăbit.
Acest lucru este ceva menționat de către fostul ambasador SUA la Arabia Saudită și se pare destul de probabil
Chas Freeman, fost ambasador al SUA în Arabia Saudită, a declarat pentru ziarul că un armistițiu de facto cu Assad a fost probabil, deși era puțin probabil ca un guvern occidental nu ar oferi sprijinul public pentru regimul Assad.
El a spus că se îndoiește că "intervenționiștii liberale și neo-conservatorii, care au urmărit o schimbare de regim în Siria au fost capabile de a inversa, desigur. Pentru a face acest lucru le-ar cere să recunoască faptul că au purtat răspundere considerabilă pentru legitimarea violență fără sens, care a dus la moartea a 190.000 de sirieni . "
Intervenționiștii liberale și neoconservatorii nu sunt de gând să-și asume responsabilitatea pentru moartea sirieni. Deși, în opinia mea, ele sunt complet și fără îndoială responsabil pentru toate decesele de sirieni. Toate deplasarea. Toate boala. Tot teroarea care a fost adus asupra oamenilor

2: SUA a făcut foarte clar prin cuvintele și acțiunile pe care doresc Assad plecat.
"Ca o chestiune de politica SUA, nu ne-am recunoscut" Assad ca lider în Siria, Earnest a declarat, potrivit unei transcrieri. "Nu exista planuri de a schimba această politică și nu există planuri de a coordona cu regimul Assad."
Când a fost întrebat dacă comentariile zeloase, a reprezentat, de asemenea, o negare a raportului de AFP, purtatorul de cuvant al Consiliului Național de Securitate al Casei Albe, Caitlin Hayden a spus că a făcut. Președintele Barack Obama a dat relatărilor undă verde pentru armata SUA pentru a începe zborurile de supraveghere în Siria pentru a aduna informații cu privire ISIS. Culegerea de informații ar putea fi un preludiu pentru potențialii lovituri pe grupul din Siria.
Acoperite în acest post -Pentagon de stabilire muncă teren de grevă pe (ISIS în) Siria

3: Unii observatori și analiști au acuzat Assad de a facilita creșterea ISIS "
Mai mult nonsens, folosit pentru a demonzie Assad. Așa cum am explicat în mod repetat. Guvernul sirian, ales de poporul sirian și condus de Assad s-au luptat ISIS de la destabilizarea început, de armata islamist NATO. Nu există moderați, există doar luptători extremiste armate, instruiți etc, de NATO / SUA / Israel. ISIS = fum și oglinzi

Patra punctuală Un comentator a părăsit această tidbit alt spot Corelarea sursa de știri originală
"Într-un efort de a evita neintenționat consolidarea guvernului sirian, Casa Albă ar putea încerca să echilibreze greve împotriva statului islamic cu atacuri asupra obiectivelor regimului Assad"
Acest lucru ne spune foarte clar că Siria se lupta ISIS, spre deosebire de minciunile. Pentru că SUA susține că ar lovi ținte siriene, pentru a evita consolidarea guvernului împotriva ISIS. Ceea ce, desigur, Statele Unite nu ar dori pentru a ajuta la lupta împotriva Siriei luptători NATO islamiste aka teroriști.

SUA pare a face aproape nimic în Irak împotriva ISIS. Alte apoi a face un spectacol de lucruri. -Considering Situația din Irak se pare plauzibil că SUA va viza doar active siriene pentru a consolida poziția din activele lor ISIS. După cum sa menționat în pronosticurile mele de mai sus.
"Cu toate acestea, această opțiune este în mare măsură neatrăgătoare președintelui având în vedere că s-ar putea deschide în SUA a tipului de angajament pe termen lung pentru stabilitatea Siriei că Obama a încercat să evite.
Această afirmație citat este doar pura, mirositoare, plina de excremente.
Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Josh Earnest, luni, a încercat să indeasa ideea că acțiunea împotriva grupului de stat islamic ar putea susține Assad, spunând: "Noi nu suntem interesați în încercarea de a ajuta regimul Assad."
Este destul de clar lovituri aeriene în Siria, va fi doar că, lovituri aeriene împotriva Siriei

Finally- Astăzi vom obține rapoarte care Siria a fost de tragere islamiști la granița Golan.

Știi cei care primesc acoperire și înlesnire lor din Israel, și Israel este de tragere în Siria. Mass-media minte revendică rebelii au "capturat" Prostii crossing- frontieră! Rebelii au fost întotdeauna la punctul de trecere a frontierei în Golan.This ocupate sa întâmplat și cu alte ocazii. Când Siria se mută pe ACTIVE Israel Israel acoperă activele lor, măgari .
Se pare că lupta în acest domeniu ieri și Siria folosește bombardamente aeriene pentru a pregătească o împinge înapoi în.
Forțele lui Assad a pierdut controlul asupra domeniului major de ieri după lupte grele
Jeturi siriene au bombardat rebelii Al Qaeda lângă o trecere a frontierei de aproape de astăzi ocupat de Israel Golan Heights dupa ce a pierdut controlul asupra zonei în confruntările grele de ieri.
Coji de Israel Siria ca rebelii să ia de trecere a frontierei
Desigur, Israel, nu are nimic să se teamă pentru că luptătorii islamiști NATO / SUA / israelieni nu sunt interesați în lupta împotriva Israelului - Jihadiștii din Siria nu pot să deschidă un nou front împotriva Israelului

Nu acum, nu mai
Având la granița post militar pe Israel este "în mod clar o mișcare riscantă pentru orice grup rebel sirian, având în vedere starea delicată a dinamicii în acest domeniu", a spus Lister. Cu toate acestea, a spus el, o astfel de mișcare ar trebui să fie văzut ca parte a largă scop campanie rebelilor din debarasarea de sud-vest a Siriei Guvernoratul Quneitra de forțele regimului.
Nu există nici un risc pentru rebel de grup Ei știu Israelul este aliatul lor.

Nu ratați a Consiliului de Securitate al ONU întâlnire la Separatiștii request- Lituania a lua oraș strategic!

http://pennyforyourthoughts2.blogspot.co.uk
avatar
DOLFI , caporalul FUHRER

Mesaje : 76
Data de înscriere : 10/07/2013

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Hasani si Itici , PACALICI IN SALVARI SI CU CIPICI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum