Mihai Neamtu, exorcistul inexistentei drepte politice romanesti

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Mihai Neamtu, exorcistul inexistentei drepte politice romanesti

Mesaj  Admin la data de Sam Ian 31, 2015 10:50 am

în Trebuci dreapta poulitică este ca un miriapod rahitic care are centrii nervoşi paralizaţi , motiv pentru care semnalizează la dreapta şi o ia alternativ, la dreapta împrejur, la stânga împrejur sau în marşarier.
fotografie editată gratuit la www.pizap.com

Am ezitat mult dacă să scriu aceste rânduri sau nu ,în final însă , am răbufnit. Pentru cei care ” nu ştiu” Mihail Neamţu este lider al partidului de garsonieră numit pompos Noua Republică şi care îşi ţine congresele într-un Trabant dezafectat şi se crede liderul providenţial care va salva România INCLUSIV PRIN ALUNGAREA SPIRITELOR RELE cu o funie de usturoi pe post de sabia Sfântului Gheorghe. Pentru puţa asta tristă nu contează faptul că caricatura lui de partid şi el personal au o influienţă politcă mai jos de genunchiul broaştei , el musai să devină liderul unic , necontestat, fuhrerul aşa zisei drepte .Deh,ca să poţi trebuie prima dată să vrei dar nu totdeauna când vrei şi poţi.Să nu mai divagăm , acest pulifrici lombrozian a dat un interviu pentru Ziare.Com , interviu în care,precum teroriştii lui Iliescu, trage din toate poziţiile în Băsescu, MRU, Udrea ( ar vrea el , eheeee Smile ) ,trage în Mişcarea Liberală ,în Iniţiativa România Liberală , în USL ,etcetera, ce pula mea, el e zmeul zmeilor , îi face pe toţi muci, şterge pe jos cu ei , toţi o apă şi -un pămînt, toţi nemrnici şi mişei,ce pula mea, ce puii mei.
Detalii la
http://www.ziare.com/mihail-neamtu/noua-republica/neamtu-cine-finanteaza-miscarea-populara-si-romania-liberala-sunt-bani-din-contracte-cu-statul-interviu-1233194
PS Gagiul, copchilul tembel Neamţu întreabă :
Cine finanteaza Miscarea Populara si Romania Liberala? Sunt bani din contracte cu statul?
YO răspund :

Bunelul Noe finanteaza Miscarea Populara si Romania Liberala , a vândut arca biblică şi a luat pe ea o căciula de parai . Pa, Neamtule pa …pa si pu, la revedere,idiotule.

Admin
Admin

Mesaje : 1922
Data de înscriere : 03/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum