SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Juma de milion de ani de la homo sapiens încoace și ne-am ales cu Ioana Petrescu. Dar nu disperăm!

In jos

Juma de milion de ani de la homo sapiens încoace și ne-am ales cu Ioana Petrescu. Dar nu disperăm! Empty Juma de milion de ani de la homo sapiens încoace și ne-am ales cu Ioana Petrescu. Dar nu disperăm!

Mesaj  Admin la data de Joi Dec 04, 2014 12:12 am

http://mantzy.ro/2014/12/04/juma-de-milion-de-ani-de-la-homo-sapiens-incoace-si-ne-am-ales-cu-ioana-petrescu-dar-nu-disperam/Drumul omenirii a fost greu și viscolitor. Omul, o formă de viață realmente de tot căcatul, cel puțin la prima vedere: fără calitățile fizice ale altor animale, fără dinți puternici, fără sisteme ingenioase de autoapărare împotriva prădătorilor și nici cu foarte mult creier (ca s-o spunem p-aia dreaptă), dacă ne gândim doar la obsesia aproape ancestrală pentru mărimea organului genital masculin; sau a mamelelor mamiferelor de gen feminin. Și totuși, cumva am răzbit. Inteligenți? Uneori și cu siguranță nu toți. Ambițioși, ațoși și bolnav de perseverenți? Întotdeauna. Am descoperit și folosit focul, deși ne ardea la mână și la cur când nu eram atenți; am subjugat pământul și natura, chit că uneori ne-a mai luat vântul și niciodată nu ne-a dus în Ozul pulii; am găsit o metodă să transformăm piatra seacă în unealtă, chiar dacă asta a însemnat și folosirea sapei întru despicarea capului soacrei (evolușăn hurts, doesn’t it, biach?!); am învățat să facem fuziune nucleară în bucătărie chiar dacă asta a însemnat să trăim în continuare cu iminența autodistrugerii rânjind și horcăind înfiorător în hol.

Ptiu, mânca-ne-ar mama de nebuni, că tot progresul nostru a fost un dans amețitor pe sârmă, un ping pong etern între calitatea noastră de îngeri și aceea de demoni! Prima frază coerentă pe care am reușit s-o încropim trebuie c-a fost ”we can work it out”. În engleză, of course, că doar știm de la Hollywood c-așa vorbeau oamenii încă de la homo erectus. Știți cum i-a zis Ponta lui Băsescu atunci când îl prinsese ăla cu lecția neînvățată, nu? ”Dooomnu președinte, O SĂ NE DESCURCĂM!”. L-am iubit pe Ponta atunci, zău! Am văzut în aroganța aia penibilă istoria întregii umanități. Mesajul era clar: pulameacoae, habar n-am ce fac aicea, dar cumva tot o să-mi iasă mie, nu-ți mai bate capul atâta! Hai să bem sau ceva, că mai vedem noi, iiiiiiuuuupiiii, băăăăăăăăă!

Și știți ce? Ne-a ieșit, mă! Muriți de ciudă, cimpanzeilor, delfinilor, câinilor și toate animalele astea care (zic babele nebune și cretinu ăla de Manțog) au și creiere, și suflete mai mari. Și? La ce îi ajută? Sugi pula baleno, care vorbești tu cu razele alea din capu tău cu alte balene aflate la jde mii de kilometri. Tu nu știi să faci ce fac eu! Tata meu om bate pe tata tău balen! Na-na-na-na-na-naaa, ha-ha-ha-ha-ha-haaa!

Au trecut 400 de generații de sate și orașe. Vor mai trece mii până când ne vom împlini, în fine, cele mai ambițioase vise. Vom zbura. Vom coloniza alte planete. Vom controla aproape orice cu puterea minții, inclusiv forțele naturii. Deocamdată, însă, o avem pe Ioana Petrescu. De atât a fost evoluția capabilă până în acest moment. Ce urlați, bă?! Ce vreți?! Ia gura! Uitați-vă bine la Ioana Petrescu. Fiți atenți, aici, în fotografia asta de mai jos e ea fiind profesionistă, dând explicații pe subiectul la care se pricepe, uimind țara cu căcatul ăla de materie, singura pe care a învățat-o la Harvard. Așa arată ea când vorbește despre singurul lucru la care se pricepe, deci:

Juma de milion de ani de la homo sapiens încoace și ne-am ales cu Ioana Petrescu. Dar nu disperăm! Ioana-petrescu

V-ați uitat? Băi, nu așa. Mă păcăliți! Uitați-vă extrem de bine! Gata? Pare extrem de proastă, nu? Mda, mă gândeam eu… Nu mi-a prea ieșit asta, a? Când o vezi pe ministruța Harvard, pare că oricine ne-ar fi creat, evoluția, Dumnezeu, extratereștrii, a făcut o treabă nu foarte reușită și o cumplită risipă de timp și energie, nu? Ei, lasă c-o să vedeți voi cu ce să se ocupe urmașii Ioanei Petrescu, rahaților! Mai vorbim peste încă 500.000 de ani, fraierilor, să împlinească și homo sapiens meleonu ca vârstă a speciei! Păi, voi îndrăzniți s-o judecați pe ministruță după doar 500.000 de ani?! Ce putea sărăcuța să facă în clipita asta?

Hai, ascultați aici la ponții viitorului: DOOOOMNU DUMNEZEU… O SĂ NE DESCURCĂM NOI! Și emoticon cu zâmbet, apoi emoticon cu făcut cu ochiul.

PS – chiar, v-am mai povestit cum mi-a răspuns Victor Ponta la cel mai haios, complex și răvășitor SMS pe care i l-am trimis (am scris juma de oră la el, iar la textul ăsta de mai sus 10 minute, deci vă dați seama), încercând să-l conving să-mi acorde un interviu? A fost SMS-ul perfect, m-am făcut de căcat, l-am provocat bărbătește, i-am zis că plec de la 0-1 pentru că el mi-a băgat totuși o rudă apropiată la pușcărie, i-am întins capcană după capcană cu fiecare cuvânt, dar mi-am întins și gâtul pe fiecare buturugă, momeală gen, pentru ca el doar să facă o rotație completă de secure și să mă termine. Și el știți ce-a răspuns, idiotul? ”Smile”. Atât. A zâmbit, idiotul, nici măcar de-un ”nu” cinstit n-a fost în stare. Atunci mi-am dat seama că Ponta e mult prea prost chiar și pentru votanții lui. Dar din nou vă conjur să nu dăm vina pe evoluție pentru asta. Lăsați-o să se ocupe, vă rog!
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum