EXCLUSIV/S-a declanşat războiul!/Dosarul lui Turcescu se afla de sâmbătă la Antena3

In jos

EXCLUSIV/S-a declanşat războiul!/Dosarul lui Turcescu se afla de sâmbătă la Antena3 Empty EXCLUSIV/S-a declanşat războiul!/Dosarul lui Turcescu se afla de sâmbătă la Antena3

Mesaj  Admin la data de Mar Sept 23, 2014 3:06 am

http://www.comisarul.ro/preziden%C8%9Biale+2014/exclusiv/s-a-declansat-razboiul!/dosarul-lui-turce_213018.html
&
https://sites.google.com/site/halucinationnoapteamintii/exclusiv-s-a-declansat-razboiul-dosarul-lui-turcescu-se-afla-de-sambata-la-antena3
Robert Turcescu a fost livrat de un serviciu secret românesc. Iar dosarul urma să fie difuzat duminică seara la Antena3. Unde se afla încă de sâmbătă seara. Când, în emisiunea lui Mihai Gâdea, a fost difuzat şi mesajul. Nu întâmplător, sâmbătă, Victor Ponta a făcut public faptul că a primit un cadou aproape ritualic. Dosarul ,,străbunicului'' său, ,,locotenent-colonel'' al Armatei Române.

Duminică dimineaţa, Robert Turcescu locotenent-colonelul Robert Turcescu, a făcut public , pe site-ul său, faptul că a fost ofiţer. Elementele cu care a îmbrăcat această mărturie n-au nici o relevanţă. Adică livretul şi fluturaşii. Sunt doar o parte din copiile care se aflau şi la Antena3. Însă dosarul cuprindea conturile lui Turcescu, etc, etc. La ora 21 fix a intrat pe post, în studio, la B1 TV, unde şi-a dat propriul mesaj către Mihai Gâdea şi după 20 de minute a plecat. În 10 minute începea emisiunea lui Gâdea de la Antena3. Ne oprim aici cu amănuntele. Detaliile i le lăsăm lui Robert Turcescu. Dacă va dori să le facă publice vreodată. Nu ştim dacă a decis sau nu să participe la noile evenimente.

Pentru că războiul, OAMENI BUNI, A ÎNCEPUT!. El se desfăşoară peste capetele noastre. Este un război informaţional. Însă este un lucru bun. În 2014 taberele se vor separa definitiv. În funcţie de cine va câştiga, România va rămâne în concertul euro-atlantic sau se va scufunda în negura chino-rusă. Iar dacă în 2004 şi 2009 falanga foştilor securişti, din care doar Dan Voiculescu a ţinut să iasă în frunte, ca păduchele, a fost învinsă, de fiecare dată la limită, în 2014 lupta se dă cu noua generaţie, care este mai degrabă o conjuraţie a unor păpuşi cu telecomandă. Fără scrupule, fără sentimente. Păpuşarii au rămas în umbră. Liderii sunt acum, graţie incredibilului război al dezinformării căruia românii i-au căzut victime, şi care a adus societatea în pragul războiului civil, îngrozind serviciile secrete occidentale la un moment dat, Ponta, Guşă, Ghiţă, Daniel Constantin, Dan Şova, etc. Iar ridicare sabiei de către Traian Băsescu, cu anunţul privind pe candidatul care ar trebui să se retragă, a făcut ca lucrurile să fie fără întoarcere. Din ambele tabere. Este aproape incredibil că oameni care n-au făcut nimic în viaţa lor, nişte paie în ochi, simple lichele, au ajuns să conducă România. Ba, mai mult, o sufocă informaţional. Deţinând toate pârghiile de comunicare publică. Ponta n-a condus nimic în viaţa lui.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum