(Propaganda lui Putin păstrează și mai mult rușii în întuneric cu privire la Ucraina )

In jos

(Propaganda lui Putin păstrează și mai mult rușii în întuneric cu privire la Ucraina ) Empty (Propaganda lui Putin păstrează și mai mult rușii în întuneric cu privire la Ucraina )

Mesaj  Admin la data de Lun Sept 01, 2014 6:10 am

Putin’s propoganda keeps Russians in the dark about Ukraine and more
http://www.washingtonpost.com/opinions/putins-propoganda-keeps-russians-in-the-dark-about-ukraine-and-more/2014/08/31/6ba4114a-2fc5-11e4-9b98-848790384093_story.html?hpid=z3
Propaganda lui Putin păstrează și mai mult rușii în întuneric cu privire la Ucraina
Președintelui Vladimir Putin, resentimentul lui amar la colaps imperiului sovietic de metastaze în clocoteste naționalism rus, a marginalizat opoziția politică, disidenți botniță și intimidat voci independente din societatea civilă. În urmărirea război lui lărgirea în Ucraina, el a înviat și tirania Big Lie, cu ajutorul mass-media controlate de stat să se răsucească adevărul așa grotesc că majoritatea rușilor sunt în întuneric - sau profund dezinformat - despre evenimentele din vecinul lor spre vest .

Cei mai mulți ruși obține lor de știri de la declarații
puncte de difuzare controlate, care s-au mutat dincolo de simpla propaganda în teorii ale conspirației bizare și șovinism dezechilibrat. Trage-jos a avionului Malaezia în luna iulie, peste teritoriul controlat de milițiile ruso-sponsorizat în Ucraina, a fost filat de purtători de cuvânt mass-media Kremlinului într-o provocare orchestrată de către Occident . Cu câteva opinii compensatorii în mass-media mainstream, mulți ruși au crezut spin sau nu a avut nici o idee ce să creadă.

În sprijinul acestor milițiilor rus-sponsorizat în estul Ucrainei, în prezent susținute de grade de trupe și arme rusești în creștere, Moscova a creat o fantezie care joacă pe victimizarea rus. Prin această redare, forțele de sprijin guvernamental Ucrainei la Kiev sunt fasciști și neo-naziști, un portret care domnul Putin a avansat personal , vineri, când a asemănat incercarile armatei ucrainene de a recâștiga teritoriul său a asediului nazist al Leningradului, în al doilea război mondial, un apel menit să inflameze ruși "emoțiile naționaliste deja supraîncălzite.

În absența raportării independent și liber, câteva ruși dau seama că soldații și armamentului rusești sunt în acțiune în estul Ucrainei, deși (ca în Crimeea), în uniforme și vehicule dezbrăcat de identificare a modelului Insignia și de licență farfuriile lor. Cu nici o mass-media liberă, rușii sunt lăsate să se descurce singuri împotriva o furtună de minciuni.


Doar câteva șiroaie de informații reale sunt penetrante baraj lui Putin de minciuni. În Post, vineri, reporter Karoun Demirjian descris trauma de mame din Rusia ale căror fii soldat au fost capturați săptămâna trecută, în Ucraina - o țară în care nu a avut nici o idee de militari ruși au fost trimise. Mamele, explicații cer, s-au întâlnit cu blocajul și indiferență din partea autorităților ruse.

Conștientă de sondaje sugerează ruși nu acceptă intervenția armată în Ucraina, Vladimir Putin se preface forțelor Moscovei sunt neimplicat. Dar de conducere opinia publică internă într-o frenezie prin intermediul mass-media controlate de stat, ar putea fi pregătirea ruși pentru mai evidente și larg
variind de intervenție.

Împotriva instrumentele de propagandă extinse aflate la regim autoritar lui Putin, Occidentul poate promova o versiune corectă și de fapt de evenimente, dar nu e puțin se poate face pentru a face ruși obișnuiți să cred. Chiar și într-o țară cu acces relativ neîngrădit la internet, puterea de monopol a mass-media controlate de stat este o armă puternică în mâinile unui tiran.

Big Lie lui Putin arată de ce este important pentru a sprijini o presă liberă în cazul în care încă mai există și puncte de vânzare, cum ar fi Radio Europa Liberă, care aduc adevărul la oameni care au nevoie de ea.

Citeste mai mult despre acest lucru de la Avize:

Anne Applebaum: War in Europa nu este o idee isteric

Vezi Post: Occidentul trebuie să facă domnul Putin să plătească pentru agresiune său

Kurt Volker și Erik Brattberg: NATO trebuie să stea până la amenințarea lui Putin de a invada Ucraina
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

(Propaganda lui Putin păstrează și mai mult rușii în întuneric cu privire la Ucraina ) Empty Preluare DC news

Mesaj  Admin la data de Lun Sept 01, 2014 6:11 am

Boardul editorial al cotidianului Washington Post susține că cei mai mulți ruși sunt "în întuneric și profund dezinformați" în legătură cu evenimentele din vecinătatea estică din cauza monopolului Kremlinului asupra mass-media.

Cotidianul american critică viguros controlul exercitat de Kremlin asupra presei și îl acuză pe Vladimir Putin că "a înviat tirania Marii Minciuni".

"În absența relatărilor independente, puțini ruși conștientizează că soldații ruși și armanent acționează în Estul Ucraina, deși o fac în uniforme și vehicule fără insigne sau plăcuțe de identificare (...) Doar puține informații reale penetrează barajul de minciuni a lui Putin", scrie Washington Post.

Vladimir Putin ignoră sondajele care arată că majoritatea rușilor se opune asistenței militare oferită separatiștilor din Estul Ucrainei, iar cu ajutorul presei controlate de stat ar putea să pregătească opinia publică pentru o intervenție militară la scară largă.

"Împotriva instrumentelor de propagandă disponibile regimului autoritar al lui Vladimir Putin, Vestul poate promova o versiune corectă și factuală a evenimentelor, dar nu poate face prea multe pentru a-i face pe cetățenii ruși să le creadă. Chiar într-o țară unde internetul este relativ nerestricționat, puterea monopolistică a mass-media controlată de stat este o armă potentă în mâinile unui tiran", mai scrie WP.

"Marea Minciună a d-lui Putin arată de ce este important să sprijinim presa liberă acolo unde aceasta mai există și canale precum Radio Europa Liberă care aduc adevărul oamenilor care au nevoie de el", conchide WP.

De Ce a fost ales polonezul Tusk la șefia Consiliului European
- See more at: http://www.dcnews.ro/washington-post-marea-minciuna-a-tiranului-putin_452476.html#sthash.z5hGKCDi.dpuf
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum