Why is Israel seeming to try to meet a world war deadline?

In jos

Why is Israel seeming to try to meet a world war deadline?

Mesaj  Admin la data de Dum Sept 07, 2014 8:21 am

Why is Israel seeming to try to meet a world war deadline?[De ce este Israel aparent pentru a încerca să respecte un termen limită război mondial?]


Sioniștii sunt imprastiind minciuni decât oricând, cu două decapitări false, o poveste despre 11 garnituri cu jet furate din Libia , care nu ar putea fi adevărat, furtul de zbor 370 și trage în jos ulterioară a "MH17" cu putrezire cadavre de pasageri, și multe multe minciuni mai evidente și de acte de disperare. Toate timpul unei tetrada lună de sânge, care are, în trecut, a avut o istorie de dezastru ortografie pentru Israel. Am o bănuială Israel și sioniști, în general, sunt lovind la realitate, în speranța de a face acest tetrada benefic, mai degrabă decât un timp de dezastru. Și ei vor eșua.

Unul trebuie să se întrebe de ce au fost atât de decapitări prost făcut, și înșelătorie Isis atât de transparent. De data aceasta este tot merge altfel decât înainte, înșelătorie ISIS este cantat la un moment în care lumea este lovit un vârf de conștientizare față de acest tip de efort steag fals. Faptul că nici un lider de guvern a stat în picioare și a declarat în termeni foarte clari că ISIS este sponsorizat de Occident înseamnă un punct critic a fost atins, în cazul în care în cazul în care minciuna continuă să fie împins acolo ar putea fi foarte bine un război foarte cald, eventual chiar nucleară și persoane nepotrivite vor fi orientate, cel puțin în funcție de Sion.

De ce ar Israel și sioniștii împinge urăsc disinfo atât de greu acum, dincolo de un nivel care are vreo bază rațională?

Cred că este pentru motive religioase legate de curent tetrada luna de sange, care este în prezent în curs de desfășurare. Cred că ei cred că acum trebuie să îndeplinească o do or die cronologie și declanșa război mondial 3 sau un masiv mor prin Ebola - ceva, ceva pentru a pune lumea în dezordine totală, sau Israel va fi terminat înainte tetrada este de peste. Lumea este pe minciunile lor, iar aceasta este o chestiune de timp înainte de Israel nu reușește să-l supraviețui. Interesant este că ISIS nu a amenințat Israel, nu-i așa?

Sunt nebuni, religios fanatic, și care le face foarte periculos

Am respins inițial redactat raportul de știri Fox despre un nou 911 se intampla in acest an ca fiind posibil fals, dar cu o altă minciună evidentă - furtul de 11 cu rază lungă jumbo jet-uri de la aeroport Tripoli în față un nou steag fals cu, un nou apare 911 cu atât mai probabil.

CLIK MAI JOS
IMAGINI ALE ATACULUI AEROPORT TRIPOLI, DUPĂ CARE A FOST RAPORTAT DE CĂTRE O SURSĂ DE ȘTIRI CĂ ACESTE JETURI S-AU FURAT, (PENTRU A ASIGURA UN FRONT PLAUZIBIL PENTRU UN NOU 911) DESTUL DE MULT DOVEDI CĂ NU EXISTĂ NICI O CALE DE NIMIC ZBURAT DE ACOLO ÎN MÂINILE ATACATORII:
http://therebel.org/en/?option=com_content&view=article&id=794437:why-is-israel-seeming-to-try-to-meet-a-world-war-deadline&catid=347:opinion&Itemid=2555&utm_source=newsletter_2267&utm_medium=email&utm_campaign=autocontent-215-207-135-136-145-139-137-165-177-167-164-201-181-174-173-138-179-180-203-166-204-207-208-206-171-202-176-172-205-210-211-212-213-214-216-217-max-1-type-title-order-created-desc-filter-created
Linia de jos este că prea multe avioane au fost distruse sau avariate în atacul de la 11 la zbura pentru un viitor atac terorist, și de cei care au supraviețuit, mulți au fost transportați cu avionul la alte aeroporturi pentru reparații și au fost pe deplin justificate. În plus, în timpul Rapoartele inițiale, Nu a fost nici o mențiune fel de nici un avion obtinerea furat doar că mulți au fost avariate sau distruse. Acest lucru lasă aproximativ ZERO pentru teroriști pentru a obține cu adevărat mâna pe un nou 911.

ÎNCĂ O DATĂ, CA O DECAPITARE FALS, MINCINOȘII NU ȘTIU CÂND SĂ SE OPREASCĂ MINCIUNA SI SCUIPA ÎNTR-UN MOD CARE ESTE UȘOR DE PRINS. DACĂ AR FI PĂSTRAT NUMĂRUL FURAT PÂNĂ LA, PROBABIL, TREI AVIOANE, SE POATE SĂ FI FOST CREDIBIL ȘI CAPABIL SĂ SUPRAVIEȚUIASCĂ CONTROL. CRED CĂ AM ARĂTAT AICI CĂ CELE 11 AVIOANE FURATE ARE A FI FALSE, SĂ VEDEM DACĂ VOR CONTINUA SĂ ÎMPINGĂ ÎN MOD EVIDENT FALS. ACEASTA VA FI ESENȚIALĂ PENTRU A ȘTI DACĂ, PE BUNE, ISRAEL VA FACE UN ALT 911.

O versiune a acestui articol a fost publicat pentru prima dată pe jimstonefreelance.com .

Admin
Admin

Mesaje : 1922
Data de înscriere : 03/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum