Mihai Neamtu, exorcistul inexistentei drepte politice romanesti

In jos

Mihai Neamtu, exorcistul inexistentei drepte politice romanesti

Mesaj  Admin la data de Sam Ian 31, 2015 10:50 am

în Trebuci dreapta poulitică este ca un miriapod rahitic care are centrii nervoşi paralizaţi , motiv pentru care semnalizează la dreapta şi o ia alternativ, la dreapta împrejur, la stânga împrejur sau în marşarier.
fotografie editată gratuit la www.pizap.com

Am ezitat mult dacă să scriu aceste rânduri sau nu ,în final însă , am răbufnit. Pentru cei care ” nu ştiu” Mihail Neamţu este lider al partidului de garsonieră numit pompos Noua Republică şi care îşi ţine congresele într-un Trabant dezafectat şi se crede liderul providenţial care va salva România INCLUSIV PRIN ALUNGAREA SPIRITELOR RELE cu o funie de usturoi pe post de sabia Sfântului Gheorghe. Pentru puţa asta tristă nu contează faptul că caricatura lui de partid şi el personal au o influienţă politcă mai jos de genunchiul broaştei , el musai să devină liderul unic , necontestat, fuhrerul aşa zisei drepte .Deh,ca să poţi trebuie prima dată să vrei dar nu totdeauna când vrei şi poţi.Să nu mai divagăm , acest pulifrici lombrozian a dat un interviu pentru Ziare.Com , interviu în care,precum teroriştii lui Iliescu, trage din toate poziţiile în Băsescu, MRU, Udrea ( ar vrea el , eheeee Smile ) ,trage în Mişcarea Liberală ,în Iniţiativa România Liberală , în USL ,etcetera, ce pula mea, el e zmeul zmeilor , îi face pe toţi muci, şterge pe jos cu ei , toţi o apă şi -un pămînt, toţi nemrnici şi mişei,ce pula mea, ce puii mei.
Detalii la
http://www.ziare.com/mihail-neamtu/noua-republica/neamtu-cine-finanteaza-miscarea-populara-si-romania-liberala-sunt-bani-din-contracte-cu-statul-interviu-1233194
PS Gagiul, copchilul tembel Neamţu întreabă :
Cine finanteaza Miscarea Populara si Romania Liberala? Sunt bani din contracte cu statul?
YO răspund :

Bunelul Noe finanteaza Miscarea Populara si Romania Liberala , a vândut arca biblică şi a luat pe ea o căciula de parai . Pa, Neamtule pa …pa si pu, la revedere,idiotule.

Admin
Admin

Mesaje : 1922
Data de înscriere : 03/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum