Ponta şi Ghiţă, agenţi acoperiţi, au detonat voit PSD?

In jos

Ponta şi Ghiţă, agenţi acoperiţi, au detonat voit PSD? Empty Ponta şi Ghiţă, agenţi acoperiţi, au detonat voit PSD?

Mesaj  QUASIMODO la data de Lun Noi 24, 2014 8:19 am

http://www.stareapresei.ro/ponta-si-ghita-agenti-acoperiti-au-detonat-voit-psd-45062.html
&
http://pacaliciincipici.wordpress.com/2014/11/24/ponta-si-ghita-agenti-acoperiti-au-detonat-voit-psd/

Ponta şi Ghiţă ar putea fi, după cum se comportă acum şi după cum au acţionat şi s-au comportat în toţi aceşti ani, agenţi acoperiţi, care au avut misiunea să detoneze PSD din interior.

Ipoteza de lucru de la care pornim este bazată pe o aserţiune simplă şi clară: este foarte greu ca un om să fie chiar atât de prost – cât de proşti par Ponta şi Ghiţă.

Ipoteza aceasta de lucru are şi o certitudine: Ponta şi Ghiţă au ambii o legătură sau alta cu serviciile secrete, iar Băsescu a spus despre Ghiţă că are multe defecte, dar este foarte inteligent şi extrem de periculos.

Ponta a fost demascat ca fost sau / şi actual agent al unui serviciu secret. Serviciul nu a fost numit de Traian Băsescu, presupunem doar că e SIE. Nici măcar nu avem certitudinea că Ponta e (sau a fost) agent acoperit al unui serviciu secret. Avem numai afirmaţia unui politician în campania electorală, dar nu avem probe care să confirme acest lucru. Cel mult, avem ceea ce în legislaţia americană se numeşte “probe circumstanţiale”. Şi mai avem comportamentul ambiguu al lui Ponta, care este exact cel al unui om ce-şi protejează apartenenţa la o astfel de organizaţie.

Ghiţă a crescut suspect cu Asesoft, încă din studenţie, ajungând acum să încheie în devălmăşie contracte cu instituţiile de forţă ale statului. Atenţie: nu HP sau Toshiba ori IBM au privilegiul să încheie astfel de contracte în România, ci Ghiţă. E la fel de suspect acest lucru, cum era acum 10 – 12 ani că Total Soft, firma purtătorului de geantă al lui Adrian Năstase, Remus Truică, încheia în devălmăşie contracte de exact aceeaşi factură.

Dar Ghiţă mai are o legătură cu serviciile secrete: e senator, membru din partea PSD în Comisia de supraveghere a SRI. Şi iar intrăm în zona gri. Se ştie în presă că, în genere, cine e în comisia de supraveghere a unui serviciu secret din România trebuie să fie legat de aceste servicii cumva, dacă nu chiar să fie ofiţer acoperit, chiar dacă legal el poate fi un civil oarecare, ca mine şi ca tine, cu condiţia să aibă certificat ORNISS.

Ciudat e că cupla Ponta şi Ghiţă parcă sunt făcuţi din lemnul din care a ieşit George Cristian Maior acum două zile, când a spus că SIE şi SRI, în viziunea sa, ar trebui să fuzioneze. Ponta şi Ghiţă, ca entitate, ca lucru, au fuzionat de mult. Oare lemnul din care a ieşit Maior ce e? Arţar roşu sau tec?

E, şi aici ajungem la ceva ce au comun Ponta şi Ghiţă: ambii s-au lansat de foarte tineri în ceea ce au făcut, indiferent de ceea ce au făcut: unul a fost procuror, un procuror incredibil de precoce faţă de cât de prost pare ca profesionist, ulterior manager de instituţie în Guvernul Năstase, apoi ministru în mai multe guverne; celălalt a fost om de afaceri, apoi s-a lansat şi în politică.

Ponta şi Ghiţă sunt înnebuniţi după baschet. Ambii sunt membri PSD.

Iar acum să începem cu ultima lor ispravă: cum pot fi Ponta şi Ghiţă atât de proşti, încât, după ce au frânt-o-n alegeri împreună, fostul candidat la Preşedinţie şi sponsorul său să se ducă în Abu Dhabi, emiratul Dubai, într-un club de fiţe? Chiar nu şi-au imaginat ei că până la urmă imagini cu ei relaxându-se în club vor ajunge în ţară şi mass-media va sări în aer? Sau nu le pasă că mămăiţele lăcrimoase care se uită la Antena 3 şi România TV, tremurând de spaimă că Iohannis va rupe Transilvania, vor vedea aceste imagini?

Să aruncăm acum o privire de ansamblu asupra cabinetelor Ponta: numitorul comun al acestora este că Victor Ponta a acţionat de parcă ar fi vrut să facă tot ce este posibil ca guvernarea sa să fie cât mai penibilă. În guvern a acceptat toţi penalii, puşcăriabilii, lichelele, sicarii, şuţii, bandiţii şi curvele politice care i-au fost propuse şi pe care le-a întâlnit în cale. Când acţionezi politic astfel, nu eşti conştient că, mai devreme sau mai târziu, funia o să-ţi ajungă la par?

Ca premier, Ponta şi cu subordonaţii săi din structura guvernamentală s-au comportat ca nişte zbiri, care au ajuns stăpânii unei moşii întinse, pe care nu există nimic şi nimeni care să-i mai poată opri să facă toate potlogăriile şi mizeriile pe care le scorneşte mintea umană. Încă o dată: Când acţionezi politic astfel, nu eşti conştient că, mai devreme sau mai târziu, funia o să-ţi ajungă la par?

Chiar atât de proşti sunt aceşti oameni, Ponta şi Ghiţă? Pentru că acţiunea lor a fost furtuna perfectă, acţionând asupra unui PSD îmbătat cu victoria din decembrie 2012. Nişte politicieni cu capul pe umeri le-ar fi spus celor din PSD, după decembrie 2012, aşa:

Fiţi atenţi, să nu vă ia cu capul, scorul mare din aceste alegeri se datorează furtişagurilor pe care le-am făcut, ca şi la referendum, de fapt suntem mai slabi. Iar peste doi ani vom fi şi mai slabi dacă nu guvernăm cât mai bine.

Or, aceşti oameni, în frunte cu Ponta şi Ghiţă, acolitul său la rele, parcă au făcut tot ce au putut ca să guverneze cât mai prost cu putinţă. Nu cumva ei au făcut-o conştient, ca să detoneze PSD?

Pentru că acum exact asta se întâmplă: PSD e detonat şi se face bucăţele, iar Bătrânul Edec Ion Iliescu încearcă să le adune şi să le lipească cu pap comunistoid.

QUASIMODO

Mesaje : 71
Data de înscriere : 15/02/2013

Sus In jos

Ponta şi Ghiţă, agenţi acoperiţi, au detonat voit PSD? Empty FRIG

Mesaj  QUASIMODO la data de Mar Noi 25, 2014 11:47 am

După escapada lui Ponta în cluburile de noapte din Dubai, s-a văzut clar că s-a produs schimbarea: nu se mai bea whisky cu gheață; se bea Whisky cu Ghiță. Întors în țară pe furiș, premierul a procedat și la schimbarea miniștrilor: la Externe, în locul lui Mihnea Motoc propus în locul lui Meleșcanu (demisionar) care a fost pus în locul lui Corlățean, a venit dl. Bogdan Aurescu iar la Cultură, în locul lui Kelemen a apărut dna Csilla Hegeduș. Singura veste bună e numirea dlui Aurescu – căci dimineață, deputatul PSD Iulian Iancu ne-a anunțat că din cauza unei greșeli legislative prețul gazelor pentru cei racordați la sistemul termic central va crește cu 35%. Jale. Congelare. Întrebat, ministrul energiei Răzvan Nicolescu s-a pierdut în explicații: „nu e apocalipsa, trebuie să luăm o decizie, îmi trebuie niște date, despre ce gaze vorbim? despre ce prețuri? e neprofesionist să vă dau un răspuns acum”. Auzi la el. Când va fi profesionist, va fi prea târziu. Între timp cei de la ANRP – lotul Bica - intră pe rând la răcoare. Dacă prognozele lui nenea Iancu se adeveresc, vom fi însă cu toții la răcoare – deși infractorii au mai mare căutare: FBI oferă recompensă de 1,75 mil. dolari pentru doi infractori români. Marfă! La banii ăștia, putem să le livrăm sute de bucăți. Ce preferă? Parlamentari, miniștri, magistrați. femei sau bărbați, liberali, democrați ori socialiști? Sau minori? Avem și infractori de mare valoare estetică: spre exemplu, Crinuța Dumitrean, fostă șefă la ANRP, promovată de Ioan Oltean pe baza însușirilor cu care a devenit „miss Bistrița”. Acum Crinuța, cu cătușe la mâini (dar fără celelalte accesorii) ar fi putut declara: mi-s inculpată! - dacă ar mai fi avut glas. Și așa s-a ajuns la vorba lui Becali din 2012: „cine vrea retrocedări trebuie să-i dea 30% lui Oltean și lui Cocoș”. Oltean a declarat însă că deși „n-am niciun complex atunci când greșesc” nu se aștepta la așa ceva din partea Crinuței care l-a manipulat în asemenea hal încât lua milioanele de euro fără să știe. Dar nu numai bărbații o pățesc de la apropiatele lor ci și femeile. Dna Udrea a aflat cu stupoare că fostul soț Cocoș lua 30% din restituiri și despăgubiri în mare secret iar prietena sa Bica îl ajuta cu supraevaluările. Mă rog, nu e primul caz când soțul și cea mai bună prietenă produc surprize neplăcute unei femei plină de naivități. Dna Udrea n-a bănuit nimic: a crezut-o cinstită pe Bica, l-a crezut serios pe Cocoș – și când colo ei făceau afaceri oneroase pe la spatele ei. Bine c-a aflat! Altfel risca să fie complice fără să știe. Se poate spune că și DNA a câștigat alegerile odată cu Iohannis: încă cinci ani pentru a afla ceva despre noi. Unde ni s-au dus cei mai frumoși bani?
http://www.curentul.info/bref-tia-serbanescu/8006-frig

QUASIMODO

Mesaje : 71
Data de înscriere : 15/02/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum