The Kerry-Abdullah Secret Deal Oil-Gas Pipeline War On Iran, Syria And Russia ( Kerry-Abdullah Secret oferta : Petrol-Gaze ​​Pipeline război pe Iran, Siria și Rusia )

In jos

The Kerry-Abdullah Secret Deal Oil-Gas Pipeline War On Iran, Syria And Russia ( Kerry-Abdullah Secret oferta  : Petrol-Gaze ​​Pipeline război pe Iran, Siria și Rusia ) Empty The Kerry-Abdullah Secret Deal Oil-Gas Pipeline War On Iran, Syria And Russia ( Kerry-Abdullah Secret oferta : Petrol-Gaze ​​Pipeline război pe Iran, Siria și Rusia )

Mesaj  Admin la data de Mier Oct 29, 2014 8:49 am

Kerry-Abdullah Secret oferta : Petrol-Gaze ​​Pipeline război pe Iran, Siria și Rusia

după F. William Engdahl

29 octombrie 2014 " ICH "- T el detalii sunt în curs de dezvoltare a unui nou acord secret și destul de prost Arabia-SUA privind Siria și așa-numitul IS. Aceasta implică un control de petrol și gaze din întreaga regiune și slăbirea Rusiei și Iranului de inundații Arabiei Saudite pe piața mondială cu petrol ieftin. Detalii au fost încheiate în reuniunea din septembrie de către secretarul de stat al SUA John Kerry și Arabia rege. Consecința nedorită va fi pentru a împinge Rusia chiar mai repede pentru a porni est a Chinei și Eurasia.

Unul dintre cele mai ciudate anomaliile recenta campanie de bombardamente a NATO, ar fi împotriva ISIS sau IS sau Isil sau Daash, în funcție de preferințe, este faptul că, cu război major ravagii în cea mai bogată regiune de petrol din lume, prețul țițeiului a fost cădere, așa dramatic. Începând cu luna iunie, atunci când ISIS capturat brusc regiunea bogată în petrol din Irak în jurul Mosul și Kirkuk, de referință Brent prețul țițeiului a scăzut cu aproximativ 20%, de la 112 dolari la aproximativ 88 dolari. Lume necesarul zilnic de petrol nu a scăzut cu 20% toate acestea. Cererea de petrol China nu a scăzut cu 20% și nici nu dispune de stocuri de petrol din SUA de șist intern crescut cu 21%.

Ceea ce sa întâmplat este că pe termen lung US aliat în interiorul OPEC, Regatul Arabiei Saudite, a fost inundarea pietei cu ulei reduse profund, declanșând un război al prețurilor în cadrul OPEC, cu Iranul în urma costum și panica de vânzare scurt în piețele la termen petrol. Saudiții sunt de orientare vânzări către Asia de reduceri și, în special, de clienti din Asia majore, China, unde se oferă relatărilor brut sa de doar 50 dolari la 60 dolari pe baril, mai degrabă decât prețul anterior de aproximativ 100 de dolari. [1] Această operațiune Arabia actualizarea financiar la rândul său, este de tot apariție coordonată cu o operațiune de război financiar Trezoreriei SUA, prin Biroul său de Terorism și Informații Financiare, în cooperare cu o mana de jucatori interior de pe Wall Street care controlează derivați de petrol comercial. Rezultatul este o panica piață care este avânt de zi cu zi. China este destul de fericit pentru a cumpara ulei ieftin, dar aliații săi apropiați, Rusia și Iran, sunt afectate grav.

Afacerea

Potrivit lui Rashid Abanmy, președinte al Riyadh bazate pe politicile de Arabia Saudită ulei și strategic așteptări Center, prăbușirea prețurilor dramatic este cauzat în mod deliberat de către saudiți, cel mai mare producator OPEC. Motivul publică revendicată este de a câștiga noi piețe într-o piață globală de slăbire a cererii de petrol. Motivul real, în conformitate cu Abanmy, este de a pune presiune asupra Iranului cu privire la programul nuclear ei, și Rusia să pună capăt sprijinul pentru Bashar al-Assad în Siria. [2]

Atunci când sunt combinate cu pierderile financiare ale vânzărilor de gaze naturale de stat rus în Ucraina și perspectivele o oprire SUA-instigat a tranzitului de gaz rusesc pe piața frumos a UE în această iarnă ca stocurile UE devin scăzut, presiunea asupra prețurilor petrolului spectaculos Moscova de două ori. Mai mult de 50% din veniturile de stat rus vine de la vânzările sale la export de petrol și gaze.

SUA-Arabia manipularea prețului petrolului are drept scop de destabilizare mai multor adversari puternici dintre noi politici globaliste. Obiective includ Iran și Siria, ambele aliați ai Rusiei într-un opuse din SUA singura superputere. Obiectivul principal, cu toate acestea, este a lui Putin Rusia, cea mai mare amenințare unic prezenți că hegemonia superputere. Strategia este similar cu ceea ce a făcut în SUA cu Arabia Saudită în 1986, când au inundat lumea cu petrolul saudit, prăbușirea prețului la sub 10 dolari pe baril și distrugerea economiei de aliat atunci-sovietic, Saddam Hussein în Irak și, în cele din urmă, de economia sovietică, deschizând calea pentru căderea Uniunii Sovietice. Astăzi, speranța este că un colaps al veniturilor din petrol din Rusia, combinate cu anumite sancțiuni înțepătură de pini proiectat de Oficiul Trezoreriei SUA a terorismului și Informații Financiare va slăbi dramatic sprijin intern enorm lui Putin și crearea condițiilor pentru răsturnarea lui final. Acesta este sortită eșecului din mai multe motive, nu în ultimul rând, pentru că Rusia lui Putin a luat măsuri strategice majore, împreună cu China și alte țări pentru a diminua dependența de Vest. De fapt, arma de ulei se accelerează recente mișcări ruse să se concentreze puterea sa economică pe interesele naționale și reduce dependența de sistemul de dolar. În cazul în care dolarul încetează a fi moneda de comerțul mondial, în special comerțul cu petrol, Trezoreria SUA se confruntă cu o catastrofă financiară. Din acest motiv, eu numesc războiul ulei Kerry-Abdullah o tactică foarte prost.

Afacerea secretă Kerry-Abdullah

La 11 septembrie, secretarul de stat Kerry sa întâlnit regele saudit Abdullah la palatul său de la Marea Roșie. Regele a invitat fostul șef de informații saudit, printul Bandar să participe. Există o înțelegere a fost cu ciocanul în care a văzut un sprijin Arabia pentru loviturile aeriene siriene împotriva ISIS, cu condiția Washington susținut saudiții de la răsturnarea Assad, un aliat ferm de Rusia și de facto al Iranului și un obstacol în calea Arabia și Emiratele Arabe Unite intenționează să controleze UE în curs de dezvoltare naturală pieței de gaze naturale și de a distruge comerțul cu UE lucrativ Rusiei. Un raport în Wall Street Journal a luat act nu a fost "luni de spatele scenei de lucru de către Statele Unite și liderii arabi, care au convenit asupra necesității de a coopera împotriva statului islamic, dar nu cum sau când. Procesul dat saudiții pârghie pentru a extrage un angajament proaspăt SUA să consolideze formare pentru rebelii care luptă domnul Assad, al cărui deces saudiții vedea în continuare ca o prioritate de top. "[3]

Pentru saudiții războiul este între doi vectori de vârstă vechi concurente ale Islamului. Arabia Saudită, acasă la orașele sfinte Mecca și Medina, susține supremația de facto în lumea islamică a islamismului sunnit. Forma sunnit Arabia este ultra-conservator wahhabismul, numit pentru un 18 fundamentalist islamic din secolul beduin sau Salafist pe nume Muhammad ibn Abd al-Wahha. Talibanii provin din Wahhabismul cu ajutorul educației religioase din Arabia finanțate. Golful Unite și Kuweit, de asemenea, să adere la sunniți wahhabismul a saudiților, la fel ca emirul Qatarului. Iran pe de altă parte istoric este inima ramurii mai mici de Islam, șiit. Populația din Irak este un 61% șiit majoritate. Președintele Siriei, Bashar al-Assad este un membru al unui satelit al sucursalei siit cunoscut sub numele de Alawite. Circa 23% dintre Turcia este, de asemenea, Alawite musulmană. Pentru a complica imaginea mai mult, peste un pod din Arabia Saudită se află țara insula mica, Bahrain, unde nu mai puțin de 75% din populație este șiită, dar de guvernământ familia Al-Khalifa este sunniți și ferm legat de Arabia Saudită. Mai mult decât atât, cea mai bogată regiune petrolul saudit este dominat de siiti musulmani care lucrează la instalațiile petroliere din Ras Tanura.

Un război conducte de petrol și gaze

Aceste linii de fractură istorice din interiorul Islamului care stau în repaus vegetativ, au fost aduse într-o stare de război deschis cu lansarea de Departamentul de Stat al SUA și CIA islamică Războiul Sfânt, altfel cunoscut sub numele de Primăvara arabă. Washington neo-conservatori încorporat în interiorul administrației Obama într-o formă de "stat Profunzime" rețea secretă, și mass-media lor conexe, cum ar fi de la Washington Post, a pledat US suport sub acoperire a unui proiect de CIA pentru animale de companie cunoscută sub numele de Frăția Musulmană. Așa cum am detaliat în cartea mea cel mai recent, Amerikas "Heiliger Krieg, CIA a cultivat legături cu organizația teroristă Fratia Musulmana moarte cultul de la începutul anilor 1950.

Acum, dacă am harta resursele de rezerve de gaze naturale, cunoscute în întreaga regiunea Golfului Persic, motivele saudit condus de Qatar și Emiratele Arabe Unite în finanțarea cu miliarde de dolari opoziției de a Assad, inclusiv sunnit ISIS, devine mai clară. Gaze naturale a devenit favorizat sursa de "energie curată" pentru secolul 21, iar UE este cea mai mare piață de creștere din lume pentru gaz, un motiv major de la Washington vrea să rupă dependența de alimentare cu Gazprom-UE pentru a slăbi Rusia și să păstreze controlul asupra UE prin intermediul proxy-uri loiali, cum ar fi Qatar.

Cel mai mare rezervor de gaze naturale din lume, cunoscut stă în mijlocul transzonale parte din Golful Persic în apele teritoriale ale Qatar și o parte din Iran. Partea iranian este numit de Nord Pars. În 2006, China cu capital de stat CNOOC a semnat un acord cu Iranul pentru a dezvolta North Pars și de a construi infrastructura de GNL pentru a aduce gazul în China. [4]

Tactica Qatar a Golfului Persic, denumit North Field, conține trei mari rezerve cunoscute de gaze naturale din lume din spatele Rusia și Iran.

În luna iulie 2011, guvernele din Siria, Iran și Irak au semnat un acord istoric de energie conducte de gaz care a trecut în mare parte neobservat în mijlocul războiului NATO-Arabia Qatar pentru a elimina Assad. Conducta, prevazute la costa 10 de miliarde de dolari si ia trei ani pentru a finaliza, ar fi de la iranian Port Assalouyeh aproape de domeniul gazelor naturale South Pars din Golful Persic, la Damasc, în Siria de pe teritoriul Irakului. Acordul ar face Siria centrul de asamblare și producție în legătură cu rezervele libaneze. Acesta este un spațiu geopolitic strategic ce deschide punct de vedere geografic, pentru prima dată, se extinde de la Iran în Irak, Siria și Liban [5] În Asia Times corespondent Pepe Escobar pus-o, "Conducta Iran-Irak-Siria -. În cazul în care este construit vreodata - s-ar solidifica o axă predominant siit printr-un cablu economic, oțel ombilical. "[6]

La scurt timp după semnarea cu Iran și Irak, la 16 august 2011, Ministerul sirian Bashar al-Assad a anunțat Oil descoperirea unui bine gaz în spațiul de Qarah în Regiunea Centrală a Siriei lângă Homs. Gazprom, cu Assad la putere, ar fi un investitor major sau un operator de noi câmpuri de gaze din Siria. [7] Iran în cele din urmă intenționează să extindă conducta de la Damasc la portul mediteranean Libanului în cazul în care aceasta ar fi livrat pe piața imens UE. Siria ar cumpara gaz iranian, împreună cu un acord irakian curent pentru a cumpara gaz iranian din partea Iranului din domeniu Pars de Sud. [8]

Qatar, astăzi cel mai mare exportator mondial de GNL, în mare parte în Asia, dorește același piața UE că Iranul și Siria ochi. Pentru că, ei vor construi conducte de la Marea Mediterană. Aici este locul unde a scăpa de pro-Iran Assad este esențială. În 2009, Qatar abordat Bashar al-Assad de a propune construcția unei conducte de gaz din Qatar câmp nord prin Siria la Turcia și la UE. Assad a refuzat, invocând relațiile de prietenie de lungă Siriei cu Rusia și Gazprom. Că refuzul combinat cu acordul conductei de gaz Iran-Irak-Siria în 2011, a dus la aprinderea scară largă asalt Arabia și Qatar pe puterea lui Assad, finanțarea teroriștilor al-Qaida, recruți de fanatici jihadiste care doresc sa-l omoare Alawite și șiiți "necredinciosi" pentru $ 100 o lună și o Kalishnikov. Washington soimi de razboi neo-conservatoare în și în jurul Obama Casa Albă, împreună cu aliații lor din dreapta guvernul Netanyahu, au fost aplauda din tribune ca Siria a luat foc după primăvara anului 2011.

Astăzi războaiele sprijinită de SUA în Ucraina și în Siria sunt doar două fronturi în același război strategic pentru a paraliza Rusia și China și la rupere orice Eurasiatică contra-pol pentru o Noua Ordine Mondiala US controlate. In fiecare, controlul de conducte de energie, de această dată în primul rând de conducte de gaze naturale, din Rusia spre UE prin Ucraina și din Iran și Siria spre UE prin Siria, este obiectivul strategic. Adevaratul scop al SUA și Israel susținută ISIS este de a oferi pretextul pentru bombardarea silozuri de cereale vitale lui Assad și rafinării de petrol pentru a paraliza economia în curs de pregătire pentru o "Ghaddafi-" eliminare stil de Rusia și China și Iran, aliatul Bashar al-Assad .

Într-un sens restrâns, ca Washington neo-conservatorii l vezi, ce controlează Siria ar putea controla Orientul Mijlociu. Și din Siria, poarta de acces spre Asia, el va detine cheia pentru Rusia House, precum si cea a Chinei, prin intermediul Drumului Mătăsii.

Războaie religioase au fost, istoric cel mai sălbatic de toate războaiele și aceasta nu este o excepție, mai ales atunci când mii de miliarde de dolari in veniturile din petrol și gaze sunt în joc. De ce este secret de afacere Kerry-Abdullah privind Siria a ajuns de la 11 septembrie prost? Deoarece tacticieni strălucitoare din Washington și Riad și Doha și într-o măsură în Ankara nu sunt în măsură să se uite la interconectarea tuturor dis-de ordinea și distrugerea ei instige, să privească dincolo de viziunile lor de control al uleiului și fluxurile de gaze ca bază de puterea lor nelegitime. Ele sunt plantati semintele propriei lor distrugeri în cele din urmă.

William Engdahl este autorul unui secol de război:. Anglo-american Oil Politică în Noua Ordine Mondială www.engdahl.oilgeopolitics.net

Note:

[1] M. Rochan, țiței Creeaza fondul temerilor cererii la nivel mondial, IB Times, 11 octombrie 2014 http://www.ibtimes.co.uk/crude-oil-drops-amid-global-demand-concerns-1469524

[2] Nihan Cabbaroglu, Arabia Saudită să facă presiuni Rusia Iran cu prețul de ulei, 10 octombrie 2014, Anadolu turc Agency, http://www.aa.com.tr/en/economy/402343–saudi-arabia-to-pressure-russia-iran-with-price-of-oil

[3] Adam Entous și Julian Barnes E., se ocupă cu saudiții pavata Way pentru lovituri aeriene siriene: Discuțiile cu Arabia Saudită Au fost pivotul în SUA eforturile de statele arabe în lupta împotriva statului islamic, Wall Street Journal, în septembrie. 24,

[4] POGC, North Pars gaz Field, Pars Oil și site-ul companiei de gaz, http://www.pogc.ir/NorthParsGasField/tabid/155/Default.aspx

[5] Imad Fawzi Shueibi, War Over gaz Lupta pe Orientul Mijlociu: Gaz situeaza pe primul loc, 17 aprilie 2012. http://www.voltairenet.org/article173718.html

[6] Pepe Escobar, ce Qatar Vreau să invadeze Siria, Asia Times, 27 septembrie 2012, http://www.informationclearinghouse.info/article32576.htm

[7] Ibid.

[8] F. William Engdahl, Siria Turcia Israel și Războiul Energiei Orientul Mijlociu Extins, Global Research, 11 octombrie 2012, http://www.globalresearch.ca/syria-turkey-israel-and-the-greater-middle Est-energie-război / 5307902

http://www.engdahl.oilgeopolitics.net/
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum