MAC MAC Macovei , vrei de pulă să mă iei și să te fută Grivei când îți bagi în cur ardei ?

In jos

MAC MAC Macovei , vrei de pulă să mă iei și să te fută Grivei când îți bagi în cur ardei ? Empty MAC MAC Macovei , vrei de pulă să mă iei și să te fută Grivei când îți bagi în cur ardei ?

Mesaj  Admin la data de Mar Oct 14, 2014 7:14 am

Tot efortul Martorilor lui Monica în aruncarea în derizoriu a fiecărei declarații a lui Traian Băsescu este pentru un 5% în turul I. Ca să o prostească pe speriată să-și facă ulterior un partid "să nu se piardă efortul". Eu îi întreb pe unii care au mâncat o pită bună pe lângă Băsescu: merită ipoteticele 2% peste ceea ce există acum atâta efort și risipă de talent în insinuări și insidoșenii? Eu zic că nu.Am citit mizerii de genul: să mă slăbească cu un politician care a avut bani la dispoziție și i-a cheltuit, oricine știe să cheltuiască. Așa este (aici intrăși Iohannis de un exemplu - pentru tabăra exaltaților față de cât de bun ar fi ca președinte speranța de prim ministru a Guvernului Grivco); dar nu numai bani sunt capital de cheltuit. Mai ales încrederea este un capitașl de cheltuit și mai ales în politică. Macovei a cheltuit încrederea și sprijinul acordat de către Traian Băsescu și așa a reușit să pună bazele DNA. Nu pe mușchii ei, ci pe credibilitatea și suportul popular al lui Traian Băsescu. Mie mi-ar fi jenă să alunec atât de jos și să-i atribui madamei tot creditul - dar o fac unii ca Tăpălagă (cu soția promovată sub Macovei în perioada în care el a fost purtătorul de cuvânt al ministerului de Justiție - de aici atâta echidistanță).
Dacă Băsescu ar fi zis că o susține pe Monica, l-ar fi aplaudat și cu șlapii indiferent de ce ar fi zis.Nu uitați când vă exaltați fără măsură, că genul acesta de exaltare cu nerușinare (prin opoziție cu Traian Băsescu) l-au adus pe MRU la 3% (de la douzeci și ceva câte avusese ca prim-ministru). Gura susținătorilor bate curul politicianului.Și în cazul Monicăi Macovei vorbim despre un politician ca oricare altul, care a știut să-și maximizeze oportunist strategia diferită de a lui Preda pentru a-și vedea viitorul asigurat în PE (să fi făcut Udrea asta: ce mai urlet, ce mai vaiet!)Așa că ridicați piatra mai cu grijă - că am ajuns și eu să fiu scârbit.
by
Lungu Victor Eugen Mihai

PSTitlul imi apartine
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum