SCRISORI DIN GERULIA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Antena 3, pamflet PORCOS la emisiunea lui Gâdea | „Băsescu, Udrea și banana”

In jos

Antena 3, pamflet PORCOS la emisiunea lui Gâdea | „Băsescu, Udrea și banana” Empty Antena 3, pamflet PORCOS la emisiunea lui Gâdea | „Băsescu, Udrea și banana”

Mesaj  Admin Mar Mar 24, 2015 7:22 am

Antena 3, pamflet PORCOS la emisiunea lui Gâdea | „Băsescu, Udrea și banana”
http://samoaramasa.blogspot.ro/2015/03/antena-3-pamflet-porcos-la-emisiunea.html

"Pe o stâncă neagră, într-un vechi castel
Fostă discotecă, iar acum bordel
Plânge şi suspină o cucoană bine
Se simţea închisă...neştiind de cine" ...
/…/
El își mângâia banana
Eu îi luam pământ la Nana
10 ani eu am slujit pe un marinar bășit
Chior, zbanghiu și cocoșat
Ca blonda de la drept
Cu tupeu și cu mult piept…

Acestea sunt doar câteva „versuri” dintr-o așa-zisă „Baladă a Elenei Udrea”, găzduită aseară în hohotele asistenței plătite din platou de Directorul Antenei 3,Mihai Gâdea, la emisiunea sa, Sinteza Zilei.
Sub ochii nepăsători ai CNA, care se face că lucrează amendând televiziunile pentru… depășiri de publicitate, Antena 3 s-a luat la întrecere cu TVR în privința transmisiunilor care frizează atât bunul-simț cât și legislația audiovizuală.
În urmă cu 12 zile, TVR difuza un așa-zis „pamflet” al lui Dragoș Pătraru, care a stârnit un scandal public, din nou fără reacție de la CNA. Pătraru, realizatorul emisiunii „Starea Nației” și-a pus o perucă blondă cu breton, interpretând-o pe Elena Udrea și a folosit un castravete în loc de microfon și vorbind despre „menopauză” și altele asemenea…
Însă sceneta difuzată aseară de Antena 3 depășește „performanța” TVR-ului lui Stelian Tănase. „Creația” îi aparține unui actoraș pe nume Hari Gromoşteanu (foto, captură Antena 3), pe care Antena 3 l-a prezentat drept „un tânăr cu inspiraţie”, care a dat „un răspuns bun la grosolăniile fostului ministru” (Elena Udrea – N.R).
Gromoșteanu s-a ridicat în picioare când a recitat „balada”, fiind apoi aplaudat și acompaniat de hohotele asistenței, dar și ale celor din platou, în frunte cu Mihai Gâdea, secondat și de fostul ministru liberal Teodor Atanasiu!
link video
http://www.antena3.ro/timp-liber/fun/am-furat-cat-am-putut-si-uite-ca-am-ajuns-la-zdup-10-ani-eu-am-slujit-pe-un-marinar-basit-balada-287929.html
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 2561
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum