SCRISORI DIN GERULIA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ministrul grec al apărării, Panos Kammenos, a amenințat că inundă Europa cu imigranți, dacă aceasta nu găsește rapid o soluție la criza datoriei grecești

In jos

Ministrul grec al apărării, Panos Kammenos, a amenințat că inundă Europa cu imigranți, dacă aceasta nu găsește rapid o soluție la criza datoriei grecești Empty Ministrul grec al apărării, Panos Kammenos, a amenințat că inundă Europa cu imigranți, dacă aceasta nu găsește rapid o soluție la criza datoriei grecești

Mesaj  Admin Mier Mar 11, 2015 1:22 am

Ministrul grec al apărării, Panos Kammenos, a amenințat că inundă Europa cu imigranți, dacă aceasta nu găsește rapid o soluție la criza datoriei grecești. “Soluție” înseamnă “ștergere”, nu vă luați după dex. Liderul partidului Grecilor Independenți i-a avertizat luni pe “papagalii” care i-au ținut până de curând pe greci pe mâncare și pe băutură:

“Dacă Europa ne părăsește în plină criză, ea va fi inundată de imigranți cărora le vom distribui documente valabile cu care vor călători liberi în spațiul Schengen. Astfel, mareea umană va putea ajunge fără probleme până la Berlin. Și, cu atât mai bine dacă printre acești imigranți se vor găsi și jihadiști ai Statului Islamic”. El a adăugat: “În cazul in care Eurogrupul ne va face probleme, vom lovi la rândul nostru”.

Asta cu “mareea umană”, cu “jihadiștii” și cu “Statul Islamic” îmi place mult de tot. Nu numai pentru că arată câtă înțelepciune e în vorba “Nici un bine nu rămâne nepedepsit”, dar și pentru că se găsesc mulți imbecili pe la Bruxelles, care și-or mai imagina că borhotul asta național-socialist, anarhist și bolșevic pe care l-au votat grecii, e urmașul lui Leonidas și ai celor 300 de eroi de la Termopile – ăia de au oprit invazia perșilor.

Numai că, ăștia de azi, ca să câștige un ban, nu numai că au de gând să le dea drumul barbarilor, dar le vor vinde și pașapoarte! Vreți să moară de foame?! Că doar n-or să muncească, au ei proștii lor, pe ăia de vorbesc germană, daneză, olandeză, engleză, chiar franceză și italiană.

Mulți ar putea crede că Panos Kammenos a luat-o razna de tot și nu mai știe ce spune si ce face, dar nu e deloc așa. Dacă Uniunea Europeană, îsi spun pe bună dreptate grecii, plătește de atâția ani “taxă de protecție” Hamasului și Fatahului – e vorba de salariile funcționarilor palestinieni, pensii pentru cei retrași din activitate la 55 de ani și ajutoare sociale pentru familiile miilor de teroriști aflați în închisorile din Israel – să pună mâna să facă același lucru și pentru cei care au inventat democrația și arta. Corect, Europa, și nu numai ea, este datoare pe viață grecilor pentru binefacerile acestea. Dacă nu, Grecia va deschide “robinetul”, adică granițele, barbarii vor năvăli și se va alege praful de totul.

Acum, să fie clar, or fi inventat grecii democrația, dar nu și arma șantajului imigrațional. Aici, Panos Kammenos și actualii guvernanți greci îl plagiază fără nici o rușine pe colonelul Ghaddafi. El fost primul care a recurs la arma asta, și i-a mers! Acum, pe lângă cât au furat grecii, un plagiat ca ăsta chiar că pare ceva etic și moral.

În august 2010, aflat în vizită în Italia la prietenul său Berlusconi, Ghaddafi spunea zâmbind amenințător: “Poate că mâine Europa nu va mai fi europeană, ci neagră, pentru că sunt milioane de africani care de-abia așteaptă să vină…Mâine, odată cu avansarea milioanelor de imigranți poate să devină Africa. Nu știm dacă Europa va rămâne un continent avansat și unit, sau el va fi distrus, așa cum s-a mai întâmplat în timpul invaziilor barbare.”

Domnule, mai clar de atât nici că se putea vorbi. Ținea Gaddafi în frâu “mareea”, dar vroia să fie plătit pentru asta, pentru că de el depindea nu numai bunăstarea, ci și puritatea rasială a Europei. Recunosc, iar mi s-a părut corect. Nu mai ești în stare să-ți ții singur poarta închisă și îți pui portar la ea, îl plătești.

Berlusconi a înțeles primul ce se poate întâmpla dacă Libia își deschide granițele, așa că, încă din 2008, a semnat un “tratat de prietenie” cu Ghaddafi: Italia investea 250 milioane euro/an, timp de 25 de ani, pentru a “echipa” Libia, iar Libia o păzea să nu fie invadată! La nord Alpii, la sud Ghaddafi!

Ghaddafi nu mai este (l-a “sodomizat” Sarkozy, care ar trebui să fie declarat pentru asta, “persona non-grata” în Europa), așa că în 2014, în Italia au ajuns venind din Libia peste 200000 de imigranți clandestini, iar italienii au cheltuit numai cu operațiunea de salvare, “Mare Nostrum”, impusă de UE, peste un miliard de euro! Și dacă întreținerea unui singur clandestin costă 30 euro/zi, și atâta costă, socotiți acum, cum îi era mai bine Italiei și Europei, cu Ghaddafi paznic, sau fără?

În noiembrie 2010, la Tripoli, în fața a 80 de lideri europeni și africani, colonelul Ghaddafi a cerut de la obraz “cravatelor europene” o bagatelă de 5 miliarde euro pentru a ține în continuare barajul închis. El știa, înaintea lui Tsipras și Kammenos, că UE plătea bani grei organizațiilor palestiniene doar ca să stea ca un ghimpe în coasta Israelui, așa că putea la fel de bine să plătească, mai cu folos, alți bani ca să nu fie “inundată”.

Anul ăsta, Statul Islamic, care mulțumită lui Sarkozy și Obama i-a luat locul lui Ghaddafi, a promis să trimită peste “baltă”, în Italia, peste 500000 de clandestini. Și până acum, Statul Islamic ce a spus a și făcut! Iar pentru ca sonații care au ajuns la putere la Atena, să nu se țină de cuvânt și să nu mai deschidă o “poartă” de intrare în zidurile fortăreței Europa – pentru clandestinii ce vin din Orientul Mijlociu, via Turcia – aceasta trebuie să plătească. Și pentru că UE nu mai e în stare să se apere, decât băgând mâna în buzunar, va plăti.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 2561
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum