NATO Is Good Jewish Business

In jos

NATO Is Good Jewish Business

Mesaj  mihai_tincanu la data de Joi Sept 04, 2014 1:18 am

În timp ce presa deținută EVREU se tureaza sale Cry War precedent a NATO întâlnire în Țara Galilor, nu e pic de entuziasm pentru evreiesc război-goale în Heartland Europei.
Apeluri recente de Jewmerica și la NATO braț militar pentru a implementa un sistem de apărare antirachetă planificat de mult pe granița de vest a Rusiei se va întâlni rezistență de cele mai multe din Europa, în special Germania.

Germania susține că, întrucât Americii ( și NATO Jewmerica lui ) a "petrecut ani", insistand asupra faptului ca un scut de apărare anti-rachetă nu a fost îndreptată la Rusia, ci împotriva Iranului, aceasta ar afecta credibilitatea NATO pentru a justifica brusc Shield ca scop Rusia.

Fie că s-ar putea, Jewmerica și brațul său global NATO au ajuns departe cu SO multe minciuni pe care o mai minciună nu va descuraja intențiile lor pernicioase a declanșa Primul Război Mondial 3 împotriva Rusiei.

Mult spre dezamagirea Jewmerica lui, (evreii se tem lui Putin Simfonia de Biserica si Stat ), Germania nu vrea un război cu Rusia, se opune "provocări inutile de la Moscova."
Și cu o prestezi evreilor lui Chuck Hagel a cerut membrilor NATO de a "pas în" pentru Jewmerica lui War Cry împotriva Rusiei, doar patru din cele 28 de membrii petrecut 2 la suta din PIB pentru apărare anul trecut, care au fost de acord să-și petreacă.

Da, Franța a suspenda livrarea acestuia a primului transportator Mistral pentru Rusia din cauza "circumstanțe pentru a oferi" ca "nu chiar" în acest moment.

Dar expertii spun Intel suspendarea servește doar pentru a dezamorsa acuză Franța de "calmare" de Jewmerica în cadrul reuniunii, și că odată ședința este amânată de "circumstanțele de livrare" va magic deveni "corect din nou."

Primul secretar general al NATO, Pug Ismay , odată a spus : "NATO a fost format pentru a păstra pe ruși în afara, americanii în, și germanii jos."

Și pentru a "menține pe germani jos" rămâne scopul de Jewmerica.

EXISTA în prezent 21 de baze militare americane din evreiesc ocupate de Germania.

Jewmerica lui poziție este că al doilea război mondial nu din punct de vedere încheiat, nici un tratat de pace a fost semnat vreodată, Germania nu are nici o Constituție, și că Germania este în continuare ocupat teritoriu.

Având în vedere statutul său de "ocupat", Germania ramane ostatic de tirania lumii evreilor.

Cheia care deschide agenda Jewmerica a foist un război cu Rusia pe Germania și restul Europei este de teama de a lui Putin New Silk Road aderarea Germania și China prin Rusia.

Acest lucru prevestește sfârșitul de evreu-ului dolarului ca monedă de rezervă a lumii.

Cu Germania de comercializare în yuani și rubla este la revedere Jewmerica cu ei regula a dolarului în curând să fie detronat .

NATO este "o afacere bună evreiască", dar magazinul este pe cale de a avea o vânzare clearance-ul.

mihai_tincanu

Mesaje : 9
Data de înscriere : 10/06/2013

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum