Putin, intoarcerea nazismului – cum reinvie “bestia” anii dinaintea razboiului

In jos

Putin, intoarcerea nazismului – cum reinvie “bestia” anii dinaintea razboiului

Mesaj  Admin la data de Dum Aug 31, 2014 11:57 pm

http://www.ziare.com/vladimir-putin/presedinte-rusia/putin-intoarcerea-nazismului-cum-reinvie-bestia-anii-dinaintea-razboiului-1319066
Acum 75 de ani, in august 1939, Adolf Hitler si Joseph Stalin au semnat Pactul Hitler-Stalin. Alianta ruso-germana a fost numita de presa vremii “comunisto-nazista”, cei doi dictatori invaluind scopul pactului intr-un asa-zis tratat de pace.
In anul 1938, prin tratatul de la Munchen, lui Hitler i s-a permis sa anexeze o parte din Cehoslovacia. Desigur liderul nazist a luat apoi intreaga tara, scrie analistul politic si autorul mai multor volume Austin Bay, intr-un editorial publicat de Sun Journal.
“Dictatorii expansionisti au luat pana au fost opriti de o putere mai mare. Pentru aceste bestii, pacea inseamna razboi in alte feluri, iar alte feluri implica intotdeauna inselatoria.
Un presedinte european il acuza pe Putin: Face exact ca Hitler si Stalin
Pe 31 august 1939, cu cerneala abia uscata pe pactul de pace, in numele razboiului de expansiune, germanii, deghizati in polonezi, au lansat un fals atac asupra unui punct de frontiera german. Pe 1 septembrie, tancurile lui Hitler inaintau spre Varsovia. Pe 17 septembrie, fara o declaratie oficiala de razboi, Armata Rosie a lui Stalin a atacat Polonia din est. In toamna anului 1939, dupa invazia Germaniei si Rusiei in Polonia, nazistii si comunistii au absorbit teritoriul in propriile lor state”, aminteste Bay.
Un exemplu amar
Minciunile, negarea vehementa, propaganda si ridicarea din umeri – instrumente folosite de Hitler si Stalin – nu sunt artefacte ramase in 1939. Anul 2014 ne da un exemplu amar, continua analistul politic, care sustine ca, in prezent, fostul colonel KGB si urmasul lui Stalin, Vladimir Putin, invadeazaUcraina. In vreme ce trupele sale se infiltreaza, Putin minte, neaga, lanseaza perspective de pace, iar apoi ameninta ca taie livrarile de gaze naturale.
Incepe razboiul in Ucraina? Porosenko: Armata rusa a invadat – mesajul presedintelui catre natiune (Video)
“Multumita lui, anexarea nu este un artefact al anilor 1930. In martie 2014, Kremlinul lui Putin a anexat peninsula Ucrainei Crimeea. Comunismo-nazismul a disparut in 1941, cand Hitler l-a tras pe sfoara pe Stalin si a invadat Uniunea Sovietica.
Trebuie sa il reinviem si sa il aplicam in cazul lui Putin. Presedintele rus a resuscitat si a combinat ideologiile ultra-nationaliste si ultra-comuniste anti-liberale. Conteaza destul de putin daca guverneaza ca un ‘national-socialist’ sau pur si simplu conduce Kremlinul ca pe o oligarhie criminala; el detine controlul suprem al economiei rusesti. El exercita, de asemenea, control statal asupra culturii si presei.
Rusia a evitat un front anti-Putin
Pana la doborarea avionului Malaysia Airlines in iulie 2014, Kremlinul a reusit sa deruteze suficient de multi lideri din Vest pentru a preveni formarea unui front anti-Putin. Cancelarul german Angela Merkel sustine ca acest lucru se va schimba”, explica autorul.
Avion doborat in Ucraina: Putin era adevarata tinta? Ipoteza, din nou in discutie
Dupa dezastrul aviatic din Ucraina, Kremlinul a spus ca ucrainenii au tras racheta, incercand probabil sa doboare un avion in care se afla presedintele Putin. Scandalos, intr-adevar, insa dictatorii se folosesc de astfel de momente sperand ca, in ceea ce priveste anumite grupuri de “idioti folositori”, ar putea sa mearga, noteaza autorul.
Idioti folositori si teorii ale conspiratiei inca mai exista in secolul XXI, in ciuda tehnologiei comunicatiilor. Radarele digitale au scos la iveala minciuna Rusiei in legatura cu zborul MH17. Civilii au facut numerose fotografii cu telefoanele mobile, care arata vehicule rusesti infiltrate in estul Ucrainei.
Marturii cutremuratoare ale parasutistilor capturati in Ucraina: Suntem carne de tun. Nu e razboiul nostru! (Video)
“Totusi, minciuna continua”, sustine Austin Bay, care precizeaza ca unul dintre parasutistii capturati saptamana trecuta in Ucraina ar fi recunoscut ca se afla intr-o misiune speciala, in timp ce Rusiainsista ca militarii au ajuns din greseala pe teritoriul ucrainean.

Admin
Admin

Mesaje : 1922
Data de înscriere : 03/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

ARTICOLUL ORIGINAL

Mesaj  Admin la data de Lun Sept 01, 2014 12:13 am

În august 1939 - acum 75 de ani în această săptămână - Adolf Hitler și Iosif Stalin au semnat Pactul Hitler-Stalin. În urma alianței ruso-german, inteligența ziar a inventat termenul de "ComunNazi." Comunist-nazist. Da, "roșu" și "maro" încolăcit ca dictaturile ei sunt.

Legiuni cei doi dictatori "de mincinoși a salutat acordul ca un tratat de pace. Pace? Est-europeni în locuri arma dictatori "disprețuit falsitatea.

"Pace în vremea noastră", Neville Chamberlain a proclamat după afacerea Munchen mizerabil din 1938, care a dat permisiunea lui Hitler de a anexa felii de Cehoslovacia. Desigur, atunci când se administrează o felie, Hitler a anexat întreg.

Dictatori expansionist lua până la oprit de putere superioară. Pentru aceste animale, pacea este război prin alte mijloace, precum și alte mijloace implica mereu înșelăciune.

Pe 31 august 1939, cu cerneala abia uscat pe pact de pace cu dictatorii ", de dragul de război expansionist, Germania a efectuat o operațiune" steag fals ". Pretinde a fi polonezi, soldații germani au lansat un atac fals pe un post de frontieră din Germania. Pentru dictatori, minciună servește. La data de 1 septembrie, tancurile lui Hitler a început să se rostogolească spre Varșovia. Pe 17 septembrie, fără o declarație oficială de război, Armata Roșie a lui Stalin "forțele socialismului internațional" atacat Polonia din est.

În toamna anului 1939, după invazia germană și rusă a Poloniei, naziștii și comuniștii absorbit teritoriul polonez în statele lor respective.

Minciuni, negarea vehementă, de propagandă, negare plauzibilă, un "așa cum" Ridicati - instrumentele de Hitler și Stalin folosite nu sunt artefacte de 1939. 2014 ne oferă un exemplu amar. "În timpul nostru", fost colonel KGB și Stalin moștenitor, Vladimir Putin, este invadarea Ucrainei de creștere. Ca trupele sale se infiltreze, Putin se află, neagă, atârnă perspectivele de pace și apoi amenință să taie livrările de gaze naturale.

Datorită lui, anexarea nu este un artefact 1930. In martie 2014 de la Kremlin a lui Putin anexat peninsula Crimeea din Ucraina.

"CommunNazi" a dispărut în 1941, când Hitler dublu-traversat Stalin și a invadat Uniunea Sovietică. Trebuie să-l reînvie și se aplică la Putin. Președintele rus a resuscitat și combinate (comuniști) ideologii ultra-naționaliste și ultra-etatiste anti-liberale. Fie el guvernează ca un "socialist național", sau pur și simplu se execută de la Kremlin ca o oligarhie criminal este de mică problemă; el are un control eficient al economiei ruse. El exercită, de asemenea, controlul de stat al culturii și mass-media.

Până iulie 2014 trage în jos de Malaysian Airlines Flight 17, Kremlin rotire a reușit să confunde suficient doar oamenii din Vest pentru a preveni formarea de un front anti-Putin. Cancelarul german Angela Merkel susține că se va schimba.

După dezastrul MH17, Kremlinul a susținut că ucrainenii tras rachete și, probabil, - doar poate - au încercat să doboare un avion care transportă președintele Putin!

Outlandish? Desigur. Cu toate acestea, dictatorii folosesc "marea minciuna a momentului", pentru că, cu anumite grupuri de idioti utili, funcționează. De multe ori, mai îndrăzneț și mai ciudat "minciuna mare," cu atât mai bine. Teoreticienii conspirației o poală în sus.

Idioti folositori douăzeci și unu-lea și teoreticienii conspirației tur flapdoodle în ciuda tehnologiei comunicațiilor 21-lea. Înregistrările radar digitale expuse minciuna rus cu privire la MH17. Civilii cu camere de telefon mobil au luat în mod repetat imagini de vehicule ruși infiltrarea de Est Ucraina.

Cu toate acestea, minciunile continua. Când o coloană infiltrarea de vehicule de armura a fost primita saptamana trecuta (25 august 2014), Kremlinul a încercat o minciună fel-de-mare.

Forțele de securitate ucrainene capturat 10 de parasutisti rusi, care au fost într-o coloană de vehicule blindate și lansat pe video declarația de un caporal rus. Potrivit Vocea Americii, caporalul a spus răpitorii săi el a servit în elita armatei ruse, speciale operațiuni-capabil 331st Airborne Regimentul. El a descris o tactică comună de infiltrare: "Am călătorit aici (de exemplu, Ucraina), în coloanele nu de-a lungul drumurilor, dar peste câmpurile."

Fie că se deplasează pe drumuri sau cross country, unitățile militare ruse, de elită și shmuck, pot accesa sistemul global de navigație prin satelit al Kremlinului, GLONASS.

Propagandiști Kremlinului, cu toate acestea, a acuzat o eroare de navigație. Coloana Armata rusă a fost de patrulare în zona de frontieră și secțiunea a trecut "în Ucraina de accident." Un "aw, la naiba, nu e mare lucru" mare minciună. Sau poate un joc pe Peter Pan - știți, Lost Boys?

Tsk. Încă o dată, de la Kremlin a lui Putin este prins "maro roșu-și-" predat.
http://www.sunjournal.com/news/columns-analysis/2014/08/29/austin-bay-vladimir-putin-return-communazi/1581339#

Admin
Admin

Mesaje : 1922
Data de înscriere : 03/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum