Ebola, l'ideologie et Le Bon sens

In jos

Ebola, l'ideologie et Le Bon sens

Mesaj  Admin la data de Lun Oct 20, 2014 10:23 am

Ebola, Ideologia și bunul simț
Având Grandi în Washington în anii 1930-1940, casa noastră a fost plasat în mod regulat sub carantină Un poster a fost bătut în cuie pe ușa care indică prezența unei boli contagioase. Rujeolic, urlian, varicela, scarlatina.
Nu ne DE crede că am fost victime ale discriminării un fel de nedrept față de mai multe familii catolice. Era evident că autoritățile de sănătate publică încearcă să conțină propagarea o boală care amenință viața copiilor. C " apoi jocul de Monopoly.
Poliomielita, sau paralizia infantilă, a fost cel mai terifiant ACESTE maladii. Ambele manifestații naționale Premiera Cercetasii, care va avea loc la Washington în 1935 și 1936 au fost anulate proclamație alin PREZIDENȚIALE din cauza unui focar în poliomielita oraș .
Franklin Roosevelt, care se pare că a avut poliomielita Restrângerea în 1921 -. Definitiv refuzandu-le utilizare picioarele, măsurată Pericol În anii 1930, 1940 IE SI început în anii 1950, nu TUE mai multe epidemiile poliomielita din Washington DC Piscina a fost închis.
Cele " grandios Generation "au avut bun Astept ONU lipsit de disperare azi.
Am citit că 5 cazuri noi Ebola au loc de fiecare dată în Liberia, Guineea IE dacă la Sierra Leone, mii de oameni sunt deja Mortes, ca mii de oameni sunt pe PUNCT moarte, și până în decembrie, ar putea fi de până la 10.000 de noi cazuri de aceasta boala mortala teribil în fiecare săptămână.
Invită toate acestea, pentru anulare volum ro comerciale proveniență Națiunilor atribuite în Statele Unite, sunt descrise ca fiind rasist ca ONU abandona responsabilitățile americane spre Africa ca o amenințare Economii pentru cea mai săracă continentul planetă.
Comentarii ar trebui să se ia în considerare? Am folosit pentru a suferi paralizie infantilă, vom suferi ONU Cadou paralizie ideologic. Și aceasta o Nu vaccin pare a ne vindeca de holbeze noastre.
" O expunere "este justificarea neclară DE ocupat Functii Publice unele din Serviciu în caz de Amber Joy Vinson. Sora Vinson a fost de 75 de profesioniști din domeniul sănătății ONU care au tratat Thomas Eric Duncan, care a introdus liberian statele Ebola ONU Favourite. O Presbyterian Hospital Sănătate Texas sau Duncan era curat, Vinson a fost unul dintre cei cu cel mai apropiat contact cu pacientul.
La două zile după moartea lui Duncan, Vinson a fost lăsat să zboare Turna Turna Cleveland pentru a vizita rudele. Ea apoi pregătit să se întoarcă la Dallas. Dar, înainte de îmbarcare, a sunat la Centrul pentru Controlul maladii ( CCM) În cazul în care este indicat o problemă cu începutul de febră.
Lumina verde era încă dă înapoi la Dallas, unde a fost internat în spital cu simptome ale bolii. Ea este asistenta doilea Spitalul de acest ANTREPRENOR virusului.
Potrivit Dr. John LaPook, corespondent medical pentru CBS, "asistenta numit Vinson, de fapt MCC de mai multe ori înainte de a lua acest zbor și au afirmat febră de 37,5 ° C; de contact sunt CCM CONSULTA UN GRAPHIC cazul în care, din cauza temperatura care nu a depășit 38 ° C, aceasta nu s-ar potrivi consi oficial în categoria de risc ridicat. "
Bine Astept el nu s-ar dicta la CET aparatcik CCM preveni Vinson a lua acest zbor? Stau în Cleveland? Gradina din Contactati DIN cu CCM? Raporteze orice simptome suspecte pentru a se asigura că "ea nu a Restrângerea boală care a avut Kill pacient fiu?
ebola2 Atunci când se confruntă cu maladii contagioase și de moarte, Le Bon Astept ne-a invitat să greșească cu privire la securitatea Coast. PROTECTIE de Publice trebuie să prevaleze în fața corecta politic. Interesele națiune de exemplu, în cazul în care poporul american sunt prioritate Alin RAPORT cu cele ale popoarelor din Africa de Vest. Nu e că, de fapt prima datorie a guvernului Statelor Unite, pentru a proteja viața, libertatea și proprietatea cetățenilor favorită Unite?
Zeci de ani în urmă, americanii care călătoresc în Africa ar trebui să fie pentru a evita vaccinuri ANTREPRENOR maladii locale. Les Voyageurs du Monde nivelat sosesc în Statele Unite, au fost intrebati despre maladii care le-ar fi existat dezvăluirile.
Acum avem că Guvernul ONU consideră discriminatorie a pune frontieră TRUPE pentru DOP invadatori Milioane trecerea frontierei mexican, și La Marque ca un popor crud IE rece, astfel încât concedierea de criminali în lor Plateste originală.
Cele două asistente care se prăbușește după atingerea ONU cu boala Duncan sunt în carantină Mises, ca echipaj companie NBC, Nu sunt de ONU ocupat Functii o Restrângerea asemenea virus. Acest lucru este justificat. De asemenea, auxiliare consilierii americani care lucrează în Africa sunt eroic. repatria Înainte de cupoane CES Braves compatrioții de la domiciliu, ei trebuie să asigurătorului Nu le va aduce cu virusul Ebola se bat acolo.
Dacă asta înseamnă trei săptămâni de carantină, el OSIM exemplu. Anulare Dacă acest lucru implică toate volum de afaceri a părăsi 3 de risc Plateste ONU favorit la state, dacă aceasta înseamnă de intrare interdicție pe pe teritoriul american de orice călător care are o-Viza indică faptul că a vizitat aceste precedenta Plateste în timpul zilei, acesta trebuie să fie făcut.
În caz contrar, corecta politic ucide mulți dintre noi.
Pat Buchanan - 10/17/2014 - Sursa (traducere: BDC)
Comentarii
Nu aveți permisiunea de a adăuga comentarii.
Ebola, l'ideologie et Le Bon sens
Ayant Grandi à Washington dans les années 1930-1940, notre maison était régulièrement placée sous quarantaine. Une Affiche était clouée sur la porte indiquant la prezența d'une maladie contagieuse: la rougeole, les oreillons, la varicelle, la scarlatine.
Aucun DE nous ne croyait que nous étions victimes d'une sorte DE discriminării injuste contre les Familles nombreuses catholiques. Il allait de soi que les autorités de santé publique essayaient de contenir la propagarea d'une maladie qui menaçait la vie des Enfants. C " était alors le jeu de Monopoly.
La poliomielita, ou infantil paralysie, était La plus terrifiante DE CES maladii. Les deux premieră rassemblements nationaux de Cercetașii, qui devaient se tenir à Washington en 1935 et 1936, furent annulés proclamație alin PRÉSIDENTIELLE en raison d'une épidémie de poliomielita dans la ville .
Franklin Roosevelt, qui avait apparemment Contracte la poliomielita en 1921 -. Le privant définitivement de l'utilizare de ses jambes, en mesurait le Pericol Dans les années 1930, 1940 IE ȘI AU debuta des années 1950, il y TUE plusieurs epidemiile de poliomielita à Washington DC Les Piscine fermées furent.
La « Génération grandios »possédait bon ONU Astept qui manque cruellement aujourd'hui.
Lisons que Nous 5 Nouveaux cas d'Ebola se déclarent chaque heure au Liberia, en Guinee IE ȘI AU Sierra Leone, que des milliers DE personnes sont déjà Mortes, que des milliers d'autres sont sur ​​le Punct de Mourir, et que, avant décembre, il pourrait y avoir jusqu'à 10 000 Nouveaux cas de CETTE teribil maladie mortelle semaine chaque .
Pourtant, les appels pour l'anulare des volum commerciaux ro proveniență des Nations affectées vers les Etats Unis-sont décrits racistes Comme , comme ONU abandona des responsabilités américaines envers l'Afrique, comme une amenințare pour les Economii du continent le plus pauvre de la Planète.
Comentarii devons-nous cela considérer? Nous souffrions autrefois de paralysie infantil, souffrons nous ONU Cadou de paralysie idéologique. Et n'y il o Aucun vaccin semble-t-il pour nous guérir de holbeze notre.
« Exposition O »est la justificarea embrouillée DE certains ocupat Functii Publice du Serviciu dans le cas de Amber Joy Vinson. L'infirmière Vinson était l'ONU des 75 professionnels de santé qui traitaient Thomas Eric Duncan, le Libérien qui introduit ONU Ebola aux Etats Unis-. A l'Hôpital Presbytérien de Santé du Texas ou Duncan était soigné, Vinson était l'une de celles ayant les contacte les plus rapprochés avec le pacient.
Jours Deux après la mort de Duncan, Vinson fut autorisée à s'envoler turna Cleveland turna rendre visite à des proches. Elle s'apprêtait alors à retourner à Dallas. Mais avant d'embarquer, Elle appela Le Centre pour le Contrôle des maladii ( CCM) Si indiqua souffrir d'un debut de Fièvre.
Feu vert lui fut tout de même donne pour revenir à Dallas, ou elle fut admise à l'Hôpital avec les symptômes de la maladie. Elle est la Deuxième infirmière de CETTE Hôpital à ANTREPRENOR virus le.
Selon le docteur John LaPook, corespondent médical de CBS, « l'infirmière Vinson appela en réalité le CCM plusieurs fois avant de prendre ce vol et avoir une Affirma Fièvre de 37,5 ° C; sunt interlocuteur du CCM CONSULTA ONU GRAPHIQUE Si, Parce que la temperatura n'excédait pas de 38 ° C, conside qu'elle ne rentrait pas officiellement dans la Catégorie à haut risque. »
Le Bon Astept n'aurait-il pas du dicter à CET aparatcik du CCM d'empêcher Vinson de prendre ce vol? de Rester à Cleveland? de gradina DIN le contactati avec le CCM? de signaler Tout symptôme suspecta permettant de s'assurer qu "elle n'avait pas Contracte la maladie qui venait de Tuer pacient fiu?
ebola2Lorsqu'on est confronté à des maladii contagieuses et mortelles, Le Bon Astept nous Invită a se ranger du Côte de la sécurité. La PROTECTIE du Publice doit s'imposer avant le politiquement corecta. Les intérêts de la națiune IE ȘI du peuple américain sont prioritaires raport Alin à ceux des peuples de l'Afrique de l'Ouest. Pas n'est-CE EN effet le premier devoir du Gouvernement des Etats Unis-de protéger les VIES, la liberté et la propriété des citoyens des Etats Unis-?
Il ya plusieurs décennies, Les Américains voyageant en Afrique devaient être vaccinuri pour éviter de ANTREPRENOR des maladii locales. Les Voyageurs du Monde nivele, arrivant aux Etats Unis-étaient interrogés au sujet de maladii auxquelles ILS auraient dezvăluirile pu exista.
Désormais, nous avons ONU Gouvernement qui considère comme discriminatoire le fait de mettre des TRUPE aux frontières pour les dop Milioane d'envahisseurs franchissant la Frontière mexicaine, et comme La Marque d'un peuple crud IE ȘI froid le fait de renvoyer des criminels dans leur Plateste d'origine.
Les deux infirmières qui ont Contracte la après maladie de contact ONU avec Duncan sont Mises en quarantaine, tout comme l'echipaj de la compagnie NBC, Nu sunt ONU des ocupat Functii o lui aussi Contracte le virus. Cela est justifié. De même, les consilierii-soignants américains travaillant en Afrique sont héroïques. Mais avant de rapatrier CES Bons et Braves compatriotes à la maison, devons Nous nous asigurătorului qu'ils ne ramèneront pas avec eux Ebola , ce virus qu'ils combattent là-bas.
Si cela signifie 3 semaines de quarantaine, qu'il en OSIM Ainsi. Si cela implique l'anulare de tous les volum commerciaux en partance des 3 Plateste ONU risque vers les Etats Unis-, si cela implique l'interdicție d'entrée sur le Territoire américain de tout Voyageur dont a le-o viză indique qu'il s'est rendu dans ces Plateste au cours des jours precedentă, cela doit être fait.
Dans le cas contraire, le politiquement corecta tuera beaucoup d'entre nous.
Pat Buchanan - 17/10/2014 - Sursa (traduction: BDC)

Admin
Admin

Mesaje : 1935
Data de înscriere : 03/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum