Exponential growth of Ashkenazi Jews following a Medieval population bottleneck

In jos

Exponential growth of Ashkenazi Jews following a Medieval population bottleneck

Mesaj  Admin la data de Sam Sept 20, 2014 1:19 am

http://www.theoccidentalobserver.net/2014/09/exponential-growth-of-ashkenazi-jews-following-medieval-population-bottleneck/
Creștere exponențială de evrei Ashkenazi, după o strangulare a populației MedievalE

Kevin MacDonald

Un recent document de Marta Costa et al. a constatat că aproximativ 80% din Ashkenazi ADN-ul mitocondrial a avut o origine europeană preistoric (și a exclus ipoteza Khazar). Combinat cu studiile anterioare de cromozomi Y indică faptul că linia de sex masculin este din Orientul Mijlociu, rezultatele au sugerat un scenariu în care bărbații evrei căsătorit femei europene după ce am călătorit în Europa.

Acum un alt document, de Shai Carmi et al., Consolidează acest scenariu, găsirea unui "chiar amestecați cu populațiile europene și din Orientul Mijlociu ancestrale" ( " Secvențierea un panou de referință Ashkenazi susține genomica personale de populație vizate și luminează originile evreiești și europene " ).

Imaginea de bază este ilustrat în figura de mai jos.
În partea stângă a figurii din partea de sus arată originile Ashkenazi din Orientul Mijlociu (AJ = Ashkenazi evreu), cu un blocaj în urmă cu aproximativ 90.000 de ani. Apoi, în urmă în jurul 21,000 ani o parte din grupul din Orientul Mijlociu au migrat în Europa (FL = grupul de control flamandă) și, în funcție de autori, a devenit grupul predominant european. După ce în curs de diferențiere genetic în Europa (modelarea probabil profil modern, de comportament și de informații de europeni), nu a existat un aflux de grupul FL a grupului AJ în Europa, cu 49% din gene Ashkenazi provin din FL. Acesta a fost urmat de un blocaj extrem în urmă aproximativ 700 de ani, când populația Ashkenazi diminuat la o dimensiune eficace populație de aproximativ 330 de persoane.

Publicitate

Acest blocaj a fost urmată de o extindere rapidă până în prezent: Carmi și colab. concluzia că nu a existat "rapid de expansiune exponențială (rata per generație 16-53% ...".

Ce înseamnă acest lucru este că, în ciuda interpretărilor lacrymose de istoria evreilor atât de comună în lumea academică, evreii s-au făcut foarte bine în Europa în ultimii 700 de ani sau cam asa ceva. O mare parte din creșterea populației evreiești a venit în secolul al 19-lea în Imperiul Rus:

Populația evreiască din Europa de Est au avut cea mai mare rată de creștere naturală a populației europene în orice secolul al XIX-lea, cu un spor natural de 120.000 pe an în 1880 și o creștere globală în cadrul Imperiului Rus unu la șase milioane în cursul al XIX-lea century.10 anti-semitismului și a populației evreiești explodează, combinat cu adversitate economică, au fost de o importanță critică pentru producerea de numarul mare de evrei nemulțumiți care au visat de eliberare în diferite mișcări mesianice misticismul etnocentric de Kabbala, sionismul, sau vis de o revoluție politică marxist. (" Sionismul și dinamica internă a iudaismului " , pag. 18)

Rezultatele se potrivesc cu o cantitate foarte masivă a altor date care arată că, așa cum Carmi și colab. fraza aceasta, evrei Ashkenazi sunt "o populație distinctă genetic, aproape de alte populatii evreiesti, precum și de a prezenta-o zi din Orientul Mijlociu și populațiile europene." evrei Ashkenazi sunt o populatie genetic distincte. Dar, având în vedere amestecul european foarte important, aș spune că distanța psihologic este mai mare decât distanța genetic. Aceasta este, ideologie religioasă tradițională evreiască a subliniat unicitatea și separartia de evrei, precum și datoria de a evita asimilare și căsătorii, precum și ostilitate față de creștinism și societate non-evreu în general. S-ar putea fraza prin a spune că ideologia religioasă tradițională evreiască exagerat diferențele dintre evrei și europeni și exacerbat gradul de conflict etnic.

Ca întotdeauna, aceste rezultate nu sunt ultimul cuvânt cu privire la aceste subiecte. Am observat că un alt document citat de Carmi et al. oferă o teorie conflict de origine europeană, subliniind diferențele dintre nordul și sudul Europei (" Originile și Legacy genetice ale neolitice Fermierii și vanatori-culegatori din Europa "de Skoglund et al., Science, 2012). Aceasta lucrare ofera date care indică faptul că partea de nord a Europei provine în principal de la vanatori-culegatori, care au fost în Europa înainte de a erelor glaciare (finlandezi contemporani sunt cele mai strâns reprezentant la aceste vanatori-culegatori), în timp ce sudul Europei predominant originea ca fermierii din Orientul Mijlociu și sunt mai strâns legate de grupurile din Orientul Mijlociu contemporane. (Imaginați-vă în mod voluntar la Palanca decât strămoșii au trăit pe timp de mii de ani, dar, desigur, elitele care impun nimic imigrare grijă atac violent despre dorințele și interesele europenilor nativi.)

Al Skoglund et. hârtie se potrivește mai bine cu propunerea ca unicitatea Europa de Vest provine din moștenirea de un individualist vanatori-culegatori, care au evoluat în partea de nord a Europei și printre care grupurile au fost organizate împreună nu de rudenie, dar pe reputația și conformitatea cu standardele morale ale grup.

Ca de obicei, este nevoie de mai multe cercetari.

Admin
Admin

Mesaje : 1922
Data de înscriere : 03/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum