SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Câți bani avea Rothschild ?

In jos

Câți bani avea Rothschild ? Empty Câți bani avea Rothschild ?

Mesaj  Admin la data de Joi Sept 11, 2014 11:34 am

http://thebilzerianreport.com/how-much-money-do-the-rothschilds-have/
Pentru mai mult de 200 de ani, familia Rothschild și-a păstrat băncile lor în mâinile familiei, din punctul de vedere general al publicului, într-un efort de a ascunde vast bogăția lor. Rothschild-zii au profitat de jurisdicții duty-free și-au stabilit intentionat băncile lor în țări cu legi stricte privind secretul bancar, cum ar fi Monaco, Luxemburg, Elveția și.

Dinastia Rothschild a început să dobândească importanță în jurul la mijlocul anilor 1700. Primul patriarh major al familiei, Mayar Amschel Rothschild, a trimis cinci fii ai săi la centre bancare strategice în întreaga Europă. Nathan Rothschild a mers la Londra, Jabob la Paris, Salomon la Viena, Asmchel (Jr.) a Frankfurt, și Calmann Rothschild la Napoli.

Din 1813-1815 Nathan Rothschild aproape singur finanțat generozitate efortul de război britanic în timp ce frații săi finanțat efortul de război francez. Într-un an de război, 1815, Nathan Rothschild a furnizat guvernului britanic cu aproape 10 milioane de lire sterline, ceea ce este echivalentul a 6,5 ​​miliarde de lire sterline astăzi.

Având în vedere că familia Rothschild jucau de ambele părți a părților aflate în conflict, ei au fost singurii care ar putea obține prin ambele părți ale blocadele repede. Rețeaua lor de bănci cu condiția știri de bătălii majore la Nathan Rothschild din Londra, înainte chiar de guvernul britanic le-a primit. Rothschild-zii tranzacționate pe această informație în interiorul pe bursa din Londra, a face averi imense în acest proces. După bătălia finală de la Waterloo, Nathan Rothschild a primit o veste care britanicii au fost victorioși și prompt a început să-și vândă titlurile de stat guvernamentale britanice. Piața știa de acest punct că Nathan a fost obținerea de informații înainte de oricine altcineva și, prin urmare, și-a asumat britanicii au pierdut bătălia și a început să vândă obligațiuni de stat britanic. Odată ce prețul se prăbușise, Nathan folosit agenții săi pentru a cumpăra în secret până aproape în întregime a datoriei publice guvernamentale britanice. Folosind cantități mari de îndatorare, Nathan Rothschild a făcut multe multipli de banii pe asta comerț.

După război, Nathan Rothschild lăudat de cotitură avere de lire 20k în 50 de milioane de lire sterline in doar 17 ani. În 1820, 50 de milioane de lire sterline ar fi echivalentul a 32 de miliarde de lire sterline astăzi. Acesta a fost în acest moment că Nathan Rothschild a spus atât de celebră, "Eu nu pasă ce marionetă este pus pe tronul Angliei de a conduce imperiul pe care soarele nu apune niciodată. Omul care controlează oferta de bani din Marea Britanie controlează Imperiului Britanic, și am controla oferta de bani britanic. "

În 1850, valoarea netă a înregistrat Jacob Rothschild a fost de 600 milioane de franci, care a fost semnificativ mai mare decât toate celelalte bancherii francezi combinate. În dolari de astăzi din SUA, care ar fi echivalentul de 11,4 miliarde de dolari. James și Nathan Rothschild a devenit doi dintre oamenii bogățiile din lume, în doar câteva zeci de ani. Cu acest vast avere au construit sau au cumpărat 41 de conace și palate masive în întreaga Europă. Videoclipul de mai jos (de la 02:22) arată doar o fracțiune din exploatațiile lor imobiliare.

În 1840, familia Rothschild a devenit Banca de brokeri lingouri din Anglia.

În 1844, Salomon Rothschild a cumparat Unite mine de cărbuni de Vitkovice și austro-ungar furnal de companie, care a devenit una dintre cele mai mari zece companii industriale la nivel mondial.

În 1845, familia Rothschild a fost acordat accesul exclusiv de a construi o companie de transport feroviar în mare parte din Franța. Compania a fost numit Chemin de Fer du Nord.

În 1871, familia Rothschild a ridicat 5 miliarde de franci, astfel, guvernul francez ar putea plăti despăgubiri de Prusia. Această sumă ar fi echivalent cu 95 miliarde dolari în prezent.

În 1880, familia Rothschild a preluat controlul de la Rio Tinto, care se încheie cu un pachet de 30%. Rio Tinto este acum al 4-lea cea mai mare companie minieră din lume. În același an, familia Rothschild a fondat Imerys, care este în prezent un lider mondial în metale industriale minerit.

În 1890, familia Rothschild a fondat compania minieră Eramet, care este în prezent o companie de multi-miliarde de dolari listate pe bursa Euronext din Paris.

Kuhn și Loeb, care a primit finanțare de la familia Rothschild, finanțat Standard Oil, diverse proiecte de cale ferată profitabile, și imperiul oțel Carnegie. Dinastia Rothschild european a avut, de asemenea, legături financiare strânse cu mai multe bănci de conducere americane, inclusiv JP Morgan.

În 1886, banca Rothschild francez a achiziționat domenii importante de petrol din Rusia și a format Marea Caspică și Petroleum Company Mării Negre, care a devenit al doilea cel mai mare producător de petrol din lume. Ei au vândut interesul lor de a Royal Dutch Shell în 1911 pentru o sumă nedezvăluită.

În 1887, familia Rothschild finanțat și a investit în minele de diamante Kimberly din Africa de Sud, care a devenit De Beers. Rothschild-zii au fost cei mai mari acționari.

Pentru această zi a familiei Rothschild dețină și să opereze unele dintre cele mai mari și cele mai profitabile bănci de investiții din întreaga lume.

În timpul primilor 17 ani de cariera, rata anuală de Nathan Rothschild a reveni a fost de 81,4%, în timp ce rata anuală a lui Iacov a reveni 1812-1868 a fost de 14%.

Pe baza datelor istorice și calcule financiare, este posibil să se prevadă o estimare a averii lor astăzi. Următoarea estimare a averii familiei Rothschild se va baza pe o rată anuală de rentabilitate de 5%, ceea ce este extrem de conservatoare dat istoricul lor din trecut de a folosi puterea, legături politice, și informații în interiorul pentru a face profituri anuale incredibil de mari. Când investițiile extrem de profitabile enumerate mai sus sunt luate în, este o certitudine că acestea au fost în măsură să realizeze o astfel de revenire modestă.

În 1817, Nathan Rothschild lăudat de a avea 50 de milioane de lire sterline. La o rată anuală de 5% din întoarcere, care ar echivala cu aproximativ 500 de miliarde de lire sterline astăzi. În 1850, Jacob Rothschild a fost în valoare de 600 de milioane de franci. La un randament anual de 5%, care ar echivala cu 860 miliarde de franci, care ar fi fost convertite în euro în 2001, la o 6.56-1 raport, egala de 130 de miliarde €. Până în 2012, care avere ar fi total de 224 miliarde €.

Combinat averile lor ar fi egal cu mai mult de 1 miliarde de dolari SUA, ceea ce ar putea face oricare dintre următoarele:

1 Cumpără fiecare stoc la Toronto Stock Exchange

2 sprijinului armatei din fiecare țară NATO combinate pentru un an

3 Vand toată lumea de pe pământ un iPod

4 Pay datoriei de 2,5 ori din Grecia

5 Executați guvernul australian timp de aproape 3 ani.

Evident, această estimare este conservator în sine, și nu ia în considerare soarta celorlalți trei frați care au construit imperii financiare din Elveția, Frankfurt, și Italia. Familia Rothschild în cele din urmă răspândit operațiunile lor în America, Israel, și cele mai multe jurisdicții duty-free din întreaga lume.

Ca pe comanda patriarhului, Mayar Amschel Rothschild, familia a căsătorit și a menținut coeziunea până în prezent, astfel încât averea nu a fost risipit sau dispersat. Unul dintre site-urile lor de azi spune: "Peste două secole și mai multe generații, calitățile asociate cu familia Rothschild au rămas neschimbate:. Inovație, hărnicia și, mai presus de toate, puterea prin unitate"

În 1909, prim-ministrul britanic Lloyd George a susținut că Domnul Nathan Rothschild a fost cel mai puternic om din Marea Britanie. Acest lucru este, desigur, într-un moment în care Marea Britanie a fost considerată a fi una dintre superputeri proeminenta din lume. În timpul secolului 20 familia Rothschild a început să dispară din atenția mainstream. Multe biografii Rothschild finanțate au fost lansate în această perioadă de timp, care a susținut că averile s-au diminuat în timpurile moderne. Trebuie remarcat faptul că aceste biografii nu au dat nici o contabilitate detaliată a activelor a familiilor sau menționat investițiile specifice care au pierdut mai multi bani decat a fost făcută prin unele dintre cele mai profitabile investitii din lume enumerate mai sus.

Întrebările reale, care trebuie să fie adresate sunt de ce mai puternice familii din istoria lumii, care a finanțat națiuni și a oferit bani pentru a crea Israel, nu sunt un loc proeminent în cursurile de istorie? Și de ce mass-media refuză să menționeze chiar numele acestei familii incredibil de bogat și puternic azi?

Răspunsurile la aceste întrebări sunt unul și același. Ca video de mai jos dovedește, aproape în întregime de americani (și europene) mass-media sunt controlate de sioniști evrei. Și aceste sioniști știu că dacă lumea știa că o familie controlat mai mult de avere zeci de națiuni sărace pune împreună, lor ar fi un protest public.


Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum