SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

JIJI BERBECALI – “Boier Căcărează ăsta…”

In jos

JIJI BERBECALI – “Boier Căcărează ăsta…” Empty JIJI BERBECALI – “Boier Căcărează ăsta…”

Mesaj  Admin la data de Vin Apr 10, 2015 7:59 am

http://gerula.wblog.ro/2015/04/10/jiji-berbecali-boier-cacareaza-asta/
Vadim despre Becali, în Săptămâna Mare: “Boier Căcărează ăsta…”
JIJI BERBECALI – “Boier Căcărează ăsta…” Oierii-mintii
Cât au activat în Parlamentul European au fost lideri în topul chiulangiilor din delegația României. După ce a cerut în 2013, chiar în plenul instituției europene, eliberarea lui Gigi Becali din închisoare, fostul său aliat politic, Corneliu Vadim Tudor, a sărit acum la gâtul patronului Stelei, la numai o săptămână după ce latifundiarul din Pipera chiar a fost eliberat de la Poarta Albă. În orice caz, nu este prima oară când Vadim îl jignește pe Becali. “Handicapatul ăsta care are două clase mai mult ca trenul, care paşte oile pe tăpşan, se visează Războinicul Luminii, Principele lui Machiavelii, Pazvante Chioru, Mihai Viteazu calare pe breazu”, spunea în trecut preşedintele PRM despre patronul Stelei, continuând “Becali nu e, de fapt, decât o maimuţă curentată. O maimuţă beată, asta e Becali”. “N-am ce vorbi cu derbedeul ăsta. Acest Gigi Becali pentru mine este un păduche, un pigmeu. Vagabondul dracului! E bolnav psihic”, îl caracteriza „Tribunul” pe „Nea Gigi”. Pe de altă parte, nici Becali n-a făcut rabat de la epitete, “Dacă e idiot şi prost, o să ne luptăm între noi şi o sa câştige alţii. E tribunul câinilor şi al pisicilor. Are vrăjeală”. Ba mai mult, Becali avea şi o strategie prin care să-şi elimine adversarul: “E posedat de diavol. O să încerc să scap România de acest cancer veninos, care se numeşte Vadim”.

Corneliu VADIM TUDOR

Au devenit apoi “frați de cruce” în 2009, când au și ajuns braț la braț în Parlamentul European. Chiar dacă ulterior drumurile lor s-au despărțit, Becali intrând în 2012 în Parlamentul României pe listele USL, cei doi nu s-au mai jignit. “Multă lume îl cunoaşte pe colegul nostru George Becali. Acest om a fost arestat şi condamnat în mod samavolnic în nişte dosare inventate. De ce? Foarte simplu. Cineva a vrut să pună mîna în scop electoral pe echipa Steaua, echipă care în primăvara acestui an a învins marile formaţii Ajax Amsterdam şi Chelsea Londra, iar acum joacă în grupele Champions League. Iată unul dintre motivele pentru care justiţia din România e oaia neagră a Europei. Trag un semnal de alarmă şi vă rog să vă implicaţi în eliberarea fostului nostru coleg, care a ajutat multe biserici creştine şi numeroşi oameni săraci. El e tatăl a trei adolescente şi are o mamă în vârstă de 85 de ani. Tratamentul care i se aplică în închisoare e subuman. Ce ruşine!”, tuna Vadim în plenul Parlamentului European, în septembrie 2013.

Acum, în Săptămâna Mare a anului 2015, Becali a redevenit “Boier Căcărează” pentru Vadim. “Marii scriitori ai acestei ţări – unii trecuţi de 80 de ani – trag targa pe uscat şi nu-şi pot permite publicarea unor volume, fiindcă aşa ceva costă. Dar Boier Căcărează e mai tare ca Balzac: a scos o carte (scrisă de alţii) şi, hai, liberare! Averea nu numai că nu i-a fost deranjată de nimeni, dar i-a şi sporit. Să tot stai la zdup! Ştiaţi că, în primitivismul minţii lui, Gigi Becali s-a dus, din nou, la Muntele Athos, unde încearcă să-I dea şpagă lui Dumnezeu? Aşa-zisele lui pomeni şi ofrande nu sînt, însă, primite, fiindcă e vorba de bani de furat. Nu se mai vindecă de şmecherii Boier Căcărează ăsta…”, a scris Vadim în ultimul număr din “Tricolorul”.

Citește și:

“Domle director…”. Scrisoare savuroasă a fostului europarlamentar Gigi Becali

Rămas fără căldură la partid, Vadim dă vina tot pe Diaspora

Un fost euroales jignește iar Diaspora: “Exilul beleşte prazul…”

„Bălosul”. Reacția „căpșunarilor” la pamfletul lui Vadim
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum