Biden shoots Washington in both feet

In jos

Biden shoots Washington in both feet Empty Biden shoots Washington in both feet

Mesaj  Admin la data de Joi Oct 09, 2014 11:03 pm

http://www.presstv.ir/detail/2014/10/06/381194/biden-shoots-washington-in-both-feet/
Biden impusca Washington în ambele picioare

Prin Finian Cunningham
"Bazooka Joe", ca vice-președinte american Joe Biden este cu afecțiune poreclit, a reușit să tragă Washington în ambele picioare, cu o pereche de admitere uimitoare.

Prima fotografie a fost evaluarea lui Blunt a coaliției anti-teroare conduse de SUA bombardament în prezent Irak și Siria. În timp ce cea de a doua explozie de la Bazooka Joe a fost remarcile sale sincere despre modul în care sancțiunile occidentale împotriva Rusiei sunt toate în jos pentru a agresiunii americane.

Biden a vorbit la Universitatea Harvard, la sfârșitul săptămânii trecute, și în răspunsurile sale aparent improvizate la întrebările publice a dezvăluit mai multe despre Washington decât el, probabil, intenționat. De aceea, Biden este cunoscut ca un butoi cu pulbere. El tinde să trage gura înainte cu scopul de gândurile sale.

Mai întâi de toate, vice-președinte a vorbit despre Siria, iar el a declarat în mod clar că aliații regionali Americii sunt sponsorii din spatele rețelei teroriste IS. Biden numit nume. El a acuzat Arabia Saudită, Turcia și Emiratele Arabe Unite de a turna bani și arme în crearea de IS, al-Nusra Front și diverse alte grupuri teroriste de tip al-Qaeda.

"Cea mai mare problema noastră este aliații noștri - aliații noștri din regiune au fost cea mai mare problemă a noastră în Siria", a declarat Biden.

Referindu-se la Arabia Saudită, Turcia și Emiratele Arabe Unite, Biden a declarat: "Au fost atât de hotărâți să ia în jos [sirian președintele] Assad și, în esență, să aibă un război Sunni-Shia proxy, ce ți-au făcut? Ei au turnat sute de milioane de dolari si zeci, mii de tone de armament în cineva care ar lupta împotriva lui Assad, cu excepția faptului că oamenii care au fost furnizate erau al-Nusra și al-Qaeda și a elementelor extremiste de jihadistii provenind din alte părți ale lumea. "

Desigur, mulți observatori informați-au cunoscut deja acest fond teroare. Desigur, guvernele sirieni și irakieni au fost acuză aceleași aliații regionali din SUA de a face doar asta - sponsorizarea terorismului. Cu toate acestea, America a doua-in-comandă a, în propriile sale cuvinte, a făcut o evaluare condamnabil din cauza din spatele creșterea de terorism în pericol din regiune. Această coaliție anti-teroare care Washingtonul a dragooned are, prin urmare, nici o credibilitate. Doar cere Biden.

Din moment ce Biden a făcut această admitere uimitoare, el a fost forțat peste week-end pentru a face o apologie a Turciei Președintele Recep Tayyip Erdogan. Acesta din urmă a negat furios implicarea țării sale cu grupurile teroriste din Siria. Dar mulți oameni nu vor fi convinși altfel și vor vedea pe bună dreptate punct de vedere sincer, înainte Biden ca mai aproape de adevăr.

De asemenea, la Siria, Biden a făcut-o a doua dezvăluire dăunătoare: și anume, că nu există nici un astfel de lucru ca o "opoziție moderat" lupta împotriva guvernului sirian.

The American VP a declarat că "ideea de a identifica un mijloc moderat a fost o urmărire America a fost angajat într-o lungă perioadă de timp ... nu a existat nici un mijloc moderat, deoarece la mijlocul moderat sunt alcătuite din negustori, nu soldați".

Noțiunea de rebelii sirieni "moderate", se află în centrul strategiei de președintele american Barack Obama a presupune că înfrângerea rețelei este. Împreună cu campania condusă de SUA aeriene de bombardare - la preț de 10 milioane de dolari pe zi, în funcție de Pentagon - faza următoare se presupune de a instrui "rebelii verificate", care se va deplasa extremiștii și să ia lupta împotriva guvernului Damasc de Bashar Al Assad. Aceste "moderați", dacă noi credem Washington, trebuie să fie instruiți în Arabia Saudită - sponsorul teroare - cu 500 milioane dolari din banii contribuabililor american, aprobat de Congresul SUA.

Dar, datorită gura mare lui Joe Biden, avem confirmarea că noțiunea de "moderați" este o șaradă, așa cum mulți observatori au spus tot timpul. Ce e mai mult, Washington se știe prea.

Cea de a doua dezvăluire dăunătoare din Bazooka Joe a fost în legătură cu criza peste Ucraina. Relațiile dintre Washington și Europa pe de o parte, și Rusia, pe de altă parte s-au scufundat la nivelul lor mai rău de la sfârșitul Războiului Rece mai bine de două decenii în urmă. Un motiv major pentru tensiunile sunt bătăi de sancțiuni economice asupra Rusiei, care, la rândul său, a răspuns cu interdicții asupra importurilor de Vest.

Sancțiuni de retorsiune Moscovei cu privire la produsele agricole vor lovi Europa foarte dureros - mult mai mult decât în ​​SUA - ca va orice mișcare de către Rusia, pentru a reduce livrările de gaz cruciale în țările UE.

Ce Joe Biden a relevat este faptul că țările UE au fost reticenți în a aplica sancțiuni comerciale în Rusia, în primul rând. Biden a spus că ei "s-au jenat" în adoptarea ordinii de zi american agresiv pentru că Obama hectored personal liderii europeni.

Ce Biden spune este că criza dintre Rusia și restul Europei a fost mult exacerbate de intimidare american. În cazul în care nu au fost pentru atitudine ostilă la Washington, apoi criza peste Ucraina va fi probabil rezolvate diplomatic, fără fondul provocatoare de un război comercial dăunătoare.

Odată cu apropierea iernii și a cetățenilor europeni foarte greu de găsit, că plătesc scump pentru intransigența american față de Rusia, cuvintele lui Biden va veni înapoi la bântuie cu o răzbunare.

Este cunoscut faptul că multe din UE 28 de state membre au îndoieli deja profunde despre urmare sancțiunile conduse de SUA. Pe măsură ce criza ia mai mult și mai mult de o taxă economic și social pe Europa, americanii vor suporta resentiment amar de la cetățenii obișnuiți din întreaga UE, care se va transforma fragmenta coaliția aparent Washington-Bruxelles împotriva Rusiei.

Toate în toate, îi datorăm Joe Biden o măsură de recunoștință pentru gura lui mare.

Ne piese de schimb o mulțime de timp pierzi din speculații și presupuneri.

Tot ce trebuie să faceți este să amintim cuvintele lui de săptămâna trecută, când a precizat eroarea din războiul condus de SUA împotriva terorismului în Orientul Mijlociu și conduse de SUA nou Războiului Rece împotriva Rusiei.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum