Nuland’s Jewish Hubbie Wants War (Hubbie evreiesc Nuland vrea război)

In jos

Nuland’s Jewish Hubbie Wants War (Hubbie evreiesc Nuland vrea război)

Mesaj  Admin la data de Lun Sept 08, 2014 2:24 am

http://www.realjewnews.com/?p=963
Nuland’s Jewish Hubbie Wants War (Hubbie evreiesc Nuland vrea război)
Chiar când credeați că evreii vor înceta și se abține de la iubitori de război lor, vine soțul, Victoria Nuland, a inghesuie pentru mai multe război.
"Raw vigoare rămâne un element-cheie în politica internațională", scrie neoconservatoare evreu Robert Kagan într-o piesă caracteristică pentru Wall Street Journal.

Dar evreii nu trimite propria lor atunci când vine vorba de "forță brută", ci mai degraba este de tineri Goys care sunt trimise de pe la războaie pentru evrei.

Cu fiasco după fiasco în utilizarea "forță brută" în "politica internațională," (Irak, Afganistan, Libia ... toate de care evreii au aclamat pentru), Kagan și prietenii săi însetați de sânge evrei (inclusiv soția sa, Victoria Nuland- ( născut Nudelman ) - sunt pe o campanie de brand nou.

Tinta lor de data aceasta este Vladimir Putin (care se tem) și un ortodox creștin Rusia in curs de dezvoltare (care trimite fiori pe șira spinării lor.)

Touting LIE pur și simplu de "invazia Rusiei din estul Ucrainei," Kagan cupluri Putin cu Hitler ca având "nemulțumirile propriului său", care nu ar trebui să fie răspuns în același mod ca și "plângeri" ale lui Hitler cu o "politică de conciliere."

"Oh, am încercat să motiv cu Hitler, de a accepta nemulțumirile sale și să încerce să-l liniștească, pentru a evita războiul," spune Kagan, "dar nimic nu se poate face pentru al împiedica să dicteze propriile punct de vedere al unei ordini internaționale. El nu cred ca am facut-o. "

Sună familiar? Putin nu merge de-a lungul cu sionismul, imperialismul evreiesc, iar hegemonia dolarului evreu-ului. El "nu crede că" la fel ca evreii care conduc America.

"Această experiență mistuitoare," continua Kagan, "de incapacitatea de a satisface pe cei care nu au putut fi îndeplinite, în formă de politica SUA în perioada postbelică. A trebuit să fie bine înarmat împotriva următoarea agitarea a non-liberale îndeamnă atavice, care au fost o caracteristică permanentă a omenirii. "

Că "agitare viitor" este "amenințarea" de Christian Rusiei față de care într-un alt război unwinnable Kagan și tribului său cu lor indeamna atavice vrea să trimită mai multe Goys la moartea lor.

Evreii nu trimite lor să moară în războaiele lor. Să Goys face treaba lor.

Ce deosebit de a spune este că America a fost cândva un prieten și aliat de Rusia țaristă, un partener în promulgarea credința creștină.

1832 Tratatul de Rusia-SUA a inceput cu cuvintele, "în numele Preasfintei Treimi și indivizibil."

Dar tot a luat sfârșit în 1913 , când evreii au hărțuit Președintele Taft din birou pentru sprijinul său de "comerț preferat" cu Rusia și instalat marioneta lor Woodrow Wilson în schimb.

Acum, cu Shwartza lor în Casa Albă, papusar este lucru ușor pentru evrei.

Admin
Admin

Mesaje : 1922
Data de înscriere : 03/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum