Opriți-vă, altminteri îl veți avea pe conștiință !

In jos

Opriți-vă, altminteri îl veți avea pe conștiință ! Empty Opriți-vă, altminteri îl veți avea pe conștiință !

Mesaj  Admin la data de Mar Sept 23, 2014 10:23 am

http://www.criterii.ro/index.php/en/national/10997-opriti-va-altminteri-il-veti-avea-pe-constiinta
În sfârșit, câțiva invitați la emisiunile pe tema Turcescu au început să înțeleagă și admit varianta că ziaristul este bolnav.

Sunt încă puțini.

În acest timp, se vorbește despre faptul că statele de plată prezentate de Robert Turcescu pe blog ar aparține fostei sale soții Oana Sârbu, care a colaborat cu ansamblul Doina al Armatei.

Ce argument mai vreți pentru suferința celui despre care vorbim, despre modul în care bricolează lucrurile pentru a le încadra în delir ?

În pofida acestor evidențe, Parlamentul vrea să reacționeze, iar presa nu mai încetează cu ipotezele.

Desigur, niște nebuni nu pot înțelege ce este nebunia.

Șantaj, joc operativ, dezvăluiri, surse bine informate, ofițeri fantomă, comisii parlamentare, condamnări pentru deconspirări – pe marginea unui puseu delirant, delirează o întreagă Românie.

Reiau totuși, cu speranța că voi fi înțeles corect, rugămintea ca Robert Turcescu să fie lăsat în pace, să nu i se mai alimenteze, de către o întreagă țară, fantasmagoriile.

Robert Turcescu se află într-o situație specială, fiind singurul suferind al națiunii căruia i se încurajează suferința cu un aplomb demn de o cauză mai bună. În mod cert, o asemenea atitudine îl poate transforma pe Robert Turcescu dintr-un om atins de un puseu psihotic exogen într-un bolnav incurabil.

Vreți să-l vedeți legumă, dragi oameni politici și dragi colegi din presă ?

Lăsați-l în pace pe Turcescu, sacrificați-vă audiența, fiți cu capul pe umeri, nu mai faceți pe deștepții, acceptați că nu e niciun scenariu, ci o simplă stare de boală care poate fi, deocamdată, controlată. Nu insistați să faceți din această boală una incurabilă, fiindcă îl veți avea pe conștiință pe acest om.

Dacă îl respectați pe Robert Turcescu și nu vreți să fiți călăii săi, schimbați subiectul, oameni buni !

Sau nebuni.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum