IOHANNIS MASONUL

In jos

IOHANNIS MASONUL

Mesaj  Admin la data de Joi Noi 13, 2014 1:21 am

IOHANNIS MASONUL
Zara Ovidiu
Devine tot mai evident, pe zi ce trece, ca aruncarea lui Werner Klaus Johannis catre Presedintia Romaniei reprezinta un plan bine stabilit, de sfartecare si ingenunchere a tarii noastre de catre masoneria germana, care nu va uita nicodata "tradarea" acesteia din cel de-al doilea Razboi Mondial. De aceea, am sa public in cele ce urmeaza cateva informatii esentiale despre legaturile lui Werner Klaus Johannis cu masoneria de sorginte germana, precum si despre principiile care conduc masoneria.
Inainte de a fi propulsat in structurile masonice, Werner Klaus Johannis s-a aflat intr-o perioada de studiu de catre "fratii" sai masonii germani, timp in care i-au fost testate o serie de calitati precum: potentialul de putere al relatiilor la varf pe care le detine, influentarea deciziilor la nivel inalt prin functia pe care o are. Alaturi de el, au fost monitorizate si alte persoane cu putere de decizie, care aveau anumite goluri de personalitate, erau avide avide de putere, dornice de functii si pozitii sociale de conducere. Asa s-a ajuns la "alianta" dintre PDL- PNL, doua partide intesate de oameni avizi de putere economica si politica doar pentru sine.
Evolutia lui Werner Klaus Johannis a fost din plin monitorizata de serviciile de informatii, insa acestea nu au spus niciodata ca prin acest sas masoneria germana isi propune sa influenteze si sa controleze principalele institutii de decizie nationale si internationale de la noi. Cu toate acestea, romanii stiu bine ca masoneria are ca scop sa detina controlul in domeniu economic, politic, cultural si mai nou militar.
Ce nu stiu insa romanii, si nici multi dintre masoni (cei mai mici in grad sunt simple unelte care doar cred sau isi imagineaza ca stiu cate ceva), sunt activitatile secrete derulate de masonerie, acestea fiind cunoscute numai de un grup foarte restrans (structura de putere a masonilor se bazeaza pe ranguri ierarhizate, in care membrul situat la un anumit nivel ierarhic nu-si cunoaste decat seful de pe nivelul imediat superior, in genere acesta fiind cel care l-a recomandat si sustinut pentru a accede in masonerie).
Ei bine, una dintre activitatile secrete ale masoneriei germane este dezagregarea teritoriala si economica a Romaniei, lucru care s-a vazut in ultimii 25 de ani.
Dar haideti sa vedem legatura lui Werner Klaus Johannis cu masoneria germana.
Dupa instalarea primarului sas Werner Klaus Johannis la carmuirea orasului Sibiu, masoneria germana a devenit tot mai virulenta, gasind in persoana primarului o adevarata coloana a V-a pentru promovarea intereselor de dominare si control.
Johannis a fost sprijinit in activitatea sa de lideri si afaceristi de marca din Sibiu, care au capatat pozitii importante pe harta puterii fiind catalogati drept principalii "sateliti" ai Clubului Economic German. Printre acestia au aparut in centru atentiei masonilor si Steffan Mildner, coordonatorul biroului de consultanta romano-germana GTZ din Sibiu, al carui nume a fost conectat la ramificatiile afacerii retrocedarilor din centrul istoric al Sibiului catre Consistoriul Evanghelic German.
Motivatia masonica a acestui gest o reprezinta faptul ca de numele GTZ se afla legat importanti finantatori care isi desfasoara activitatea in cadrul Ministerului Federal de Interne German, in interiorul caruia activeaza importanti lideri masonici in frunte cu Otto Schilly. Alaturi de acesta pe harta puterii masonice sibiene si-a facut incet loc Steffan Johannes Max Braune, numarul doi in cadrul Aliantei PNL-PD Sibiu si aflat in structura de conducere a Clubului Economic German. A fost propulsat in prim plan ca urmare a finantarilor masive acordate actualei puteri sibiene, prin verigile afacerii Titan Trade, precum si prin influentarea unor centre locale de putere, precum Consiliul Local, in presoana Otiliei Man.
Cel mai recent membru al filierei germane il constituie Andreas Huber, care "pastoreste" afacerile reprezentantei germane Opel la Sibiu, si pe care Werner Klaus Johannis l-a cununat in cursul lunii august, creandu-i partie pentru a accede in cercul de elita al Clubului Economic German.
Paradoxal este faptul ca cel care a netezit terenul pentru proliferarea masonilor germani mai sus mentionati in Sibiu nu este de origine germanica, ci este un roman: Crin Andanut, de profesie economist. Increngaturile propulsarii lui Crin Andanut ca si capat de pod al masoneriei de sorginte germanica se regaseste in anul 1993. Pe atunci cel in cauza era sef de cabinat la Fundatia Romano-Germana si avea in vizor ca in functia de director al institutiei mai sus mentionate sa fie promovat un om care sa faca jocurile masoneriei.
Speculand o presupusa relatie de concubinaj intre directorul fundatiei din acel moment si secretara acestuia, Crin Andanut s-a trezit peste noapte in functia suprema de decizia a fundatiei mai sus mentionate. Pe aceasta cale, si-a castigat increderea masonilor si a dat frau liber patrunderii in Sibiu a masoneriei germane, facand interventii ca, prin influenta sa, pionul german GTZ sa aiba sediul in buricul orasului, pe strada Avram Iancu. Intalnirile masonilor germani au ajuns astfel sa aiba loc la ceas de taina in crama Mildcosib, care apartine aceluiasi Steffan Mildner de la GTZ si in cadrul careia isi expun ideile de sorginte masonica persoane precum: Werner Klaus Johannis si arhitectul sef Szabolts Guttmann.

Si, pentru a va face o idee de ceea ce se intampla acum in Romania (mitinguri "spontane" de sustinere a lui Johannis, dezbinare, haos, manipulari ordinare ale populatiei) va voi prezenta cateva dintre sloganurile masonice germane:
1) "Multimea este oarba si de aceea poate fi atat de usor manipulata"
2) "Prin haos la ordine"
3) "Politica si morala nu trebuie sa aiba nimic comun"
4) "Dreptul constra in forta"
5) "Scopul masonic isi justifica intotdeauna mijloacele"
6) "Dreptul trebuie sa fie al celui mai tare
7) "Libertatea este o idee himerica"
Cool "Oamenii politici sunt niste papusi de paie in mainile maestrilor"
9) "Nevoia painii zilnice ii dreseaza gradat pe oameni"

Admin
Admin

Mesaje : 1922
Data de înscriere : 03/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: IOHANNIS MASONUL

Mesaj  Admin la data de Joi Noi 13, 2014 3:22 am

România s-a reîntors la atmosfera cenuşie şi depresivă din anii ’80 ALEGERILE TREBUIE ANULATE ŞI REPETATE!
Încet şi sigur, starea de depresie colectivă din perioada 1982-1989 s-a reîntors. Peste tot, capete plecate, trupuri din ce în ce mai gîrbovite, goană pentru supravieţuire. Cu un minus pentru situaţia de acum: e vorba de grija zilei de mîine. În anii ’80, deşi se trăia prost şi nu era nici o distracţie, povara grijii zilei de mîine NU exista. Cine susţine contrariul e un mincinos. Indiferent cît de mici erau salariile, ele erau mai mari decît aşa-zisul venit minim garantat de azi. Fireşte, exista un şomaj mascat, dar nu de ordinul a milioane de oameni. Ţara nu avea datorii. Astăzi are, dar mascate, şi ele, ca şi şomajul. Şi ce datorii! Peste 160 de miliarde de euro! Cine, cînd şi cu ce sacrificii le va plăti? „Urmaşilor mei Văcăreşti/ Las vouă moştenire/ Creşterea datoriei româneşti/ Şi-a patriei nenorocire”.Dar, eu despre starea de spirit a populaţiei vreau să vorbesc. S-a degradat de la an la an. Toţi cei 10 ani ai Regimului Băsescu au fost negri, dar ultimii 2 ani au fost tăciune, carbocif, smoală. Am constatat că nici un Horoscop nu se potriveşte. Din curiozitate, m-am uitat, şi eu, pe cîteva. Atunci cînd eram anunţat că primesc o mare sumă de bani, nu primeam. Azi aşa, mîine tot aşa. Ceea ce se adeverea era doar la plezneală: din 10 variante, 2-3 tot se nimeresc, e la mintea cocoşului probabilităţii. Nu ştiu din ce fund de iad au ieşit aceşti ultimi 2 ani (2013 şi 2014), dar ne-au terminat. Ne-au pus capac. Neamprostia băsistă a fost amplificată de aroganţa pesedistă. Duelul dintre Traian Băsescu şi Adrian Năstase continuă, la 10 ani după blestemata finală din 2004. Şi asta numai şi numai din vina americanilor. Ca un şarpe boa constrictor, stăpînul yankeu îşi studiază bine „clienţii”, alegîndu-i pe cei mai proşti şi mai şantajabili. Mare grijă să nu cîştige cineva care ar pune capăt dictaturii sale! Nu sînt omul ideilor date cu fixativ, adică fixe. Dar logica şi experienţa de viaţă mă determină să gîndesc aşa: toată Mafia Electorală e dirijată de la Ambasada SUA. Aşa se face că toţi nemernicii, de la fictivele institute de sondare pînă la hoţii de voturi, s-au înţeles să mă crediteze pe mine, de cca. 7 ani încoace, cu 3-4%, în timp ce ultimii ţucălari şi analfabeţi sînt împinşi de la spate, să mă bată măr. Asta, doar-doar am să mă las păgubaş. Nu, n-am să mă las.Acum, asistăm la un meci jenant. Dacă le era atît de dor de dezbateri televizate, de ce Klaus Iohannis, şi Victor Ponta nu s-au confruntat cu mine? I-aş fi băgat sub masă pe amîndoi. Fără mine, orice competiţie electorală de acest gen e şi plictisitoare, şi mincinoasă. Indiferent cine ar cîştiga, nu va rezista mai mult de 1 an. Dar va cîştiga, oare, cineva? Eu am senzaţia că Traian Băsescu va cere anularea şi repetarea alegerilor. Şi e pentru prima oară cînd îi voi da dreptate. CORNELIU VADIM TUDOR - 12 noiembrie 2014

Admin
Admin

Mesaje : 1922
Data de înscriere : 03/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum