We Are Their Slaves!

In jos

We Are Their Slaves!

Mesaj  Admin la data de Sam Apr 18, 2015 5:15 am

http://www.darkmoon.me/2015/we-are-their-slaves/
Suntem sclavii lor!
Acum este prea clar că americanii au pierdut țara lor. Evreii sunt stăpânii noștri și suntem sclavii lor. Ce putem face?

O adaptare prescurtată de Lasha Darkmoon unui articol recent de video Rebel ,
cu scuze sincere autorului pentru modificările am făcut la textul său inițial.

Benjamin Netanyahu "9/11 a fost bun pentru Israel."
Acesta a fost descoperit în cele din urmă că 9/11 a ne tupeu extraordinar de stăpânii noștri evrei.

Că israelienii au 9/11 cu ajutorul colaboratorilor evrei din PNAC și AIPAC a devenit prea evidente pentru cunoscătorii. Criminalitatea ascuns din spatele acestui eveniment a fost acoperit inteligent de către mass-media noastră evreiască deținut.

9/11 a fost o declarație clar de război împotriva Americii de Israel.

Israelienii fir World Trade Center Towers 1, 2 și 7 pentru demolare. Turnul 7 nu a fost niciodată lovită de un avion. Cu toate acestea, a căzut în 6.5 secunde.

BBC a fost declarat de către agenția Rothschild deținute de știri Reuters că World Trade Center 7 a prăbușit o oră înainte de a făcut-o. America a fost încă pe ora de vară, dar Marea Britanie tocmai a plecat ora de vară, deci un BBC confuz a anunțat prăbușirea WTC 7 pe deplin 24 minute înainte să se întâmple în New York.

Știind că guvernul poate ucide președintelui și arunce în aer clădiri cu americanii în interiorul, la fel ca în Oklahoma City și New York, ajută să restrângă critica ostilă a guvernului. Oamenii sunt nervos și spun ei, "Dacă ei pot ucide 3000 de americani nevinovați pentru Israel și să scape cu asta, ce șansă am?"

9/11 dezlănțuit Americii "războiul împotriva terorii" împotriva diferitelor țări musulmane care nu pot accepta invazie directă și cucerirea de către Israel. Acest lucru a fost America de a face treburile murdare Israelului pentru ea. Israel susține toată țara de la Nil la Eufrat. Războiul împotriva terorii este pur și simplu un proces care permite evreilor să obțină controlul terenurilor non-evrei.

Războiul împotriva terorii a costat contribuabilii americani trilioane de dolari până în prezent. 9/11 a fost folosit pentru a justifica acțiunile militare care au ucis și mutilat milioane de oameni din Orientul Mijlociu. Unii dintre acești oameni erau creștini, dar majoritatea erau musulmani. Urmașii si prietenii lor, cel care a supraviețuit măcelul inițială, au fost radicalizat ca un rezultat. Ei au acum toate motivele să caute răzbunare împotriva agresorilor lor - cei care au comis 9/11 și apoi folosit-o ca o scuză pentru a jefui terenuri islamice.
§

Marea Reset Global este conceput pentru a face America de atât de slab și atât de săraci încât acestea vor fi incapabil să reziste domnilor lor evrei și de masterat pe Wall Street, în Londra, și în Israel. Dacă sunt norocos, americanii vor putea să găsească locuri de muncă ca mercenari, ajutând pentru a ucide oameni pentru Israel din întreaga lume.

La ultima resetare Global a avut loc la Bretton Woods in iulie 1944. Este ironic faptul că Statele Unite a fost reprezentat de evreu Harry comunist Dexter White. El a fost numit în acest post după ce, după două surse diferite l-au denunțat ca un spion sovietic. El a fost denunțat de o treime sursă în 1945, dar ulterior a fost numit de către președintele Truman a fi primul director american al Fondului Monetar Internațional (FMI).

Ce vă spune asta despre Truman? Aceasta vă spune că Truman a căzut sub jugul evreilor: că el a devenit puțin mai mult decât o marionetă evreiesc.

În 1944 Statele Unite a fost dat cheile monetare la evreiesc Empire Majestății Sale, altfel cunoscut sub numele de Imperiul Britanic. Prințul Charles și-a recunoscut familia lui inițial a venit din Transilvania. Am fost impresionat de un documentar despre familia regală britanică, care a arătat că membrii familiei regale au avut, de asemenea, rădăcini evreiești germane.

Regina Elisabeta I și comerțul cu sclavi din Africa proeminent în film. Faptele se prevăzute au fost convingatoare. 90 la suta dintre navele care rulează sclavi la britanici, coloniile spaniole și portugheze au fost evrei deținute în proprietate. Video continuat pentru a discuta despre Regina Victoria și comerțul cu opiu, inclusiv cele două războaie Opium ea au luptat împotriva Chinei.

Dar, din nou, un fapt curios apărut: profiturile acestora război s-au mai ales în buzunarele încăpătoare de bancheri și comercianți evrei.
Același lucru poate fi spus de Boer războiului. Guvernul evreiesc Majestății Sale a reușit să-l omoare zeci de mii de femei rasiale și copii în lagărele de concentrare din Africa de Sud. Dar prada de război nu a mers la 300.000 de soldați gentilice.

Minele de aur și diamante a mers la evrei. Nu de mult s-au schimbat. Anul trecut, poliția a ucis 34 de mineri negru neînarmați care cereau o marire de salariu justificată. Evrei încă proprii mine. Ei detin poliția negre, TOO, care ia ordine de la evrei de a ucide colegii lor negri.
§

Ce Bretton Woods făcut a fost transformarea Imperiului evreu Majestății Sale în ramura America de iudaism Incorporated. SUA a avut unele prosperitate după război, deoarece avioanele lor au redus orașele germane și japoneze de moloz. Dar cauza principală a prosperității iluzorii America după 1960 a fost capacitatea de a imprima de dolari și pentru a cumpara lucruri de peste mări pentru gratuit. Am putea cumpara masini, electronice, produse alimentare, materii prime, petrol, haine și orice altceva în schimbul Federal Reserve Note-IOU observă, care au fost în esență fără valoare.

Chinezii și rușii au servit Aviz că această capacitate de a face pe alții lucreze pe gratis va ajunge la un sfârșit foarte curând. Ei au format alianța economică BRICS (Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud, Africa), care de acum are, probabil, mai mult de 120 de națiuni care le susțin. Ei au format, de asemenea, alternative la FMI și Banca Mondială. Administrația Obama a încercat neputincios să oprească aliați de la aderarea Infrastructură Asia China Investment Bank. Britanicii, germanii și australienii toate s-au alăturat.

În ultimul moment SUA a încercat să se înscrie, dar China au spus că erau prea târziu. Ah, prea rău! Vulpea a fost refuzat intrarea la casa de găină!
Rușii și chinezii au stabilit și ele de agențiile de rating proprii și propriul lor sistem de transfer interbancar pentru a înlocui SWIFT. Pe scurt, ei s-au imunizat de sancțiuni americane. Foarte curând, președinți americani nu li se va permite să seful lumea din jurul ca agresori.

Rușii și chinezii au format, de asemenea, o alianță militară numită Organizația de Cooperare de la Shanghai (SCO). Aceasta include Rusia, China, India, Pakistan, Iran și mai multe națiuni mici. Membru NATO Turcia are statut de observator.

Așa cum am spus mai înainte, China a solicitat de yuani pentru a deveni al cincilea moneda în coșul DST al FMI a monedelor, care include în prezent dolarul, lira, euro și yenul. Înainte de a 15 septembrie chinezii au de a deschide casele lor lingouri de aur de inspecție internațională.

Și cum despre Fort Knox a fost deschis de control internațional? Ar fi frumos să știu dacă dolarul american este susținută de nimic substanțial.

Chinezii, de către toate conturile, sunt raportate de a avea cel puțin 10.000 de tone metrice de aur. În plus, ei au mii de miliarde de dolari în numerar și US obligațiuni de trezorerie. Dar ei vor trebui, de asemenea, că pentru a salva societăților lor, mai degraba corupte. Conform unei estimări de la Jim Rickards, care este un consultant de CIA și Departamentul Apărării:

În cazul în care chinezii vinde US obligațiuni de trezorerie în masă pentru a plăti datoriile lor corporative rele, americanii vor vedea pasul dolar la niveluri abisale, făcând bunurilor importate costa 500% mai mult.
Deci, acest lucru este în cazul în care ne aflăm acum: în ochiul furtunii.

§

Talmudul-a spus iudeilor că au dreptul de a jefui non-evrei, cât mai curând lideri evrei prelua controlul asupra guvernului. Non-evreii, ni se spune în mod repetat în Talmud, sunt puțin mai mult decât bovine; noi suntem aici pe pământ doar pentru exploatare evreiesc. Federal Reserve, care este condus de evrei, are 1600 miliarde dolari în credite ipotecare frauduloase a trebuit să cumpere pentru a păstra infractori financiare evrei de la a merge la închisoare.

Vei avea niciun pensii și economii, atunci când ieși la pensie pentru că evreii s-au dat permisiunea de a fura banii. De aceea, avem o Patriot Act care au luat libertatea noastră și a dat iudaismul Incorporated dreptul de a ne rețină fără judecată, să ne tortureze, și chiar să ne omoare.

Acest lucru nu este de propagandă. Acestea sunt fapte verificabile.

America de Nord Legea de Liber Schimb (NAFTA) închis 57,000 fabrici și a trimis 12 milioane de locuri de muncă în străinătate. Noi măsuri sunt introduse chiar acum pentru a reduce suveranitatea noastră la zero și să se întoarcă ne într-o națiune de sclavi.
Am fost avertizat de ani de zile că hiperinflației în America nu va începe până când dolarul este devalorizat. Asta ar trebui sa inceapa in cursul acestui an. Hiperinflația va distruge toate beneficiile de asistență socială, inclusiv bonuri de masă. Și asta înseamnă revolte alimentare la nivel national.

Acesta a fost, de asemenea, prin concepție că avem un președinte negru care a inundat țara cu imigranți Latino, dintre care mulți au tatuaje bande și istorii penale extinse. Între timp, polițiștii de frontieră au obligația de a permite acestor huligani în țară, fără întrebări.

Se pare că acest guvern sionist controlate vrea de fapt crima-o crimă fără precedent val-, astfel încât să justifice impunerea unui stat de poliție Israelified. Acestea sunt crearea în mod deliberat haos și confuzie, în scopul de a "proteja" ne de dezastrul și confuzia care le-au creat.

Am crezut pentru mai mult de 30 de ani pe care Wall Street vrea un război cursă. Și ei vor primi un război cursă, cu negru si Hispanics împotriva albilor. Barbati americani albe pot aștepta să fie împușcat pe stradă orice moment în curând. În ceea ce privește femeile albe, acestea ar trebui să se pregătească pentru viol în grup la o scară fără precedent - la fel ca în Germania postbelică, când 2 milioane de femei germane au fost violate de către forțele aliate.

Revolte alimentare la nivel national va da capac la asasinate vizate și închisoare masă de disidenți politici, intelectuali excentrice, și oricine capabil de gândire independentă.

Următorul pas evident ar fi război germeni de genocid. Ei au avansat până la punctul în care poate elibera virusi toxice pentru a viza curse specifice.

Războiul evreiesc împotriva Americii nu a început pe 9/11. A început mult mai devreme. Suntem sub călcâiul de fier al evreilor. Sclavii lor salariale. Sclavi datoria lor. Sclavii lor minte. Fascinat de mass-media pe care le controlează. Rigizi și stupefiat de filmele lor. Emasculated și demoralizat de pornografie cu care au infectat chiar copiii noștri.

Am purta lanțurile evreii au falsificate pentru noi.Suntem sclavii lor MIND! Deci, ce sunt vom face în privința asta?
Acum este prea clar că americanii au pierdut țara lor. Evreii sunt stăpânii noștri și suntem sclavii lor. Ce putem face?


It was 9/11 that finally revealed to us the extraordinary chutzpah of our Jewish masters.

That the Israelis did 9/11 with the help of Jewish collaborators in PNAC and AIPAC has become all too apparent to the cognoscenti. The hidden criminality behind this event has been cleverly covered up by our Jewish owned  media.

9/11 was a definite declaration of war against America by Israel.

The Israelis wired World Trade Center Towers 1, 2 and 7 for demolition. Tower 7 was never struck by a plane. Yet it fell down in 6.5 seconds.

The BBC was told by the Rothschild-owned Reuters news agency that WTC 7 had collapsed an hour before it did. America was still on Daylight Savings Time but Britain had just left Summer Time, so a confused BBC announced the collapse of WTC 7 fully 24 minutes before it happened in New York.

Knowing that your government can kill the President and blow up buildings with Americans inside, as in Oklahoma City and in New York, helps to restrain hostile criticism of the government. People are nervous and say to themselves, “If they can kill 3000 innocent Americans for Israel and get away with it, what chance do I have?”

9/11 unleashed America’s “War on Terror” against various Muslim countries unable to accept direct invasion and conquest by Israel. This was America doing Israel’s dirty work for it. Israel claims all the land from the Nile to the Euphrates. The War on Terror is simply a process allowing Jews to gain control of non-Jewish lands.

The War on Terror has cost American taxpayers trillions of dollars to date. 9/11 was used to justify military actions that have killed and maimed millions of people in the Middle East. Some of these people were Christians, but the majority were Muslims. Their descendants and friends, the one who survived the initial carnage, have been radicalized as a result. They now have every reason to seek revenge against their aggressors — the ones who perpetrated 9/11 and then used it as an excuse to plunder Islamic lands.
§

The Great Global Reset is designed to make America so weak and so poor that they will be incapable of resisting their Jewish lords and masters on Wall Street, in the City of London, and in Israel. If they are lucky, Americans will be able to find jobs as mercenaries, helping to kill people for Israel around the world.

The Last Global Reset occurred at Bretton Woods in July of 1944. It is ironic that the United States was represented by the Jewish Communist Harry Dexter White. He was appointed to that post after after two different sources had denounced him as a Soviet spy. He was denounced by a third source in 1945 but was subsequently appointed by President Truman to be the first US director of the International Monetary Fund (IMF).

What does that tell you about Truman?  It tells you that Truman had fallen under the yoke of the Jews: that he had become little more than a Jewish puppet.

In 1944 the US was given the monetary keys to His Majesty’s Jewish Empire, otherwise known as the British Empire.  Prince Charles has admitted his family originally came from Transylvania. I was impressed by  a documentary on the British royal family which  revealed that the royals also had German Jewish roots.

Queen Elizabeth I and the African slave trade figured prominently in that video. The facts it provided were compelling. 90 percent of the ships running slaves to the British, Spanish and Portuguese colonies were Jewish owned. The video went on to discuss Queen Victoria and the opium trade, including the two Opium Wars she fought against China.

But again, a curious fact emerged:  the profits of these war went mostly into the capacious pockets of Jewish bankers and traders.
The same can be said of the Boer war. Her Majesty’s Jewish Government MANAGED to kill tens of thousands of mixed race women and children in concentration camps in  South Africa. But the spoils of the war did not go to the 300,000 gentile soldiers.

The gold and diamond mines went to the Jews. Not much has changed. Last year, black police killed 34 unarmed miners who were demanding a justified PAY rise.  Jews still own the mines. They own the black police, too, who takes orders from the Jews to kill their fellow blacks.  
§

What Bretton Woods did was transform His Majesty’s Jewish Empire into America’s branch of Judaism Incorporated. The US did have some prosperity after the war because their planes had reduced German and Japanese cities to rubble. But the primary cause of America’s illusory prosperity after the 1960s was the ability to print dollars and to buy things from overseas for free. We could buy cars, electronics, food, raw materials, oil, clothes and everything else in exchange for Federal Reserve Notes—IOU notes—that were essentially worthless.

The Chinese and the Russians have served notice that this ability to make others work for free will come to an end very soon. They formed the BRICS economic alliance (Brazil, Russia, India, China, South, Africa) which by now has probably more than 120 nations supporting them. They also formed alternatives to the IMF and the World Bank. The Obama administration impotently tried to stop allies from joining China’s Asian Infrastructure Investment Bank. The British, Germans and Australians all joined.

At the last minute the US tried to sign up, but China said they were too late. Ah, too bad! The fox was denied entry to the hen house!
The Russians and the Chinese have also set up their own ratings agencies and their own interbank transfer system to replace SWIFT. In short, they have immunized themselves from American sanctions. Very soon, American presidents  will not be allowed to boss the world around like bullies.

The Russians and the Chinese have also formed a military alliance called the Shanghai Cooperation Organization (SCO). This includes Russia, China, India, Pakistan, Iran and several smaller nations. NATO member Turkey has observer status.

As I have said before, China has applied for the yuan to become the fifth currency in the IMF’s SDR basket of currencies which presently includes the dollar, the pound, the euro and the yen.  Prior to September 15th the Chinese have to open their gold bullion vaults to international inspection.

And how about Fort Knox being opened to international inspection? It would be nice to know if the US dollar is backed by anything substantial.

The Chinese, by all accounts, are reported to possess at least 10,000 metric tonnes of gold. In addition, they have trillions of dollars in cash and US Treasury bonds. But they will also need that to bail out their rather corrupt corporations. According to an estimate from Jim Rickards, who is a consultant to the CIA and the Department of Defense:

When the Chinese sell US Treasury bonds en masse to PAY off their bad corporate debts, Americans will see the dollar plunge to abysmal levels, making imported goods cost 500% more.
So this is where we are right now: in the eye of the storm.

§

The Talmud has told the Jews that they have the right to rob non-Jews as soon as Jewish leaders take control of the government. Non-Jews, we are told repeatedly in the Talmud, are little more than cattle; we are here on earth only for Jewish exploitation. The Federal Reserve, which is run by Jews, has $1.6 trillion in fraudulent mortgages it had to buy to keep Jewish financial criminals from going to jail.

You will have no pensions and savings when you retire because the Jews gave themselves permission to steal your money. That is why we have a Patriot Act which took away our freedom and gave Judaism Incorporated the right to detain us without trial, to torture us, and even to kill us.

This is not agitprop. These are verifiable facts.

The North American Free Trade Act (NAFTA) closed 57,000 manufacturing plants and sent 12 million JOBS overseas. New measures are being introduced right now to reduce our sovereignty to zero and turn us into a nation of slaves.
I have been warning for years that hyperinflation in America will not start until the dollar is devalued. That should begin later this year. Hyperinflation will destroy all welfare benefits, including food stamps. And that means nationwide food riots.

It was also by design that we have a black President who has flooded the country with Latino immigrants, many of whom have gang tattoos and extensive criminal histories. Meanwhile, border guards are required to let these thugs into the country, no questions asked.

It seems this Zionist-controlled  government actually wants crime—an unprecedented crime wave—so as to justify the imposition of an Israelified police state. They are deliberately creating havoc and confusion in order to “protect” us from the havoc and confusion they have created.

I have believed for more than 30 years that Wall Street wants a race war. And they will get a race war, with blacks and Hispanics against whites. White American men can expect to be gunned down in the streets any time soon. As for white women, they should get ready for gang rape on an unprecedented scale — as in post-war Germany, when 2 million German women were raped by Allied forces.

Nationwide food riots will give cover to targeted assassinations and mass imprisonment of political dissidents, eccentric intellectuals, and anyone capable of independent thought.

The next obvious step would be genocidal germ warfare. They have advanced to the point where they can release toxic viruses to target specific races.

The Jewish war against America did not begin on 9/11. It began much earlier. We are under the iron heel of the Jews. Their wage slaves. Their debt slaves. Their mind slaves. Mesmerized by the media they control. Coarsened and stupefied by their movies. Emasculated and demoralized by the pornography with which they have infected even our children.

We wear the chains the Jews have forged for us.

WE ARE THEIR MIND SLAVES!

Admin
Admin

Mesaje : 1935
Data de înscriere : 03/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum