Why Jews are not the Chosen People ( De ce evreii nu sunt poporul ales )

In jos

Why Jews are not the Chosen People ( De ce evreii nu sunt poporul ales )

Mesaj  Admin la data de Sam Aug 30, 2014 5:47 am

O NOUA LUME SE NASTE IN CHINURI : NEBUNIA si NESIMTIREA ca NORMALITATEhttp://www.darkmoon.me/2014/jews-chosen-people/


scriitor Jewish Naomi Wolf , a postat recent un comentariu controversat pe Facebook neagă că evreii au fost "ales" poporul sau pe care Dumnezeu le-a dat în Țara Sfântă. Ea oferă o explicație foarte plauzibilă de ce acest lucru nu poate fi atât de.

Lăsați-o să vorbească pentru ea:

Bine, așa că am fost provocat [de cineva]: "Citește Biblia! Dumnezeu a dat țara lui Israel a poporului evreu. "

S-ar putea fi crucificat pentru asta, dar am început să o spun - cel mai recent (îngrozit, tremurând) să se încălzească bun venit într-o sinagogă din LA: De fapt, dacă ai citit Geneza, Exodul și Deuteronomul în ebraică - ca și mine - veți vedea că Dumnezeu nu a "da" Israel a evreilor / copiii lui Israel.

Noi, ca evreii sunt ridicate cu crezul că "Dumnezeu ne-a dat țara lui Israel" în Geneza - și că etnic "noi suntem poporul ales." Dar, de fapt - și nu am putut crede ochilor când am văzut acest lucru, am verificat meu citind cu oamenii de știință majore și l-au confirmat - de fapt, "legământ", a lui Dumnezeu în Geneza, Exodul și Deuteronomul cu poporul evreu nu este vorba despre etnie, nu la un contract. Este vorba despre un mod de a se comporta.

Din nou și din nou în "legământ" limba niciodată El spune: "Eu vă va da etnice israeliți, țara lui Israel." Mai degrabă El spune ceva mult mai radical - mult mai subversiv - mult mai mult asemenea lui Dumnezeu în opinia mea.

El spune:

"Daca vizitati celor închiși ... acționează cu milă la văduva și orfanul ... bun venit străinul în mijlocul vostru ... tind bolnavi ... face dreptate și iubești mila ... și de a efectua diverse alte sarcini ... atunci va fi poporul Meu, și acest teren VA FI țara voastră. "

Deci, "oamenii mei" nu este etnic - este tranzacțional. Noi suntem poporul lui Dumnezeu nu prin naștere, ci de un mod de a se comporta, care este etic, fel și fel. Și ne-am mai fi "poporul lui Dumnezeu", atunci când nu suntem etic, fel și fel. Și oricine care este etic, fel și fel este, potrivit lui Dumnezeu în Geneza, "poporul lui Dumnezeu."

Și "contractul" pentru a "da", ne-Israel este condiționată - putem trăi în teren lui Dumnezeu dacă noi suntem "poporul lui Dumnezeu", în acest fel - doar, milostiv, plin de compasiune. SI - se spune niciodată, acesta este doar țara voastră.

Chiar și atunci când pasaje precizeze "granițele", geografice, ca și cum Dumnezeu face un astfel de lucru, nu se spune acest lucru este exclusiv țara voastră. Ea nu spune că va da țara aceasta, doar pentru a vă.

Amintiți-vă acestea au fost nomazi fără adăpost care au părăsit robia egipteană și au fost rătăcire în jurul în deșert; cel mult spun aceste pasaje, se stabilească aici, dar ei nu spun, se stabilească aici în exclusivitate. Într-adevăr, din nou și din nou se vorbește despre salutând "zarim" - tradus ca "străini", dar poate fi, de asemenea, tradus ca "persoane / triburi care nu sunt tu" - în mijlocul vostru.

Aceasta a explodat mintea mea, și sper că suflă ta.


Pentru a rezuma: în funcție de Naomi Wolf, Dumnezeu a dat Țara Sfântă a evreilor numai dacă sa comportat ca MODEL CREȘTINII!

Țara Sfântă a fost a lor în cazul în care comportamentul lor a fost impecabil și în orice mod NON-talmudice. Departe de a crede ei înșiși o rasă superioară și doar vitele goyim, evreii au fost nevoiți să privească toate celelalte rase ca fiind al lor vecini si rude si sa le trateze cu bunătate și îndurare.

Mai mult decât atât, Dumnezeu nu a dat Țara Sfântă pentru evrei pentru că erau evrei punct de vedere etnic. Rasa sau etnia nu au intrat în considerațiile lui Dumnezeu.Țara Sfântă a fost de a fi un cadou pentru orice popor, orice rasă, orice etnie, care au fost capabili de a se comporta într-un mod evlavios, într-un fel doar, într-un mod nobil: pe scurt, ca model de creștini.

Acest lucru este destul de o nouă interpretare uimitoare de sensul de "popor ales". Se face apel la noi personal de rezonabilitate sale pur și concordanță cu principiile etice de bază: "Țara Sfântă este a ta cu condiția să se comporte într-un mod sfânt - și, în cazul în care nu se poate comporta într-un mod sfânt, atunci nu este a ta, dar ea aparține apoi la orice altă rasă capabilă să atingă sfințenia. "

Recunosc că toate acestea vor părea un pachet de prostii la ateu. În cazul în care pun la îndoială ipoteza de bază că Dumnezeu există, ideea de Dumnezeu predarea în Țara Sfântă pentru oricine capabil de a se comporta într-un mod divin devine lipsit de sens.

Este suficient să spun că ipoteza fascinant doamna Wolf are nici o șansă de a prinde pe cu cei mai mulți evrei din Israel, chiar acum, în special cu așa-numitele "religioase" evrei. În ceea ce privește acești evrei sunt în cauză, Dumnezeu le-a dat în Țara Sfântă, din cauza ADN-ul lor evreiesc. Ele sunt infinit superior tuturor celorlalte rase în virtutea de a fi unic "om", în timp ce toate celelalte rase sunt inumane și asemănătoare cu animalele și au suflete de animale.

Acest Dumnezeu evreu, Domnul, pare a fi un Dumnezeu destul de răzbunător și însetat de sânge; El nu este în cea mai mică pic îngrijorat cu poporul Său ales tratarea altor rase cu amabilitate. De fapt, el sfatuieste aleșii Săi de a trata toate celelalte rase cu asprime, unkindly, fără milă, și le pune la sabie.

Domnul, în scurt, este evreul Ultimate - evreul etern. El a creat universul pentru distracție sadic, astfel încât aleșii Săi Oameni, construit în imaginea lui, s-ar putea bucura de orgii fără sfârșit de încântare crud torturarea raselor inferioare și sacrificarea fără milă - exact așa cum fac în Palestina acum într-o frenezie de ritual crimă:

copil palestinian - Capul ei HALF expulzate de către AN SNIPER israeliano - UN ALT sacrificiu de sânge Domnului DE LA poporul Său ales

Săptămâna trecută, profesorul Steven Salaita de la Universitatea din Illinois pe Twitter: "De ce ar Hamas chiar încerca să utilizeze copii ca scuturi umane? Israelul a dovedit de zeci de ani că nu are nici o problemă de fotografiere copii. "

În cuvintele lui Dick Eastman, "Asta a fost doar prea mult adevăr pentru Rabinul Meyer luna mai a Centrului Simon Wiesenthal. Rabinul numit tweet Salaita lui "nefondate anti-semitism", și a cerut colegiul-l concediezi. Și l-au făcut foc. "

Prin aceasta, autoritățile colegiu lașe a demonstrat că aceste criminali în masă din mijlocul nostru poate ucide nu numai cu impunitate, acum că au infiltrat lor în suprem putere, dar că lumea are obligația de a pretinde că genocidul este o formă de amabilitate de combatere a dăunătorilor, atunci când evreii sunt principalele sale practicieni.
Și astfel aceasta, în conformitate cu Dumnezeul Vechiului Testament, este criteriul de adevărată sfințenie: pentru a vedea cât de multe goyim (sau non-evrei) pe care le poate oferi până la Domnul, ca o jertfă de sânge.

G-d ne ajute pe toți.

Admin
Admin

Mesaje : 1922
Data de înscriere : 03/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum