Roger Scruton on Rotherham: Taking Revenge on Traditional Britain

In jos

Roger Scruton on Rotherham: Taking Revenge on Traditional Britain

Mesaj  Admin la data de Sam Sept 20, 2014 1:22 am

Roger Scruton pe Rotherham: răzbuna pe Traditional Marea Britanie
Kevin MacDonald
http://www.theoccidentalobserver.net/2014/08/roger-scruton-on-rotherham-taking-revenge-on-traditional-britain/
Roger Scruton a scris un articol caracteristic genial pe nebunia Rotherham (" Poliția britanică Ignorat 1400 de cazuri de Gangs musulmani pakistanezi violarea și a abuzat de copii în Rotherham "). El urmărește corectitudinea hiper-politic evident în Rotherham în cazul lui Stephen Lawrence, care a fost un eveniment de cotitură a dus la victoria completă a anti-White a plecat în Marea Britanie (a se vedea Tobias lui Langdon articol pe Stephen Lawrence ancheta).

Cincisprezece ani în urmă, atunci când aceste infracțiuni [din Rotherham] au fost doar începutul, Stephen Lawrence ancheta în comportamentul de poliția britanică a fost făcută de către Sir William Macpherson un judecător Înalta Curte. Ocazia imediată a fost o crimă în care victima a fost negru, autorii alb, iar comportamentul poliției de investigare lax și, eventual, prejudecăți. Raportul a acuzat poliția - nu doar celor implicați în acest caz, dar întreaga forță de poliție din țară - de "rasism instituționalizat". Această bucată de Newspeak sociologice a fost, la momentul respectiv, foarte popular cu sociologii de stânga. Pentru că a făcut o acuzație care nu au putut fi respinse de către oricine care a avut ghinionul de a fi acuzat de ea. ...
Poliția mai mult în cauză cu corectitudinea politică decât crima

Rezultatul acestui fapt a fost că forțele de poliție se aplece pe spate pentru a evita acuzația de rasism, în timp ce asistenții sociali vor ezita să intervină în orice caz în care acestea ar putea fi acuzat de discriminare împotriva minorităților etnice. Probleme sunt agravate de creșterea militant Islamului, care a adăugat la crima vechi de rasism nou infracțiunea de "islamofobie". Nu asistent social de astăzi va risca să fie acuzat de această crimă. In Rotherham un asistent social ar fi nebun, și un ofițer de poliție abia mai putin, a stabilit pentru a investiga cazurile de abuz sexual suspectate, atunci când autorii sunt musulmani din Asia și victimele etnic limba engleză. ...

Din păcate Corectitudinea politică îi determină pe oameni nu numai să-și ascundă convingerile lor, ci de a refuza să acționeze asupra lor, să-l acuze pe alții care mărturisesc a le, și, în general, pentru a merge împreună cu politicile care au fost forțate pe poporul britanic de grupuri minoritare de activiști [de exemplu, , Dr. Richard Piatra în Macpherson ancheta]. Intenția de activiști este de a perturba și distruge vechile forme ale ordinii sociale. Ei cred că societatea noastră nu este doar rasist, dar mult prea confortabil, mult prea inegală, mult prea legat de moduri de-fuddy duddy vechi, care au experiență de oameni în partea de jos a societății - claselor muncitoare, imigranții, persoanele fără adăpost, ilegali -. ar fi opresiv și înjositor . Ei propaga cu entuziasm doctrinele corectitudinii politice ca o modalitate de a lua răzbune pe o ordine socială de care se simt străini [sublinierea mea]

Oamenii obișnuiți sunt atat de intimidati de aceasta pe care le repeta doctrinele, ca mantre religioase pe care le speram ca le va păstra în condiții de siguranță în teritoriu ostil. Astfel de oameni din Marea Britanie au acceptat fără rezistență transformările uriașe care au fost provocate lor în ultimii treizeci de ani, în mare parte de către activiștii de lucru prin intermediul Partidului Laburist. Ei au acceptat politici de imigrare care au umplut orașele noastre cu musulmani nemulțumiți, dintre care mulți au plecat acum să lupte împotriva noastră în Siria și Irak. Ei au acceptat creșterea de școli islamice în care copiii sunt învățați să se pregătească pentru jihad împotriva ordinii sociale din jur. Ei au acceptat denigrarea constantă a țării lor, instituțiile sale și religie sa moștenit, pentru simplul motiv că aceste lucruri sunt ale lor și, prin urmare, tentata cu loialitatea interzise.

Și când adevărul este exprimat în trecut, nimeni nu este tras, nu se fac arestări, iar Poliția și comunitățile comisarul ales pentru Rotherham, deși forțat să demisioneze din Partidul Laburist, refuză să demisioneze de la locul de muncă. După câteva săptămâni, toate vor fi fost măturat sub covor, iar lucrarea de distrugere se poate relua.

Ca și în Statele Unite și în întreaga Occident, aceasta este o revoluție de sus în jos realizată inițial la cele mai înalte niveluri ale societății (de exemplu, judecator la Curtea Macpherson a) de către elitele ostile motivate de ură din societățile tradiționale occidentale. Deși retorica lor promite mereu un viitor utopic liber de conflicte etnice și egalitate completă pentru toate, ea este motivată în primul rând de ură și dorință de răzbunare împotriva popoarelor și culturilor tradiționale ale Occidentului. Este, așa cum Scruton se expresii, "un mod de a lua răzbune pe o ordine socială de care se simt străini."

Aici povara pentru explicarea acestor transformări a fost de a documenta importanta critica (condiție necesară) de creștere a evreilor ca o elită ostil înstrăinat de comenzi sociale tradiționale ale Occidentului ( aici ).

O revoluție motivat de ură nu este de bun augur pentru popoarele care sunt deplasate și prestate fără putere - indigene populațiile albe ale Occidentului, care sunt ținta acestui ură. Rotherham este doar o mică presimțire a ceea ce va aduce viitorul, atunci când Whites deveni o minoritate în societățile le-au creat și dominat de sute, și în cazul Europei, mai multe mii de ani.

Admin
Admin

Mesaje : 1922
Data de înscriere : 03/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum