Ten Lies We're Told to Justify the Slaughter of 20 million in the First World War

In jos

Ten Lies We're Told to Justify the Slaughter of 20 million in the First World War

Mesaj  Admin la data de Dum Noi 16, 2014 7:14 am

Ten Lies We're Told to Justify the Slaughter of 20 million in the First World War
http://www.informationclearinghouse.info/article40203.htm
&
https://sites.google.com/site/vazmonstruossivazenorm/ten-lies-we-re-told-to-justify-the-slaughter-of-20-million-in-the-first-world-war

Dominic Alexandru debunks Zece mituri Folosit de politicieni ȘI istorici de rebranding Primul război mondial version centenarul focar vânzare. Prin Dominic Alexander

13 Noiembrie 2014 " ICH "-" No Glory "-


Războiul o Fost luptat din Apărarea Democrației
this Este contrazisă de FAPTELE de Baza. Germania un universal ce Timp version Avut votul version Marea Britanie, Irlanda Inclusiv, aproximativ 40% Dintre Bărbați Inca Nu sa calificat la votul. În Germania, de asemenea, au existat incercari de un justifica războiul, pe Motiv CA this eră luptat pentru o Apara valorile civilizate Împotriva Unui stat represiv, militaristă, sub forma de autocrație Rus.


Marea Britanie un mers la război cca urmare un UNEI obligații de Tratat pentru o Apara neutralitatea Belgiei
Nu o Fost Nici o obligație Clara ȘI acceptată la Marea Britanie pentru o LUCRU față ACEST, SI, de FAPT, ÎNAINTE de o Aparut Problema belgian, Partidul de război version Cabinetul un Fost deja-presiuni pentru Britanic interventie version cu totul DIFERIT motivul CA Nu au obligații navale version Franța. Aceste obligații au Fost dezvoltate version Acorduri secreta Între militarii Celor Două Tari, SI Nu au fost niciodata supuse la Nici ONU FEL de Responsabilitate Democratică . Germanii lumea din care am o oferit garantii de integritate Peste belgian, îngrijire pe GUVERNUL Britanic o refuzat Să ia version considerare, la Toate.


Agresiunii Germane o Fost Forța motrice pentru război
Insa agresiv Conducerea germană Poate Să fi Fost în 1914, la stabilirea Britanic un Fost Cel putin la FEL de hotărât Să profite de ocazia de a merge la război cu rivalul Sau imperial. La moment, ne dat Ministerul de Externe lumea din care am confisca pe Incursiuni germane imaginare version Franța pentru o justifica o Declarație Britanic de război Germaniei. Scrisoarea Declarație o trebuit Sa fie recuperat de la Ambasadorul german ȘI rescris Cand sa descoperit CA Poveștile au Fost fals. Entuziasmul un clasei conducătoare Britanic de război subminează ORICE justificare pentru this pe Baza agresiunii germane.


Germania a inceput o cursa înarmării un naval cu Marea Britanie
Concurența imperialistă Între Cele doua de stat pe piete ȘI resurse precedat cursa înarmărilor version cincisprezece ani ÎNAINTE de război. Putere Navala DIN Marea Britanie o Fost Elementul esențial în capacitatea sa de a restricționa accesul la piete german ȘI resurse DIN întreaga Lume. Cu excepția cazului version Marea Britanie o Fost dispus Să permită Germania pentru o extinde punct de Vedere economic, Logica Concurenței capitaliste un însemnat CA Germania o Fost obligată Să conteste supremația Navala Britanica. Violenta latent Dintre Cele mai Importante Natiunii imperial context Este întotdeauna pentru provocările agresive la status quo-ul DIN Partea Creștere puteri.


Imperialismului german o Fost unic Vicios Si a trebuit Sa fie contestată
atrocitățile comise Împotriva Poporului Herrero DIN Namibia au Fost teribile criminalității Intr-Adevăr, Dar au Fost cu greu Unica version comparație cu ororile comise de toti CEI implicați in industria cauciucului DIN Congo belgian, pentru o Lua Insa o de Exemplu. De asemenea, avizul european o Avut Doar Cativa ani ÎNAINTE de 1914 o Fost îngrozit de brutalitatea de o Altă Putere colonială, cand un angajat Fost version extinderea fără număr milă dominația Asupra statelor Independente DIN Africa. ACEST LUCRU un Fost Marea Britanie version războaiele vânzare de agresiune Împotriva statelor Boer DIN Africa de Sud, din Timpul CAREIA lagărele de concentrare au Fost utilizate pentru prima date într-un scopul de Controla UNEI populații civile.


Opinia publica un Fost unitate in favoarea razboiului, dupa cum Arată Imaginile de mulțimile aplauze în 1914
Este acum, de obicei, un recunoscut CA Gradul de entuziasm pentru războiul o Fost limitat strict, IAR Dovada Este CA mulțimile îngrijire s-au adunat la izbucnirea razboiului au Fost version Caz ne Nici unească în entuziasm marțiale. De FAPT, demonstrații semnificative ȘI răspândite anti-război au Avut loc atat version Marea Britanie ȘI Germania. Un conducerilor de munca ȘI socialiste parti din Europa Nu o Cedat version cererile de o sprijini clasele LOR Nationale de hotărâri într-o îmbinare la război, Este Foarte Posibil ca un conflict ACEST ar fi putut fi oprit version piesele vânzare.


Moralul Trupelor britanice Lupta pe Frontul de Vest au ramas intacte pana la Sfârșitul razboiului
version Timp ce Marea Britanie ar Reclamatia a Să Nu fi suferit Destul Aceeasi Scara de Revolta CA armatele franceze version ȘI germane, erau uneori întinderi intregi de pe bară, Unde trupele se complica astfel Incat generalii de Încredere Nu o îndrăznit Să le comande version Lupta. Dovezile de cinism Scara Largă cu Privire Strategii de război, dispreț pentru Conducerea militară, SI îndoieli mormânt cu Privire la scopul razboiului, Nu Poate Fi Dorit de mers cu revizioniștii. în masura Îngrijirea în soldații efectuate cu Privire la Combaterea voie război, explicația TREBUIE Sa fie căutată version acomodare la ASCULTARE, precum ȘI amenințarea de execuții Curtea Marțială. Nu Este Nevoie de o invoca naționalism Nici INFOCAT Sau ORICE FEL de profund psihologic sânge-pofta circa explicații.


Militare Conducerii, Generalul specială în Haig, Nu o Fost o grămadă de incompetenți "magari"
Încercările de un loc reabilita de fondator General Haig pe unele Dintre FAPTELE de Baza despre tacticile folosite el necruțător. Atacuri de Infanterie repetate Asupra tranșee opuse Nu o reusit version mod constant Să câștige vreun Avantaj clar în Timp ce cauzând pierderi colosale. Într-o zi, la prima bătăliei de pe Somme, 1 iulie 1916, 57.000 de trupe DIN 120.000 au Fost uciși Sau răniți. În ciuda continuarea măcel pe o scara incredibilă, Haig Realizat pe comanda atacuri. Atunci cand ORICE Speranță de o descoperire Împotriva liniilor germane o Fost version pierdut clar mod, cu scopul de a Lupta un Fost Mutat la uzură Pur și simplu. PLANUL eră SA-l omoare mai multe trupe germane Decât britanicii pierdute. Din clipă Nu o existat Nici ONU FEL de o masura version mod Fiabil victime pe de Altă Parte, Haig bazat pe estimarea job prin pierderile de propria sa Parte. ce Pe this Baza, el o inceput Sa fie înfuriat cand armata a suferit prea puține pierderi, ca atunci cand el sa planuri CA o diviziune în Luna septembrie a pierdut în O mie de Oameni. Nu Poate Fi Nici o Aparare pentru ACEST vârful de desconsiderare a Vieții umane.


La Sfârșitul razboiului o vazut Triumful capitalismului liberal, Împotriva colaps Empires autocratice
De FAPT, Toate STATELE implica version război au Fost profund destabilizat. lumea din care am ȘI Statele Unite ale Americii, un cărui Implicare o Fost cel mai limitat, cu experienta "Red vara" din 1919 , cu revolte fără număr precedent de munca, cum ar fi Greva generala DIN Seattle, Alături de represiune sălbatică o Socialiștilor si Americanii negru. Marea Britanie a vazut Inceputul razboiului irlandez de independență, SI Cresterea neliniștea în India, marchează de îngrijire, de FAPT, punctul version îngrijire Imperiul un inceput Sa se destrame. Pe planul intern, un Fost, de asemenea, val ne de radical clasei muncitoare neliniște, în specială în "Red Clydeside", de îngrijire a culminat cu trupele trimise in Glasgow Să impună Legea marțială.


În ciuda sacrificarea ȘI Distrugerea, războiul o Fost util
război Deschis o Perioada de dislocare Economică endemice, Si de Criza Pur și simplu. În Marea Britanie exista onu deceniu de declin industrial ȘI rata ridicata a șomajului, lumea din care am ÎNAINTE de Marea Depresiune. De FAPT, this un Fost Doar al doilea război mondial, de îngrijire a ADUS puteri capitaliste Majore DIN Criza. Primul război mondial a vazut Momentul în îngrijirea Capitalismul o devenit dependent de Război și la o economie de arme permanent. Războiul a demonstrat capacitatea de a capitalismului de un CREA industrializate deseuri, măcel ȘI distrugere pe o scara colosală. Amintirea razboiului Este Adecvat ne Timp de doliu groaza, pierderea ȘI deseurilor De toate, Dar ar trebui Să provoace, de asemenea, o determinare de a rezista insistența conducătorii Noștri pe promovarea de război pentru o promova interesele LOR. Războiul Poate realiza nimic altceva Decât Să creeze Conditiile pentru războaie viitoare.
Opiniei populare o, INCA de la finalizarea acestuia, o ADUS aminte de Primul război mondial circa ne Timp de mizerie ȘI de sacrificare oribile ȘI inutil, CA rezumînd incompetență Lideri Politici ȘI militari ȘI nerespectarea dur pentru viața umană. this Hotărâre populare, de îngrijire a ajutat rândul SAU Aviz Comun Împotriva razboiului, în general, o corecta Fost, IAR noi Nu TREBUIE Să lăsăm de Negustori de război respingerea this instanță o înțelepciunea Oamenilor obișnuiți.

Sursa: Counterfire

Nu Glory http://noglory.org

Admin
Admin

Mesaje : 1922
Data de înscriere : 03/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum