UMORILE dlui SULTANOIU : Iohannis, fii pontos!

In jos

UMORILE dlui SULTANOIU : Iohannis, fii pontos! Empty UMORILE dlui SULTANOIU : Iohannis, fii pontos!

Mesaj  Admin la data de Mar Noi 04, 2014 7:36 am

UMORILE dlui SULTANOIU : Iohannis, fii pontos!
http://www.gandul.info/puterea-gandului/iohannis-fii-pontos-13488380

O comentatoare la postul Ghiţă TV analizează situaţia. Ce am înţeles: „Atât a putut Iohannis. N-avea cum să scoată mai mult. El nu stârneşte emoţii, nu te amuză, nu te face să-l urăşti, nu te face să-l iubeşti. Românii sunt altfel, mai haioşi, mai pontoşi...”. Fii, domnule Iohannis, şi dumneata, mai pontos, bre! Înjură-ne, jigneşte-ne, zi-ne câte una „de duh”, de-a noastră, din popor, insinuantă, cu dublu înţeles. Fii delicios, ce Dumnezeu!
Care va să zică, de asta a pierdut Iohannis aproape 10 procente, că n-a fost haios!? Nu că l-a lătrat Băsescu, tot drumul, de la Sibiu la Bucureşti – başca, pupila sa politică -, mai tare ca pe Ponta, trei luni de campanie.
Pentru ca ea să adune o mână de procente – până la urmă, sub scorul partidului -, a fost necesar ca preşedintele să arunce în aer proiectul dreptei unite; tot aşa cum aruncase în aer PDL-ul, pentru că-i refuzase protejata. Pentru asta, cei doi au încercat, luni de zile, să facă din Iohannis cel mai „tarat” prezidenţiabil; pentru asta l-au atacat pe Iohannis mai dur decât pe Victor Ponta.

Când am scris că Băsescu e blat cu Ponta, pentru Cotroceni, despre asta vorbeam. Nu e nevoie să-ţi aranjezi bobii cu preopinentul, ca să cazi la pace. E de ajuns să-ţi trăieşti umorile şi orgoliile bulversante, fiind gata să distrugi tot ce nu-ţi cântă-n strună, ca să încerci, până la sinucidere politică, să-ţi atingi viziunile cu mâna. Indiferent dacă omori tot ce-ai născut – partide, strategii, oameni politici... Inclusiv pe Udrea.

Ca un Nero al locului, care dă foc Romei sale, pentru a-şi dovedi că poate ridica o nouă construcţie politică de aur.

Cum să mai revină în joc dublul Băsescu-Udrea, dacă Iohannis merge la Cotroceni? Cum să-şi negocieze ei revenirea în echipă, câtă vreme noul PNL va fi devenit „partid prezidenţial”?

PMP s-ar duce, atunci, pe apa Sâmbetei, ca o bărcuţă de hârtie, Băsescu în istorie, iar Udrea în uitare.

Dar, dacă nu?! Dacă Iohannis nu va recupera destul din procentele pierdute?

Abia atunci, se va întoarce vremea lor. Băsescu va perora că a avut dreptate, că „Iohannis a îngropat dreapta”, că „a distrus unitatea opoziţiei!”; evident, că „Blaga e vândut!”.

Udrea va acuza, la rândul ei, că, deşi „a fost bună pentru România”, a fost prelucrată la vot: „de marile structuri politice”, „de servicii”, „de BEC”, „de BEJ”, „de Bizet”.

Vor revendica dreapta. „Am venit să ne luăm dreapta înapoi!” vor spune. Şi vor lucra, din răsputeri, pentru asta.

Apropo! Nu vi se pare neverosimil de „pontos” că Băsescu i-a recomandat Elenei Udrea să ţină de voturi?! Să nu le dea nici la dreapta, nici la stânga?
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum