SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ilie Sârbu îi pune pile Corinei Crețu la liderii ACL

In jos

Ilie Sârbu îi pune pile Corinei Crețu la liderii ACL Empty Ilie Sârbu îi pune pile Corinei Crețu la liderii ACL

Mesaj  Admin la data de Dum Sept 14, 2014 9:44 am

http://www.curentul.info/politic/5151-ilie-sarbu-ii-pune-pile-corinei-cretu-la-liderii-acl
Se pare că PSD-iștii sunt speriați de posibila prestație a Corinei Crețu la audierile de săptămâna viitoare din PE. Într-o declarație de presă susținută vineri, Ilie Sârbu solicită sprijin pentru Crețu:
"Klaus Werner Iohannis și Vasile Blaga trebuie să își asume, în al 12-lea ceas, responsabilitatea de a susține viitorul comisar european al României în toate procedurile de audiere din Parlamentul României și cel European. Apelul la unitatea forțelor politice parlamentare, făcut de către Victor Ponta, este o dovadă de respect față de aliații și partenerii internaționali care și-au pus încrederea în România și demonstrează capacitatea viitorului președinte al României de a fi deasupra partizanatelor politice", a spus Sârbu.
Evident că audierile din Parlamentul României vor fi o formalitate pentru Crețu având în vedere majoritatea confortabilă a PSD. Numai că în PE, stânga nu se simte foarte bine, ceea ce explică apelul disperat al Lui Sârbu pentru Corina Crețu care, in mod evident nu are niciun fel de experiență în domeniul „politici regionale”

Potrivit lui Sârbu, liderii PNL și PDL trebuie să renunțe la "lupta politică sterilă într-o chestiune atât de sensibilă, care vizează interesul național și imaginea României în Uniunea Europeană".

"Primul pas spre a-și corecta greșelile făcute este retragerea scrisorii trimise la Bruxelles prin care au contestat nominalizarea României și anunțarea publică a susținerii pentru doamna Corina Crețu în funcția de comisar european. În acest moment, după ce președintele Comisiei Europene a oferit țării noastre unul dintre cele mai importante portofolii, cel de Politică Regională, este nevoie de maturitate și unitate, iar țara noastră trebuie să comunice pe o singură voce”.

Ilie Sârbu nu rostește niciun cuvânt despre disperatele epistole trimise de Corina Crețu lui Colin Powell, mai în vârstă decât ea cu 30 de ani, din care spicuim: ,,Beau un pahar de vin cu mine, aşa cum obişnuiai să-mi zici (...). Nici măcar o noapte nu merit din punctul tău de vedere? Până la ce punct vrei să mă vezi distrusă complet? Nu e cinstit, Colin, tu nu eşti drept", , mesaj care rămâne fără răspuns(2011). Într-un mesaj din 2012, Corina Creţu spune ,,Îmi pare rău că mă vezi ca pe o ameninţare la adresa ta sau ca pe cineva periculos, de care trebuie să stai departe. Nimeni nu spune nimic legat de pat, vreau doar să te văd, nimic mai mult''
Umilința cu care Ilie Sârbu solicită ajutorul ACL nu ne miră. Sârbu e conștient că doamna Crețu nu știe să se pună în valoare, având în vedere că în disperarea de a obține o întâlnire cu Powell, Corina Crețu alege sa-l convingă pe acesta trimițându-i o fotografie în care aceasta apare în costum de baie. Evident că poza nu l-a convins nici măcar pe octogenarul american și „superba” Crețu nu a obținut nimic.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum