Ghiţă cere “belirea” lui Şova&Hrebe! Cine-i şeful în PSD?

In jos

Ghiţă cere “belirea” lui Şova&Hrebe! Cine-i şeful în PSD? Empty Ghiţă cere “belirea” lui Şova&Hrebe! Cine-i şeful în PSD?

Mesaj  Admin la data de Lun Oct 20, 2014 9:32 pm

PSD tremură din toate încheieturile. Scandalurile de corupţie se ţin lanţ. Deunăzi, Microsoft, azi, mafia pădurilor, mâine EADS. Ieri au ieşit la rampă alde Şova şi Hrebenciuc, prinşi pe înregistrări când puneau ţara la cale despre cum să scape corupţii de justiţie. “Boss, suntem beliţi”, i se plângea Hrebenciuc lui Şova şi cerea măsuri rapide care să dezincrimineze penal mega-hoţiile marca PSD. Săritor, Şova i-a venit în întâmpinare promiţând promovarea rapidă a legii privind amnistia şi graţierea faptelor de corupţie.

Interesant e că deranjul din PSD i-a venit mănuşă lui Sebastian Ghiţă, care a cerut în public “belirea” celor doi!

Deputatul PSD Sebastian Ghiţă spune, într-o declaraţie de presă, că Dan Şova şi Viorel Hrebenciuc au greşit faţă de PSD şi că aceştia trebuie să se pună la dispoziţia justiţiei, relatează romaniatv.net, site-ul televiziunii patronate de Ghiţă.

“Conform deciziei de la Orăştie enunţată de preşedintele Ponta, cer suspendarea domnilor Şova şi Hrebenciuc din PSD. Victor Ponta vrea sa apere legea şi corectitudinea. Aceşti oameni au greşit în partid. Nu ştiu dacă au greşit şi în faţa legii. Domnul Ponta a spus că cine va face jocuri în PSD va fi exclus. Justiţia trebuie să arate adevărul despre retrocedari. Şi despre Macovei. Şi despre regimul Basescu”, se arată în declaraţia deputatului PSD.

Sebastian Ghiţă spune că “PSD nu accepta astfel de situaţii”.

“Nu vreau răul nimănui. Dar sunt sigur ca Victor Ponta, Liviu Dragnea, Gabi Oprea şi Daniel Constantin pot sa arate românilor că sunt drepţi şi corecţi. Nimeni nu este mai presus de lege. Hrebenciuc i-a atras şi pe alţi senatori într-o situatie rea şi gravă, riscând să compromită poziţia PSD. Procurorii sunt întrebaţi de ce apar astfel de anchete în campanie? Politicienii trebuie să se întrebe de ce fac astfel de lucruri in campanie! Hrebenciuc şi Şova trebuie să se pună la dispoziţia justiţiei”, încheie Sebastian Ghiţă.

Ce nu e clar este în numele cui a vorbit mogulul PSD. Al său, personal, sau al liderului Victor Ponta, care a scăldat-o în stil propriu atunci când a fost întebat ce părere are de acuzaţiile grave aduse cuplului Şova&Hrebenciuc. Există două variante: 1. Ghiţă a vorbit în numele lui Ponta, cu acordul tacit al acestuia; 2. Ghiţă a mirosit slăbiciunile lui Ponta şi a ieşit pe cont propriu la atac lăsându-l în ofsaid pe prim-ministru.

Nu sunt semne că relaţia Ponta-Ghiţă s-a deteriorat în ultima vreme, ca atare, varianta 1 e mai plauzibilă. Explicaţia ei este aceea că, graţie DNA, “lupii tineri” din PSD conduşi de premier şi de mogul au simţit miros de sânge şi au profitat de situaţie pentru a-i îndepărta de la butoanele partidului pe “greii” de odinioară, reprezentaţi de Hrebenciuc şi de ceilalţi pesedişti lăsaţi moştenire lui Ponta de aripa Iliescu-Năstase.

Practic, mergând pe o asemenea variantă înseamnă că “lupii tineri” ai lui Ponta&Ghiţă au dat o puternică lovitură în PSD tranşând în favoarea lor echilibrul de forţe din partid, în detrimentul “pensionarilor” răpuşi de corupţie, de bătrâneţe sau de propriile greşeli, reprezentaţi de “defuncţii” Ion Iliescu, Adrian Năstase, Viorel Hrebenciuc, Mickey Şpagă&comp.

Nu în ultimul rând, Ghiţă şi Ponta preiau astfel controlul şi în raport cu tabăra baronilor, decimaţi de scandaluri de corupţie pe bandă rulantă, fugiţi peste mări şi ţări (Nicuşor Constantinescu), rămaşi acasă să cerşească-n pustiu milă anti-DNA de la un Ponta, fie impotent în viziunea lor, fie “trădător” (Mazăre), în aşteptarea unui verdict (Oprişan) sau prinşi cu pantalonii-n vine şi cu spatele la zid în faţa justiţiei (Duicu, Nicolescu, Cosma, Bunea Stancu etc).

Nu e exclus însă ca ieşirea neaşteptată a lui Ghiţă să nu fie rodul niciunui astfel de calcul, ci doar o simplă mişcare de imagine menită să-l pună pe mogulul RTV în misterioasa postură de apărător al justiţiei, dintr-un motiv simplu: afaceri grele ale prietenului lui Victor Ponta sunt legate ombilical de gaşca lui Mircea Cozma de la Prahova, care a picat în plasa DNA şi care nu-l poate proteja pe Ghiţă la infinit. Cade Cozma, se clatină Ghiţă! Iată de ce, nu strică să profiţi de prostia sau de lăcomia unor colegi prinşi la drumul mare pentru a-ţi spăla imaginea de exponent al unui partid în care colcăie corupţia. Ne vom lămuri în curând pe ce carte joacă, de fapt, Sebastian Ghiţă, singurul oligarh de presă rămas în libertate.

Cel care ne va “lumina” nu poate fi altul decât Victor Ponta. Dacă va merge pe mâna lui Ghiţă şi-i va mazili pe Hrebe&Şova, e clar că totul a fost o operaţiune de reacţie rapidă menită să-i consolideze lui Ponta poziţia în partid. Sau a lui Ghiţă…Căci, din toată această nebunie recentă, un lucru e cert: nu se ştie cine conduce acum acest mamut îmbuibat de bani şi de corupţie numit PSD. Ghiţă? Ponta? Năstase? Dragnea? Iliescu? Mazăre? Oprişan? Vanghelie? Geoană? Niciunul dintre ei. De fapt, n-a fost condus de nimeni niciodată. Au fost conduşi cu toţii de lăcomie şi de pofta de putere, fără să conducă însă nimeni, cu adevărat. Şi, culmea, şandramaua a rezistat bine-mersi atâţia ani câtă vreme nimeni nu le-a deranjat organizaţia plămădită în stil Camorra.

Acum însă, e altceva. Se cheamă DNA şi poate însemna moartea acestui cancer politic românesc care a răsărit pe trupul societăţii româneşti odată cu gloanţele ce zburau la Târgovişte spre zidul în faţa căruia cădeau seceraţi Ceauşeştii…
Laurenţiu Ciocăzanu
https://sites.google.com/site/halucinationnoapteamintii/ghita-cere-belirea-lui-sova-hrebe-cine-i-seful-in-psd
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum