SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Despre Merkel numai de bine

In jos

Despre Merkel numai de bine Empty Despre Merkel numai de bine

Mesaj  Admin la data de Joi Feb 12, 2015 4:08 am

Ascensiunea lui Angela Merkel este calificată de profesioniştii în intelligence drept o mare victorie a serviciilor ruseşti. În primăvara lui 1990, Merkel era o ilustră necunoscută, fiică de pastor şi membră a unui partid afiliat Bisericii Protestante, Reînnoirea Democratică. Tatăl ei, Horst Kasner, “a ales libertatea” în 1954, fugind din Hamburg tocmai în Berlinul de Est, într-o perioadă când toţi germanii erau obsedați de ideea de a ajunge în RFG şi de a scăpa de teroarea sovietică. Tatălui lui Merkel îi plăceau însă ruşii mai mult decât proprii concetăţeni, asupriţi şi torturaţi de către regimul sovietic de ocupaţie. Ruşii au violat în masă, în perioda post război milioane de nemţoaice, în baza unui ordin verbal emis de Stalin, barbaria oribilă a nesfârşitelor violuri şi agresiuni determinând zeci de mii de femei să se sinucidă, sute de mii să avorteze în condiţii care le-au pus viaţa şi sănătatea în primejdie. Ale milioane de nemţoaice, rămase fără bărbaţi, deoarece Eisenhower a ucis şi el la rândul său 3 milioane de soldaţi germani capturaţi, prin înfometare, în teribile lagăre ale morţii, au născut totuşi astfel că diabolica idee a lui Stalin a dat naştere unei naţiuni germane – cu sânge rusesc. Nu se ştie dacă Angela Merkel face parte din categoria aceasta, cert este că leăturile sale extrem de strânse cu Moscova ar califica-o pentru postura de ruso-germană mai degrabă.

Povestea lui Merkel, fiica unui “pastor” al STASI-KGB

Intrarea ei în politică a avut loc exclusiv pe filieră STASI, serviciul secret est german subordonat total Moscovei. A fost numită adjunct a purtătorului de cuvânt a guvernului de Maiziere, singurul premier ales “democratic” al RDG, în 1990, după singurele “alegeri libere” din RDG, controlate desigur, ca şi în România, de serviciile sovietice. Lothar de Maiziere era vicepreședinte al sinodului Bisericii Evanghelice-Luterane din RDG, organizaţie puternic înfiltrată şi controlată de STASI. Tatăl lui Lothar, Clement de Maiziere era agent activ şi cadru al STASI, executând numeroase misiuni de strângere de informații în RFG si în rândurile bisericii protestante. Desigur şi Lothar a fost colaborator al STASI ceea ce mai târziu s-a aflat, ieşind la iveală documente compromiţătoare astfel că acesta a fost forţat să iasă din politică.

Aceasta s-a întâmplat imediat după reunificarea Germaniei, operaţiune complexă dusă la bun sfărşit de către celebrul erou al Germaniei Mari, Helmut Kohl. Lothar de Maiziere, a devenit ministru în guvernul Helmut Kohl, după Unire iar Angela Merkel şi-a urmat șeful în noua guvernare intrând în rândurile Uniunii Creștin-Democrate, deşi ea era comunistă. După ce Lothar de Maiziere a fost forţat de Kohl să demisioneze în urma problemelor iscate de legăturile cu STASI, Angela Merkel s-a înflitrat pe lângă Helmut Kohl, intrându-i în graţii.
Acesta o adula pe fetişcana nurlie şi fără complexe sexuale –la vremea aceea hipopotamica Merkel de azi nu arăta foarte rău şi se afişa goală cu uşurinţă, la ştrand. După câţiva ani de intensă apropiere diabolica Merkel s-a răzbunat în numele STASI pe Helmut Kohl, fiind cea care a dat în vileag faptul că acesta mătrăşise nişte bani din fondurile partidului.
Acum Helmut Kohl, arhitectul reunificării germane, este în vârstă de 8e de ani, are o stare de sănătate fragilă şi este ţintuit într-un scaun cu rotile. Se ştie că încă îi poartă pică fostei sale protejate pentru atitudinea ei în scandalul din 1999 legat de finanţele de partid care i-a afectat imaginea, l-a aruncat din politică şi era să-l împingă la puşcărie. Recent Kohl a şi că a exprimat totodată critici dure faţă de modul în care s-a ocupat actualul cancelar, madama Merkel de gestionarea crizei europene şi a criticat politica externă şi europeană a acesteia, spunându-i unui prieten - potrivit Der Spiegel - că aceasta îi “distruge Europa”.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum