Lista NEAGRĂ din PSD

In jos

Lista NEAGRĂ din PSD Empty Lista NEAGRĂ din PSD

Mesaj  QUASIMODO la data de Lun Noi 24, 2014 1:05 am

Deşi Liviu Dragnea bate câmpii cu disperare pe la televizor anunţând congrese extraordinare, el se află în capul listei negre cu indezirabilii din PSD. Mai mult decât atât, el este considerat de Ion Iliescu principalul vinovat pentru metodele prin care PSD s-a transformat în ochii oamenilor într-un partid care fură voturi şi foloseşte mijloace necinstite. Dealtfel, primii care s-au şi grăbit să-şi anunţe sprijinul pentru Ponta/Dragnea, în fapt pentru Dragnea, imediat după alegeri, sunt baronii din Oltenia. Cunoscuţi pentru votul pe listele suplimentare şi pentru sumele uriaşe de bani negri pe care le folosesc pentru cumpărarea de voturi la ceas de seară. Ei sunt cei care au patentat jurământul pe Biblie pentru garantarea votului cumpărat cu 50/100 lei. Ei sunt cei care la Referendumul din 2012 au asigurat procente de prezenţă de peste 100% în zeci de localităţi. Prin aruncarea în urne, la ceas de seară, a tone de buletine de vot. Nouă, aici la Comisarul.ro, ni se pare incredibil că unul ca Dragnea, deşi este implicat într-un dosar de corupţie privind falsificarea voturilor de la Referendumul din 2012, mai face parte din Guvern. Încă. Ba, mai mult decât atât, în această calitate s-a opus suplimentării secţiilor de votare din străinătate.

Blacklist

Liviu Dragnea

Marian Oprişan

Paul Stănescu

Claudiu Manda

Marian Vanghelie

Constantin Boşcodeală

Dumitru Buzatu

Mircea Duşa

Ion Câlea

Aberaţiile spuse de Liviu Dragnea. El e mort politic dar nu i-a spus nimeni. De milă.

Marea majoritate a liderilor PSD "zic sa se faca" un congres al partidului in acest an, dar exista si posibilitatea convocarii ''oricand a unui consiliu national de analiza si de lansare a unor proiecte politice", a declarat, duminica, pentru Mediafax, presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea.

"Daca se face congres, marea majoritate a liderilor din partid zic sa se faca in acest an, ca din ianuarie sa ne ocupam de guvern si de guvernare, pentru ca avem obiective serioase si tara chiar are nevoie de guvernare, dincolo de emotie. Daca nu se face congres, putem face un consiliu national de analiza si de lansare a unor proiecte politice oricand", a afirmat presedintele executiv al PSD.

Anterior, intr-o emisiune a A3, Dragnea a exprimat opinia conform careia presedintele PSD Victor Ponta nu risca sa piarda aceasta pozitie, in eventualitatea unui congres.

"Imi bazez aceasta afirmatie pe discutia pe care am avut-o cu toate organizatiile (sefii de filiale, n.red.), in afara de trei-patru exceptii, a celor care erau plecati din tara. Au discutat, nu au venit sa spuna ce au visat noaptea, au discutat marti si miercuri cu organizatiile. Sunt cateva mesaje pe care ei le-au luat si le-au transmis, si anume sa pastram guvernarea si sa pastram in continuare echipa de conducere la partid", spunea Dragnea.
http://www.comisarul.ro/politic/exclusiv/lista-neagra-din-psd_287649.html

QUASIMODO

Mesaje : 71
Data de înscriere : 15/02/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum