Scroafa Gabi Firea si ...o manipulare PSD-istă dusă la extrem

In jos

Scroafa Gabi Firea si ...o manipulare PSD-istă dusă la extrem

Mesaj  Admin la data de Mier Oct 08, 2014 8:02 am

https://sites.google.com/site/halucinationnoapteamintii/gabi-firea-si-o-manipulare-psd-ista-dusa-la-extrem
Gabriela Firea încearcă să convingă opinia publică că declaraţiile de avere ale lui Victor Ponta şi Daciana Sârbu sunt corecte. Firea inventează prevederi ale legii ca să-şi susţină demonstraţia. Cine o dă de gol pe purtătoarea de cuvânt a candidatului PSD.

Gabriela Firea sare în apărarea lui Victor Ponta

Campania electorală pentru prezidenţiale a început să capete aspecte penibile şi chiar de-a dreptul groteşti. O mostră în acest sens este şi reacţia senatoarei Gabriela Firea Pandele, purtătorul de cuvânt al campaniei candidatului PSD la Preşedinţie, la gestul vicepreşedintelui PNL, Ludovic Orban de a sesiza ANI privind falsul în declaraţiile de avere ale lui Victor Ponta şi Daciana Sârbu.

Gabriela Firea Pandele, a dat presei o declaraţie uluitoare: „Declaraţiile de avere ale preşedintelui PSD, Victor Ponta, şi ale soţiei sale, Daciana Sârbu, au fost verificate în mai multe rânduri de catre ANI, fără a fi identificate în aceste ocazii încălcari ale prevederilor legale. Deci, ambele seturi de declaraţii de avere şi interese au fost verificate de către ANI. Principalele bunuri care apar in declaraţiile de avere au fost dobândite de Victor Ponta şi Daciana Sârbu înainte de căsătorie, deci ele reprezintă proprietăţi individuale nu comune, apărând de aceea doar in declaraţia deţinătorului”. Tot purtătoarea de cuvânt al campaniei candidatului PSD la Preşedinţie mai spune: „Victor Ponta şi Daciana Sârbu şi-au făcut publice declaraţiile de avere şi de interese, conform legii, într-o deplină transparenţă”.

Este normal ca un purtător de cuvânt de campanie să apere interesele candidatului pe care îl reprezintă. Numai că, prin declaraţia pe care a dat-o, Gabriela Firea pur şi simplu dovedeşte o neruşinare dusă la extrem şi încearcă să-i prostească pe români în faţă.

Afirmaţii fără acoperire

Gabriela Firea Pandele spune că „majoritatea bunurilor soţilor Ponta au fost dobândite înainte de căsătorie, sunt proprietăţi individuale şi din această cauză apar doar în declaraţiile de avere ale deţinătorilor. Suntem în faţa unei mistificări a realităţii. Victor Ponta şi Daciana Sârbu s-au căsători în 2007. După această dată iată ce apare în Declaraţia de avere a Dacianei Sârbu şi NU APARE în Declaraţia de avere a lui Victor Ponta:

1 casă de vacanţă în jud. Prahova (202 m.p.) – cumpărată în 2010

1 autoturisme Range Rover – achiziţionat în 2011

1 cont curent: 74.973 de euro – deschis în 2009 la BRD Parlament

1 cont/depozit: 95.440 de euro – deschis în 2010 la BRD Parlament

1 cont curent: 1.790 lei – deschis în 2012 la BRD Parlament

1 cont curent: 683 lei – deschis în 2013 la BRD Floreasca

1 cont/depozit: 50.000 de euro – deschis în 2014 la BRD Floreasca

1 donaţie: 50.000 de euro - ?

1 datorie/Leasing: 34.500 de euro – contractat în 2013

Ce are după 2007 Victor Ponta şi nu apare în Declaraţia de avere a Dacianei Sârbu:

1 apartament în Bucureşti (coproprietate cu Daciana Sârbu) – 2012

2 apartamente în Bucureşti – 2013

2 autorurisme – ani de fabricaţie 2010 şi 2012

1 credit la BCR Leasing: 30.370 de euro – contractat în 2012

Toate aceste bunuri sunt deci obţinute DUPĂ căsătorie. Ele există şi pot fi consultate în declaraţiile de avere aşle celor doi. Cum îşi permite în acest caz, purtătorul de cuvânt al campaniei lui Victor Ponta să dezinformeze, susţinând premierul şi Daciana Sârbu au doar bunuri dinaintea căsătoriei?

Declaraţia de avere a lui Victor Ponta poate fi văzută aici, iar declaraţia de avere a Dacianei Sârbu, aici.

Afirmaţii contrare Legii 176/2010

Purtătorul de cuvânt al candidatului PSD la Preşedinţie, mai spune că Victor Ponta şi daciana Sârbu „şi-au făcut publice declaraţiile de avere conform legii”. Iată însă ce spune Legea 176/2010, la art.3, alin.3: „Declaraţiile de avere se fac în scris, pe propria răspundere, şi cuprind drepturile şi obligaţiile declarantului, ale soţului / soţiei, precum şi ale copiilor aflaţi în întreţinere”. Rezultă clar din acest articol, că pe o Declaraţie de avere TREBUIE să conţină şi TOATE proprietăţile, activele şi pasivele CELUILALT membru al familie, soţia, sau soţul (după caz), indiferent de perioada dobândirii, adică înainte de căsătorie şi după căsătorie. Şi în acest caz, ne întrebăm cum îşi poate permite să dezinformeze Gabriela Firea, purtător de cuvânt al campaniei lui Victor Ponta? Chiar îi crede pe români atât de naivi? Crede cumva că românii nu ştiu să acceseze o lege pe internet?

Gabriela Firea Pandele CUNOAŞTE legea şi o aplică

Dovada cea mai clară că Gabriela Firea Pandele dezinformează din greu şi îi crede naivi pe români o reprezintă faptul că ea cunoaşte prevederile Legii 176/2010 şi chiar le şi aplică în ceea ce o priveşte, nevrând să rişte vreo complicaţie cu Agenţia Naţională de Integritate. Vă prezentăm declaraţiile de avere ale Gabrielei Firea Pandele (în calitatea ei de senator PSD) şi ale soţului ei, Florentin Pandele (în calitate de primar al localităţii Voluntari. Veţi vedea că apar în declaraţia de avere a Gabrielei Firea Pandele terenuri achiziţionate de soţul ei în 1991 (cei doi sunt căsătoriţi din septembrie 2010), sau la „bijuterii”, în AMBELE declaraţii de avere apar menţiuni, dobândite „înainte de căsătorie” şi „după căsătorie”. Cele două declaraţii de avere, din 2014 a Gabrielei Firea, din 2013 a lui Florentin Pandele sunt identice, sunt perfect legale.Deci cum putut declara Gabriela Firea Pandele ce a declarat din moment ce ştie perfect ce spune legea şi chiar a şi aplicat în ceea ce o priveşte prevederile legii?. Sau pentru familia Ponta există o lege specială? Suntem deci în faţa unei cascade absurde şi penibile de dezinformări din partea purtătorului de cuvânt al campaniei candidatului PSD la preşedinţie.


Admin
Admin

Mesaje : 1922
Data de înscriere : 03/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum