[Duceti-l bre la Tanacu , poate astfel ni-l ia dracu] :"Guguştiucul care face glume"

In jos

[Duceti-l bre la Tanacu , poate astfel ni-l ia dracu] :"Guguştiucul care face glume" Empty [Duceti-l bre la Tanacu , poate astfel ni-l ia dracu] :"Guguştiucul care face glume"

Mesaj  SILVANA din Silvania la data de Sam Mai 02, 2015 7:31 am

http://www.voceavalcii.ro/2015042928345/gugustiucul-care-face-glume.html
&
https://sites.google.com/site/cuputacataietelul/gugustiucul-care-face-glume
O mai mare măgărie decât organizarea aniversării a trei ani de la căderea guvernului Ungureanu, nu am văzut şi nici nu am auzit. Săptămâna trecută, premierul Victor Ponta a exploatat propagandistic momentul căderii guvernului MRU, înfierând, în filmuleţe de propagandă proiectate, regimul Băsescu. La această aniversare el a recurs la o şmecherie utilizată de strategii campaniilor murdare, pentru a inocula în capul oamenilor mesaje serioase cu aerul că spune totul în glumă. Ponta a prezentat în Parlament două slideuri, prin unul dintre ele promiţând că-l va băga pe Traian Băsescu la puşcărie, aşa cum a încarcerat-o şi pe Elena Udrea. Nu, nu este o glumă. Ponta a scăpat un adevăr.

Udrea a fost executată politic, iar el ne-a arătat cu mândrie, în fudulia sa, că Justiţia îi este supusă, deci, nu este independentă. În acest caz, se confirmă că Udrea a spus permanent adevărul. Iată că gura păcătosului adevăr a grăit, pentru că Ponta a scăpat-o prosteşte. Chiar doreşte să se afle că el este tartorele Justiţiei şi, nu se lasă până nu-l închide şi pe Traian Băsescu, ca răzbunare, pentru că din cauza lui a pierdut alegerile şi pentru că l-a umilit de câte ori a greşit în toţi aceşti ani. Nu contează că Udrea este nevinovată, a executat-o ca să dea în Băsescu.

Ponta este un tip periculos, deoarece prostia, fudulia, trufia îl domină, îl face să îşi arate acea parte întunecată şi frustrantă din el. Pentru a parveni a făcut orice, şi-a lăsat nevasta, copilul, a intrat ca un şarpe în casa lui Sârbu la borcanul cu miere, mai departe ştiţi doar cum a avansat ca discipol al lui Năstase. Ponta este un produs odios al bolşevicilor Năstase şi Iliescu. Băsescu a luptat cu toţi trei, pentru a putea să avansăm cât de cât. Dacă mai avea un an de mandat, îl termina definitiv pe Ponta şi scapă ţara şi de USL şi de "Înlatul" de la palat.

Din nefericire mandatul lui Băsescu s-a terminat. Udrea va învinge datorită adevărului şi îi va umili pe toţi. Să vedem cum şi cine o va despăgubi pentru tot acest rău care i s-a făcut! Sunt mulţi care cred că spusele lui Ponta sunt o glumă. Dar poate cineva să-mi traducă şi mie ce-a vrut să spună prin "Am promis Băsescu și Udrea la închisoare. Parțial realizat!"?... Măcar să ştim dacă e o promisiune pentru actualul cincinal sau pentru următorul, ca să ne liniştim şi noi. N-am auzit niciodată ca un Guvern al vreunei ţări să-şi propună să bage oameni la puşcărie.

Ponta, cu glumele sale, n-a făcut altceva decât să întregească tabloul sumbru a ceea ce a vrut să fie o manifestare care să marcheze cum au câştigat pesediştii practic puterea. Eu am spus demult că DNA a fost penetrată de PSD via SRI şi că nimic nu i se va întâmpla lui Ponta şi acoliţilor apropiaţi, cel mult nişte puneri sub control judiciar sau sechestru pe câteva bunuri de ochii lumii. Mai vorbim. Iar o să am dreptate... Dacă nu era Băsescu, astăzi DNA era o dulce amintire, căci el s-a încăpăţânat să o pună pe Koveşi acolo, nu Ponta. Iar acum jurnaliştii năimiți bat câmpii precum că ar fi fost un blat, când de fapt blatul care se vede şi din avion este că Iohannis şi Ponta coabitează perfect, pe sub masă, mimând democraţia cu un partid pe stânga şi unul pe dreapta, făcând parte din aceeaşi gloată de hoţi.

Toţi împotriva lui Băsescu, care coabitează cu ei doar în capul unor acoperiţi. Personajul principal al evenimentului organizat de Ponta, fostul preşedinte Traian Băsescu nu a ratat ocazia să-i răspundă cu un mesaj pe măsură: „L-aş fi sfătuit pe Victor Ponta să sărbătorească 165 de zile de când l-a bătut măr Iohannis. E prea laş ca să recunoască că a pierdut alegerile ca un guguştiuc". În ţara în care ascunderea gunoiului sub preş este lege, preşedintele Traian Băsescu a spus lucrurilor pe nume.
SILVANA din Silvania
SILVANA din Silvania

Mesaje : 30
Data de înscriere : 12/02/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum