Închiderea AIPAC Scoaterea Israel din politica americană

In jos

Închiderea AIPAC Scoaterea Israel din politica americană Empty Închiderea AIPAC Scoaterea Israel din politica americană

Mesaj  Admin la data de Mier Mar 11, 2015 10:24 pm

Închiderea AIPAC Scoaterea Israel din politica americană
http://www.informationclearinghouse.info/article41195.htm
&
http://gerula.wblog.ro/2015/03/12/shutting-down-aipac-removing-israel-from-american-politics/

[Ceea ce urmează este o versiune ușor editată de un discurs-am dat pe 1 martie primul în Washington în timpul anti-AIPAC și Netanyahu vizita demonstrații. Două zile mai târziu producător israelian de la Hollywood Arnon Milchan, pe care îl cita de mai jos, stătea în tribuna oaspeților VIP Casa ", radiind ca el a ascultat de dragoste fest lui Netanyahu cu Congresul. Acesta ar fi fost prima dată un agent clandestin pentru o țară străină care spionat Statele Unite ale Americii a fost atât de onorat, dar mi-ar observa că evenimentul a fost de două ori semnificativ în care vorbitorul prim-ministrul Netanyahu a fost, de asemenea, implicat în același furtul de nuclear american tehnologie.]

[Aici este video a evenimentului, a primit doar: https://www.youtube.com/watch?v=AYXOsBMktWI&feature=youtu.be . Miko Peled este bine în valoare de auz și multe dintre întrebările sunt foarte interesante, dezvăluind adâncimea de repulsie pentru AIPAC și toate lucrările sale.]11 martie 2015 " ICH "-" UR "- mi-ar plăcea să se concentreze asupra a două aspecte. În primul rând este natura relației speciale dintre Israel și Statele Unite și în al doilea rând este rolul lobby Israel și cel mai particular AIPAC in modelarea acea relație. Am fost un consilier de politică externă pentru Ron Paul în 2008 și mă consider conservator politic. Respect faptul că națiunile trebuie să răspundă intereselor lor, ci datorită experienței mele personale de viață și de muncă în străinătate de mai mulți ani am ajuns să recunoască faptul că Statele Unite este o anomalie în care persistă în a merge în jurul lumii a face lucrurile ca doar nu fac nici un sens. Acest lucru a fost valabil mai ales în ultimii paisprezece ani, cu invazii, intervenții și asasinate orientate devenind forma preferată de discurs internațional pentru Washington.

Mulți ar fi de acord cu ceea ce tocmai am observat, dar puțini recunosc rolul relației speciale cu Israelul în modelarea ceea ce Statele Unite ale Americii a devenit. Sincer, relația este atât dezechilibrată din punct de vedere favorizare a intereselor israeliene percepute, precum și fiind teribil pentru suferința palestinienilor lung, foarte rău pentru Statele Unite, ca ea daune Marca americană la nivel mondial și chiar rau pentru Israel deoarece permite guvernelor sale act în moduri care sunt bolnav informat și în cele din urmă de auto-înfrângerea.

Aș dori în primul rând să abordeze mantra de multe ori repetat că Israelul este cel mai bun prieten al Americii sau cel mai apropiat aliat ca aceasta este o problema roca de bază care este frecvent copiat la scuza comportamentul care altfel ar fi de neînțeles. În afară de a fi un beneficiar de mai mult de 3 miliarde dolari pe an de la contribuabil SUA, Israel nu este aliat și nu a fost niciodată. Nu există nici o alianță de nici un fel cu Israelul, în parte pentru că Israel are o frontieră care a fost în mișcare spre est în ultimii cincizeci de ani, deoarece continuă să absoarbă teren palestinian. Fără o frontieră recunoscută pe plan internațional, este imposibil să se definească o relație între două națiuni. Israelul are, de asemenea, nici o valoare strategică în Statele Unite, ca să spunem așa de o alianță, care postuleaza reciprocitate este ridicol.

Dar asta nu înseamnă că Israelul nu interacționează cu Washingtonul. Într-adevăr, unii ar putea spune că aceasta este posedă o voce disproporționată privind unele politici externe și interne. Înclinație de a folosi forța ca o primă opțiune în interacțiunile internaționale este, probabil, se datorează Washington imitarea Tel Aviv sau invers ca nici Statele Unite, nici Israelul pare să mai interesat în diplomație.

Protecția american de Israel în cadrul organismelor internaționale, cum ar fi Organizația Națiunilor Unite este o rușine, ceea ce face Statele Unite ale Americii de facto implicat în încălcări israeliene ale dreptului internațional, pentru a include expansiunea de decontare, precum și crimele sale de război. Sub Bill Clinton în Statele Unite mai mult sau mai puțin adoptat modelul israelian în care se ocupă cu terorismul, care constă din răspuns armat copleșitoare și nu negocieri vreodată. Suport necritic de la Washington pentru Israel politic și militar a fost un factor major în motivarea autorii atacului 9/11 teroare.

Amânarea la Israel de multe ori duce la politici din SUA, care sunt absurd și extrem de dăunătoare pentru alte interese. Secretarul de stat american Condoleezza Rice a descris devastarea de către Israel a Libanului în 2006, în care aproape 1.000 de civili au fost uciși și mai mult de 2 miliarde de dolari in infrastructura a fost distrusa ca "durerile nașterii unui nou Orientul Mijlociu" Rice, care a vorbit, de asemenea, de teama de un ciuperci nucleare nor ridicându-se deasupra Washington pentru a justifica invadarea Irakului, departe de a fi discreditat cauza lipsei ei de discernământ, este în prezent profesor la Universitatea Stanford și este acum vorbește ca un posibil senator din California sau, alternativ, ca următorul comisar al National Fotbal Liga. Atât de mult pentru responsabilitate în Statele Unite ale Americii.

S-ar putea concluziona bine că Israelul este nu numai că nu un aliat, dar, de asemenea, nu de mult de un prieten. Ea a condus operațiunile de spionaj masive din interiorul Statelor Unite de a include sute de Artă Studenții și sărbători de către angajații unei firme de mișcare israelian situat în New Jersey, când turnurile gemene merg în jos. Israel este numit în mod regulat de către FBI ca țară amical cel mai activ din punct de vedere derularea operațiunilor de spionaj împotriva Statelor Unite, dar nu se întâmplă nimic. Spioni israelieni sunt trimise acasă în liniște și americanii care spionează pentru Israel sunt rareori urmărite penal. Anul trecut am asistat la producător la Hollywood și cetățean israelian Arnon Milchan a primit un Oscar, chiar ca povestile au fost circulant despre coluziune său penal pentru a obține tehnologie interzisa american pentru a permite Israelului de a construi arme nucleare. Departamentul de Justiție nu a considerat potrivit să facă ceva despre el.

Israelul are, de asemenea, o mână în ceea ce se întâmplă pe plan intern în Statele Unite. Multe state au acum propriile lor departamente de securitate patrie și multe dintre companiile care obțin contracte pentru a furniza servicii de securitate sunt israelian. Aeroportul de securitate este un monopol israelian virtuale. Din ce în ce militarizate ofițeri de poliție americani folosesc acum subvențiilor guvernamentale federale să călătorească în Israel pentru instruire bazat pe experiența israelian cu palestinienii. Israelienii au sfătuit torționari CIA și Pentagon și consilieri israelieni au fost de asemenea prezenți la Abu Ghraib.

Influența lui Israel asupra politicii Washington înseamnă frecvent război. Oficialii americani extrem de apropiate guvernului israelian au fost în spatele graba la război cu Irakul. În cazul în Washington merge la război cu Iranul în viitorul apropiat nu va fi pentru că Teheranul amenință de fapt America, aceasta va fi pentru că Israel și lobby său puternic în SUA au reușit să creeze un caz în esență falsă să mandateze o astfel de acțiune. Congresul avansează amabil legislatie care ar comite Statele Unite să intervină militar în sprijinul unui atac israelian unilateral, ceea ce înseamnă că Israelul ar putea fi ușor împuternicită să ia decizia dacă este sau nu în SUA merge la război.

Israel intervine în alegerile americane, în 2012, în numele Mitt Romney, și, de asemenea, în această săptămână prin alinierea cu republicanii împotriva președintelui Statelor Unite să se întărească politica existentă împotriva Iranului. Privind în perspectivă la alegerile din 2016, două miliardari evrei au declarat deja clar că vor cheltui tot ceea ce trebuie să de a alege candidatul care este cel mai bine pentru Israel. Deoarece Sheldon Adelson este un republican și Haim Saban este un democrat ambele părți majore sunt acoperite și aș avertiza "Ferește-te de Hillary," candidat Saban de alegere.

Israelul a corupt congres nostru pe care vom asista din nou marți. Benjamin Netanyahu mustră public și minimalizează propria noastră șef de stat, insultă sale miniștri și ridicol John Kerry, și biroul de informații au acces gratuit la Capitol Hill în care furnizează informări privat alarmiste și inexacte de legislatori americani. Pe scurt, Israelul nu are nici o reticență de a folosi enorm ponderea sa politică și mass-media din SUA să facă presiuni administrațiile succesive să fie conforme cu propriile opinii de politică externă și de securitate.

Dincolo de corupția din procesul nostru politic, cred că mulți în această cameră ar fi de acord că descrierea și tratamentul palestinienilor a fost rușinos. Israelul a angajat în furtul pământ și apă și face tot posibilul pentru a face viața palestinian atât de mizerabil ca vor toți decid să plece. Unii ar descrie ca purificare etnică în calitate de. Chiar săptămâna trecută au existat rapoarte de modul în care autoritățile israeliene tăiat apă și energie electrică pentru părți din Cisiordania și a câștigat un proces fals în New York City, care va falimenta Autoritatea Palestiniană, de asemenea,.

Politica Netanyahu este de a pedepsi pe palestinieni fără încetare, indiferent de ceea ce fac ei. Statele Unite au îmbrățișat cu siguranță o mulțime de politici neplăcute în ultimii paisprezece ani, dar eu sincer cred ca majoritatea americanilor ar fi îngrozit dacă ar ști cum într-adevăr au fost tratate palestinieni. Din păcate, mașina de propagandă Israel a fost în măsură să mențină o prindere strans pe narațiunea promovat în mass-media mainstream. Arabii sunt descrise ca teroriști în timp ce israelienii sunt văzute ca oameni la fel ca noi.

Cum se întâmplă toate astea? Din cauza banilor care permite firsters Israel pentru a controla mass-media și cumpără politicieni, dar, din păcate nimeni nu are voie să spună că nu cumva Abe Foxman a Anti Defamation League acuza unul dintre înmulțire un stereotip care este un "mit antisemit." corporații mass-media americane și politicile naționale sunt, de fapt total corupt de bani și a controlului pe care îl cumpără și nu doar din partea Israelului. Una dintre acestea ar trebui să fie orb nu recunoaște acest fapt.

Acest lucru este în cazul în care grupuri, cum ar fi Comitetul pentru Afaceri Publice Israel american mai bine cunoscut sub numele de AIPAC intra. AIPAC este doar o parte din caracatiței, cum ar fi Israel Lobby, dar aceasta ar putea fi bine privit drept componenta cea mai eficace. AIPAC are un buget anual de 70 milioane dolari si 200 de angajați cu normă întreagă. Are mii de voluntari și zeci de mii de contribuabili și susținători, dintre care mulți sunt în Washington chiar acum. Marți ei vor coborî în birourile Congresului să facă presiuni congresmeni să fie de acord să se conformeze AIPAC puncte de discuție.

AIPAC, care este un IRS 501 (c) 4 organizație de lobby, este capabil să țină secretul listă donator. Acesta funcționează caracteristic în umbră. Se pregătește luări de poziții, care sunt apoi distribuite în congres și multe congresmeni, în mare măsură ignorant a problemelor, papagal ce le dă AIPAC. AIPAC operativ Steve Rosen lăudat odată că el ar putea avea semnăturile de șaptezeci de senatori pe un șervețel în douăzeci și patru de ore.

Congresmenii știu că trecerea la receptie israelian este cariera dăunătoare. Senatorii William Fulbright și Chuck Percy au fost printre primii care simt mânia său atunci când s-au confruntat cu provocări bine finanțate, susținute de campanii eficiente de presă care le-a învins în ciuda propriilor înregistrări restante ca legislatori. Fondatorul propria ta organizare Consiliul de interes național congresman Paul Findley, de asemenea, au avut aceeași soartă, când a căzut afoul a lobby-ului. În guvernul epurarea a fost, de asemenea pe scară largă cu Arabists tradiționale de la Departamentul de Stat forțat afară să fie înlocuite cu prietenii lui Israel, dintre care mulți au fost numiți pe criterii politice, mai degrabă decât de diplomați de carieră.

Nu există o soluție ușor de ceea ce am fost spun de tine. Desigur, o mass-media mai cinstit ar produce alegătorii americani, care sunt mai bine informați, dar chiar dacă AIPAC a fost mult timp apărarea nejustificată corupția din Congres ruleaza profund și este dificil de a găsi o circumscripție oriunde în Statele Unite, unde este posibil să se voteze pentru un candidat care nu este deschis și cu entuziasm de sustinere a relației Israel. În Virginia de anul trecut au existat mai multe alegeri Congres importante. Toți candidații au fost verificate pentru opiniile cu privire la Israel și înainte a avut loc votarea.

Dar, pentru a reveni la AIPAC ar trebui să existe solicită ca ea și alte organizații Israel-advocacy similare înregistrarea în agenți străini Legea privind înregistrarea de 1938. Asta le-ar necesita să aibă o transparență totală în ceea ce privește finanțarea lor și ar spune, de asemenea, poporul american care organizațiile în sine nu sunt neapărat benigne și acționează în numele intereselor americane, care este subterfugiul că se angajează în prezent. Este cu siguranță timpul rămas singur pentru a împinge înapoi împotriva unei organizații care promovează cu nerușinare interesele unui guvern străin în detrimentul poporul american. Mulțumesc.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum