Pakistani Collectivist Political Culture at the Root of the Rotherham Pathology

In jos

Pakistani Collectivist Political Culture at the Root of the Rotherham Pathology

Mesaj  Admin la data de Sam Sept 20, 2014 1:26 am

http://www.theoccidentalobserver.net/2014/09/pakistani-collectivist-political-culture-at-the-root-of-the-rotherham-pathology/
Pakistanez colectivist Cultura politică la rădăcina Patologie Rotherham
Kevin MacDonald
Un articol din Daily Telegraph în sus diferente etnice în cultura politică care a permis oroarea care sa desfășurat în Rotherham ( Rotherham: politică "importat din Pakistan", a alimentat sex abuz acoperire - MP ). Deși am la TOO au subliniat patologia comunității albă pentru a nu urmări penal viol de copii britanici albi de sex masculin pakistaneze la scară industrială de teama de a fi etichetat drept "rasist", se subînțelege că comunitatea pakistanez trebuie să poarte responsabilitatea finală.

O parte din patologia pakistanez a fost că un număr atât de mare de oameni s-ar angaja într-un astfel de comportament. Dar, în plus, violul de copii la scară industrială a trebuit să fi fost cunoscut în cadrul comunității pakistanez, din cauza numărului mare de oameni implicați.

Cu toate acestea, nu sa făcut nimic să-l oprească. Ca Tobias Langdon observă , infractorii sexuali alb face faptele lor secret și în privat, pentru că sunt conștienți de faptul că un astfel de comportament este privit cu groază de marea majoritate a altor albi. Aceasta este ceea ce ar fi de așteptat într-o cultură individualistă.

Cu toate acestea, Pakistanul este o cultură colectivistă din Orientul Mijlociu tipic, astfel încât accentul se pune pe sprijinirea grupului cuiva rudenie propriu, indiferent de ce. Aceasta este, de asemenea, în cazul în comunitatea evreiască ortodoxă, alta cultura din Orientul Mijlociu tipic colectivist (a se vedea aici pe anii SY, un grup de evrei sirieni trăiesc în New York). Mesirah Fenomenul în aceste comunități evreiești ortodoxe a dus la acoperirea unei game largi de infracțiuni, în special a infracțiunilor sexuale împotriva copiilor și a infracțiunilor financiare. Telegraph articol:

Un brand nesănătoase de politică "importate" din Pakistan este parțial de vină pentru mușamalizarea abuzurilor masa copiilor în Rotherham și alte orașe britanice, un deputat campanie a pretins.

Simon Danczuk, care a ajutat expune un model de ingrijire de adolescente albe de oameni dintr-un fond pakistanez în Rochdale, unde este deputatul Muncii, a declarat o cultură de intimidare și închidere a gradelor în părți ale comunității asiatice au împotmolit politică în orașe și orașe din nordul Angliei de ani.

El a spus consilierilor din Asia au fost sub presiune constantă din partea comunității pentru a "se conformeze", și alți politicieni tolerat de teama de a fi acuzat de rasism, în caz contrar să facă față dovezi de abuz, ca rezultat. ...

Dl Danczuk a declarat ca elemente ale culturii politice pakistanez ea însăși o parte de vină pentru mușamalizarea.

"Există probleme culturale din jurul felul în care politicile sunt realizate în comunitatea din Asia, care trebuie să se schimbe", a spus el.

El a spus că a venit personal sub presiune de la consilieri din Asia și membri ai comunității pentru a vorbi, precum și fiind avertizat de figuri proeminente din partidul său.

El a subliniat modul în care doi consilieri musulmane din Rochdale au furnizat referințe de caractere pentru unul dintre autorii abuzului Rochdale.

"Politica se face diferit în Pakistan, este o diferență culturală ne-am importat unele dintre care în unele dintre aceste orașe nordice și orașe și cred că trebuie să facă față faptului că nu putem continua face politică de genul asta.

"Nu este sănătos și consecința directă este că ne-am sfârșesc prin a avea de a aborda probleme cum ar fi sa confruntat în Rotherham."

El a descris ca fiind "o caută după propriul" în comunitatea din Asia care alți politicieni au acceptat.

"Presiunea a fost aplicat, asta e ceea ce se va fi întâmplat cu Denis MacShane și a plecat împreună cu el", a spus el, referindu-se la comentariile de săptămâna trecută de la rușine fostul deputat pentru Rotherham care a spus că a ferit de problema, deoarece el a fost un " Guardian lectură leftie liberal ".

Politicieni pakistanezi nevrând vedea locul lor de muncă și protejarea comunității de la toate costurile. Într-adevăr, așa cum cu practica Mesirah în comunitatea evreiască ortodoxă a menționat mai sus, s-ar fi așteptat ca orice pakistanez care s-au plâns în public despre crimele sexuale pakistanezi ar fi ostracizat de comunitatea și respins de către familia sa.

Dar domnul Danczuk adăugat: "Fiind un consilier din Asia nu este un lucru usor, comparativ cu a fi un consilier de culoare albă, presiunea asupra unora dintre consilierii din Asia este imens.

"Ei vor primi telefon până la miezul nopții, cantitatea de activitatea operativă, comparativ cu zonele albe este complet diferit, comunitatea aproape că te detine -. Se așteaptă să livreze sau te vor vota afară"

El a adăugat: "Este o forma usoara de intimidare - dacă nu sunt conforme va fi eliminat."

Alte politicieni de muncă sunt recunoscând presiunea s-au confruntat de a nu ridica problema:

Remarci sincere [Danczuk a] a venit pe fondul susține că figuri proeminente Partidului Laburist a încercat să reducă la tăcere puținii politicieni care au vorbit despre problema.

Ann Cryer, fostul deputat pentru Keighley, a spus că a venit sub presiune constantă din "brigada corect politic", atunci când ea a ridicat problema.

Ann Cryer a spus că Ken Livingstone, fostul primar al Londrei, a fost printre cei care o au contestat pentru a vorbi despre problema.

Degradarea de aceste fete nu sa terminat cu violurile gasca:

Între timp, a fost raportat că mai mult de 100 de copii s-au născut ca urmare a fetelor a fost violata in Rotherham.

Sarah Champion, curent Rotherham MP, a declarat unul dintre aspectele cele mai supărătoare ale scandalului a fost ca bebelusii nascuti la unele victime au fost luate de la ei și mamele lor nu le va vedea din nou - ceva ce ea a spus "volume a vorbit" despre modul în care victimele au fost tratate.

În cele din urmă, o licărire de veste bună:

Au fost, de asemenea, susține că poliția sunt de planificare un val de arestări în orașe, cum ar fi Manchester fi anchete de abuz asupra copilului atinge o nouă fază.

Dar arestările și închisoarea nu sunt de ajuns. O societate sănătoasă ar repatria întreaga populație musulmană din Marea Britanie. Cultura lor politic este profund înrădăcinat și mai mult de o parte probabil din patrimoniul lor etnică. Acesta nu se va schimba, în ciuda speranțele domnului Danczuk.

Admin
Admin

Mesaje : 1922
Data de înscriere : 03/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum