SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Neînțărcații gîngavi ai Europei: micul Țîțulescu și Țîțus

In jos

Neînțărcații gîngavi ai Europei: micul Țîțulescu și Țîțus Empty Neînțărcații gîngavi ai Europei: micul Țîțulescu și Țîțus

Mesaj  Admin la data de Joi Dec 04, 2014 4:40 am

http://prisacariu.ro/2013/03/02/neintarcatii-gingavi-ai-europei-micul-%C8%9Bitulescu-si-%C8%9Bitus/
Victor Ponta, 2 martie 2012 (opoziție):

“Pot doar sa constat ca cele doua obiective europene (MCV si Schengen) ramase in sarcina Guvernului Basescu-Boc sunt ratate in mod constant.

Sigur ca e usor sa dai vina pe Europa.

Eu insa cred ca viitorul guvern USL trebuie sa abandoneze strategiile acestea perdante, sa fim realisti si pragmatici, iar rezultatele nu o sa intarzie sa apara.” (sursa)

Victor Ponta, 1 martie 2013 (premier):

“Președintele știe foarte bine politica europeană, după cum încep și eu să știu, iar decizia care se va lua în legătură cu Schengen nu are legătură cu situația actuală din România. Are legătură cu modul în care miniștrii de interne și anumite guverne văd, față de propria lor idee publică, această idee răspândită de media europeană că se ridică Schengen și o să vină toți românii și bulgarii. Eu am spus că nu este corectă, mai ales că noi am cerut intrarea în primă fază doar cu aeroporturile, unde sunt mai ales oamenii de afaceri” (sursa)

Aha, cînd era în opoziție, de vină era nenorocitul de Băsescu, care bloca intrarea țărișoarei în Schengen, dar tiranul de Băsescu nu voia să admită că era vinovat și arunca mîța moartă a impotenței proprii în ograda UE; acum, însă, cînd e la putere, micul Țîțulescu (că Titulescu nu-i pot zice, premierul nostru pare abia desprins de la țîța mamei lui politice, A. Năstase) a descoperit că Băsescu e ditamai cunoscătoru’ de politică externă (iar el, Țîțulescu ăl mic îi calcă pe urme) și nu mai e deloc de vină pentru eșecul cu Schengen, nooooo, ba chiar, de fapt, de vină sînt ticăloșii de europeni care se tem de legendele despre noi și despre bulgari, deși noi, ca românași verzi, drepți și frumoși, știm că nu-s adevărate, da’ așa-s europenii ăștia, niște fătălăi care se tem și de umbra lor și nu vor să ne vadă fericiți. Păi, măi, Țîțulescule mic, nu ziceai să nu mai dăm vina pe Ioropa și că o să vii tu cu useleu’ tău, plin de pragmatism, și o să ne luăm la Schengen de nici nu o să mai avem unde să-l punem prin casă?! Așa ziceai, da’ gura din opoziție bate curu’ de la putere.

P.S. Cît despre Țîțus (sau Titus, cum se prezintă în CV), nu pot spune decît că e un cretin. În termeni diplomatici, desigur. Și nu te poți numi altfel decît cretin atunci cînd îți abandonezi obiectivele de politică externă, pentru care ai lucrat ani de zile, cu atitudinea “ba pe-a mă-tii!” (sursa).
https://sites.google.com/site/bastahastalavictoriasiempre/neintarcatii-gingavi-ai-europei-micul-titulescu-si-titus
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum