SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Baba Vanga a prezis ....

In jos

Baba Vanga a prezis  .... Empty Baba Vanga a prezis ....

Mesaj  Admin la data de Dum Sept 21, 2014 7:07 am

O celebra prezicatoare din Bulgaria, cunoscuta drept Baba Vanga, anticipa inainte de 1996 evenimentele ce urmau sa aiba loc in Ucraina, sub forma unor catrene aidoma celor ale lui Nostradamus.

Astfel, asa cum noteaza portalul rusesc Esoreiter, Baba Vanga facuse atunci o afirmatie pe care nimeni n-a prea luat-o in serios sau poate n-a stiut s-o interpreteze. Ea spunea, de exemplu, ca "pamantul Crimeii se va departa de la malul sau si se va duce spre un alt mal".

Dar asa-zisele preziceri mergeau mult mai departe cu sensurile lor ascunse si total neintelese la acea data.

Astfel, in catrenul urmator, a mai spus despre Crimeea ca: "Atunci cand se va desprinde de malul ei si se va duce la alte maluri, se vor cutremura pesterile de sub pamant si se vor prabusi muntii de la Soare-Apune, in timp ce alti munti se vor inalta cu semetie inspre Soare-Rasare".

Si mai spune tot Baba Vanga in completare: "Va veni Sagetatorul care va sta douazeci si trei de ani si va nimici ceea ce statuse in picioare mai inainte, tot douazeci si trei de ani".

In final, Baba Vanga face urmatoarea predictie destul de transparenta: "Nu exista nicio forta care sa poata lovi Rusia. Rusia va continua sa creasca si sa infloreasca in continuare. Iar daca destui oameni se vor topi ca gheata, unul va ramane intact. El se va numi Vladimir si va fi gloria Rusiei. Cu el, Rusia va matura tot raul din calea ei si va deveni stapana lumii".

Portalul sustine ca prezicerile Babei Vanga au fost publicate la Moscova in 4 volume in anul 1999 si se mai gasesc in vanzare. Cum au fost consemnate cele prezise, ramane insa o enigma, intrucat, asa cum se stie, faimoasa Baba Vanga era oarba.
În previziunile Babei Vanga despre Rusia și Ucraina în 2014, presa a găsit UN NOU SENS

Potrivit jurnaliștilor de la " Komsomolskaia Pravda", legendara clarvăzătoare bulgară Vanga a prezis multe evenimente curente, inclusiv conflictul din Ucraina.

În 1979 ea spunea: " Rusia se numește acum Uniune, dar va reveni vechea Rusie și va fi numit la fel ca pe timpul Sf. Serghie. Și toată lumea va recunoaște superioritatea ei morală". Profesorul Velichko Dobriyanov de la Academia de Științe a Bulgariei, unul dintre biografii săi, a declarat: Vanga a prezis că al 44-lea președinte al Statelor Unite va fi un politician negru.

Ea a prevăzut și criza economică globală, în care "oamenii vor umbla fără pantofi și fără haine, vor trăi fără hrană, combustibil și lumină". Soluția ar putea-o găsi, potrivit Babei Vanga, "conducătorii buni și cinstiți".

Trei dintre aceste previziuni ale prezicătoarei s-au împlinit. Acest lucru ne permite să presupunem că și alte profeții s-ar putea realiza.

Vanga despre Rusia și Ucraina în 2014

"Tot mai des veți întîlni oameni care au ochi, dar nu văd, au urechi, dar nu aud. Vor merge frate împotriva fratelui, mamele își vor părăsi copiii. Fiecare va căuta o cale să scape de unul singur ... ", - aduce cuvintele Babei Vanga stenografista ei, Boika Țvetkova.

Potrivit jurnaliștilor, aceste cuvinte se referă la escaladarea situației în Ucraina. Astfel, "ochii care nu văd și urechile care nu aud", în opinia lor reprezintă reacția Occidentului la situație.

Vanga : predicția pentru anul 2014 cu privire la Ucraina

"Ceea ce era unic – se va risipi în bucăți. Aceasta va fi alături de Rusia", - a înregistrat cuvintele prezicătoarei Vitka Petrovski, care a ajutat-o cu treburile casnice pe Vanga ultimii 15 ani.

Femeia susține că clarvăzătoarea i-a poruncit să facă publice aceste însemnări în 2010, an pe care îl considera un punct de cotitură. Atunci toți crezut că se are în vedere Uniunea Europeană, dar nu este exclus că Vanga a vorbit despre Ucraina.

Vanga despre Rusia în 2014

După anexarea Crimeei la Rusia, oarecum diferit sînt percepute și alte cuvinte ale prezicătoarei bulgare: "Totul se va topi ca gheața , doar una va rămîne intactă - slava lui Vladimir, gloria Rusiei. Prea multe au fost sacrificate. Nimeni nu va putea opri Rusia. Ea va mătura totul din calea sa și nu numai va rezista, dar va deveni stăpînul lumii".

În acei ani toți se gîndeau la Vladimir Lenin, cneazul Vladimir din Rusia Kieveană și chiar la liderul Partidului liberal democrat din Rusia Jirinovski, dar acum este clar pe cine l-a avut în vedere Vanga.

Vanga despre Putin în 2014
Rusia lui Vladimir va deveni stapana lumii

Potrivit profesorului Dobriyanov, clarvăzătoarea spunea că va veni timpul cînd toți slavii se vor uni. Potrivit ei, în Rusia va veni la putere un conducător, care treptat, prin încercări și erori va reuni toate țările slave și va pune capăt războaielor.

Alte previziuni ale Babei Vanga pentru viitorul apropiat

Între timp, publicația subliniază că, odată Vanga a vorbit și despre banii care vor fi: "văd cifra 5 și zerouri". Poate că este vorba despre bancnotele rusești de 5000 de ruble. Ea a menționat, de asemenea, că în lume nu vor mai fi războaie mondiale, iar profeția că al Treilea Război Mondial va începe în noiembrie 2010, pur și simplu i-a fost atribuită.

despre Obama și Statele Unite în 2014

Jurnaliștii adăugă că, potrivit clarvăzătoarei bulgare, președintele de culoare al SUA va fi ultimul pentru țară, deoarece America sau va îngheța sau "va cădea", ca urmare a celei mai mari crize economice sau se va dezintegra în statele de sud și de nord.
despre misiunea planetară a României
Vangelia (care inseamna in greceste “mesagerul cu vesti bune”) s-a nascut la Strumiţa (astazi in Macedonia) si s-a mutat mai apoi in Petrici (Bulgaria). Si-a pierdut vederea in timpul unei furtuni, cand avea 12 ani.

Mesajele ei se refereau atat la vietile private ale oamenilor cat si la evenimente geo-politice. Conform statisticilor, mai mult de 1 milion de oameni i-au trecut pragul casei in cautarea unui ajutor. Multi sefi de stat au vizitat-o, inclusiv sotii Ceausescu.

Vanga a sustinut ca abilitatile sale au fost legate de fiinte invizibile pe care ea insasi isi explica cu greu, originile lor. Astfel de fiinte puteau oferi informatii despre oameni, dincolo de timp si spatiu. In ochii Vangai, viata fiecaruia, de la nasterea si pana la moartea sa, aparea ca un film in desfasurare. Dar ea nu a putut modifica nimic, spunea doar ce vedea.

In anul 1967 a fost recunoscuta oficial. Inainte de a ajunge in atentia serviciilor secrete ruse, fenomenul Vanga a fost studiat in Bulgaria. Institutul pedagogic din Sofia a infiintat in acel an, un laborator special care a incercat sa acceseze si sa verifice prezicerile Vangai. Profesorul Gheorghi Lozanov, seful laboratorului, a inclus-o pe Vanga pe listele de angajati ai institutiei. Casa Vangai a devenit astfel plina de aparate de ascultat care inregistrau toate discutiile si predictiile sale.

Oamenii de stiinta bulgari sustin ca acestea s-au implinit in proportie de 70-80 %. Omul de stiinta rus Iuri Negrebitki a afirmat ca encefalul Vangai era mobilizat pe cautarea informatiei exact ca un computer. In opinia lui, la baza prezicerilor sta capacitatea de a gasi rapid si eficient legaturi intre cauza si efect. “Lumea este facuta astfel incat nimic nu este intamplator.”

PROFETIA DESPRE ROMANIA

Vanga nu a avut copii, insa a avut mai multi nepoti din partea fratilor si a surorilor pe care i-a iubit mult si i-a ajutat. Dintre toti nepotii, cea mai apropiata de ea a fost Diana Radneva, careia Vanga i-a incredintat, cu numai cateva zile inainte de a muri, ultima si cea mai de pret profetia a sa: profetia despre Romania – o profetie despre rolul important al poporului roman in procesul de evolutie spirituala ce se va petrece in viitorul apropiat la nivelul intregii planete.

Aceasta profetie a fost inregistrata pe banda de magnetofon. Vanga i-a indicat Dianei sa dezvaluie aceasta profetie la data de 24 ianuarie 2005 si mesajul sa ajunga in Romania.

Vanga a spus: “Romanii sunt oameni speciali si cu toate ca Dumnezeu i-a ales pentru o nobila misiune, din nefericire, multi dintre ei nu mai cred in valorile lor nationale. De aceea, daca acest mesaj – pe care am indatorirea sa-l transmit – le este adus de un strain, va fi mai bine primit de ei decat daca l-ar primi de la unul de-ai lor.”

Textul predictiei este acesta:

“Eu sunt prea mica pentru ca el sa vina la mine, asa ca eu transmit aceasta veste care mi-a venit de Sus si care va trebui dezvaluita in luna ianuarie, ziua 24, anul 2005. In cel mult o luna de zile, aceasta profetie sa fie dusa aceluia la care voi face referire aici. Daca nu se va putea ajunge la el, atunci sa fie data oamenilor din jurul lui. Sa va ajute Dumnezeu!

In bucuria acestei lumi, in Romania va fi ACELA care a fost promis lumii. Intraga lume se va bucura de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Putere de Sus el va avea! Pamantul, Apa si Focul il vor ajuta. Odata cu inceperea lucrarilor lui in aceasta lume, minciuna va disparea. Acest lucru se va intampla in 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primul care il va recunoaste, va fi poporul sau. Drept rasplata, va aduce acest popor pe inalte culmi ale desavarsirii din aceasta lume. Acest popor va fi un exemplu real pentru toate popoarele lumii. El nu va calari un cal real, cu unul de fier pe care singur il va manui.”

Anul 2005 a trecut… mai ramane doar sa putem recunoaste, dincolo de aparente, toate aceste realitati tainice anuntate de Vanga. Adesea, multe dintre evenimentele, transformarile spirituale chiar salturile de mare anvergura, trec neobservate de catre oamenii preocupati mai mult de lumea materiala.

Cunoscand aceasta profetie a Vangai, se cuvine ca noi sa devenim mai constienti si mai atenti la semnificatia tainica a anumitor evenimente pe care le traversam. Daca coroboram acest mesaj cu alte mesaje despre Romania – cum ar fi mesajul indianului Sundar Singh si al clarvazatorului Petrache Lupu – ar fi bine sa ne pregatim din punct de vedere spiritual pentru a fi la inaltimea transformarilor spirituale care ne asteapta.

Este semnificativ faptul ca toate aceste profetii indica ca Romania are o misiune divina planetara. Daca acesti profeti au transmis mesaje din care reiese menirea spirituala a poporului roman, ar trebui, chiar si pe cei mai sceptici dintre noi, sa ne puna pe ganduri.

PROFETIILE VANGAI
– a prevazut cu exactitate inceperea celui de-al doilea razboi mondial si invadarea fostei Iugoslavii de armata germana. Cu putin inainte sa inceapa razboiul, un barbat blond, frumos, imbracat ca un razboinic din antichitate, in armura, calarind pe un cal alb, s-a oprit in fata portii Vangai. A intrat in camaruta intunecoasa iradiind atata stralucire incat inauntru s-a facut lumina. El i-a spus: “In curand lumea se va tulbura si multi oameni vor pieri. Tu vei ramane in acest loc si vei prooroci despre morti si vii. Nu te teme! Eu iti voi spune ce sa prezici. La 6 aprilie, asa cum spusese Vanga cu un an in urma, trupele germane au intrat in Iugoslavia

- a prezis cu exactitate moartea fratelui ei mai mare. In timpul razboiului l-a avertizat sa nu se inscrie in randul partizanilor pentru ca va muri la varsta de 23 de ani. El nu a ascultat-o si numai dupa cateva luni a fost prins de germani, torturat si executat.

- este cunoscut cazul lui Boris Gurov, vecinul Vangai, un taran al carui frate in varsta de 15 ani, Nikola, disparuse in 1923. Vanga a spus:” Fratele tau, Nikola, se afla intr-un mare oras din Rusia. A crescut acolo. A ajuns om de stiinta. Dar… acum nu este acolo. A fost prins de germani. Nu-ti face griji, el va veni la tine in primavara acestui an. Il vei recunoaste dupa uniforma sa gri. Va veni cu doua valize.” Boris Gurov nu a crezut-o. Doua luni mai tarziu, intr-o dimineata de primavara, un strain s-a oprit in dreptul casei lui Gurov. Avea doua valize si uniforma gri. Nu parea cunoscut nimanui. Era Nikola, care se intorsese dupa aproape 20 de ani.

- in 1942 a fost vizitata de tarul Bulgarie, Boris al III-lea caruia Vanga i-a spus la plecare sa tina minte bine data de 28 august. Ulterior, tarul Bulgariei a murit in data de 28 august 1943.

- cu o jumatate de an inaintea mortii lui Stalin, Vanga a prezis cu exactitate ziua si imprejurarile in care acesta va pieri. A fost arestata, intemnitata si eliberata abia dupa moartea sangerosului dictator.

- a prezis invazia trupelor sovietice in Praga revoltata 1968

- a anticipat victoria Indirei Ghandi la alegerile parlamentare anticipate

- a prezis razboiul din Liban – 1982

- a prezis catastrofa de la Cernobil – 1986

- in anul 1988, Vanga a facut o declaratie demna de consemnat: “Suntem martori ai unor evenimente decisive pentru planeta. Doi dintre cei mai mari conducatori ai Pamantului si-au strans mana si au semnat, pentru a dovedi ca au facut primul pas pentru a ajunge la pacea universala. Dar va trece inca mult timp. Va curge inca multa apa… Va veni al Optulea (in grupul G8?) si el va semna pacea finala a planetei.”

- a prezis perestroika, iesirea lui Gorbaciov de pe scena politica si destramarea URSS

- “la inceputul secolului, in august 1999 sau 2000, Kursk va fi acoperit de apa si intreaga lume va deplange acest eveniment” (1980). Mentiune: predictia nu avea niciun sens atunci. Din pacate, dupa 20 de ani a avut sens cand un submarin nuclear rusesc s-a scufundat in august 2000. Submarinul se numea Kursk.

- “Groaza!Groaza! Fratii americani vor cadea sfasiati de pasarile de fier. Lupii vor urla in tufis si sange nevinovat va curge in valuri” (1989). Mentiune: Predictia s-a adeverit. Turnurile gemene WTC din New York s-au prabusit in urma atacurilor de la 11 septembrie 2001. Avioanele – pasari de fier. “Lupii vor urla in tufis” – in limba bulgara cuvantul tufis se traduce in engleza “bush”, deci tragedia se va produce in timpul presedentiei lui Bush sau a fost dirijata de cineva care se ascunde in spatele lui Bush.

ALTE PROFETII
– “In 2010 este debutul celui de-al treilea razboi mondial, care va incepe in noiembrie si se va termina in octombrie 2014. Se va desfasura, la inceput, cu arme conventionale, ca apoi sa aiba loc atacuri cu arme nucleare si chimice, spre final.”

- “In 2018 trenurile vor zbura pe conductoare de la Soare. Dobandirea petrolului va inceta, Pamantul se va odihni” (1960). Mentiune: Pana in 2012, savantii sustin ca vor reusi sa porneasca extractia industriala a heliului de pe luna iar Rusia a anuntat ca va incerca sa puna acest plan in practica, in comun cu China. Heliul-3 este produsul activitatii solare si un combustibil pentru reactoare nucleare, care in esenta reprezinta un mic soare artificial. Reactorul genereaza electricitate, care trece prin “sfori” de la soare si pune in functiune trenurile.

- “In spatiu va fi descoperita viata si atunci se va clarifica cum a aparut viata pe Pamant, iar in urmatorii 200 de ani oamenii vor intra in contact cu fratii lor spirituali, dotati cu ratiune, din alte lumi” (1979)

- “lumea va trece prin multe cataclisme si mizeria va apare. Constiinta umana insasi se va schimba.Vremuri grele vor veni. Oamenii se vor imparti conform credintei lor. Vom asista la evenimente importante ce vor schimba destinul omului.

- despre moarte, Vanga spunea ca reprezinta doar o trecere intr-o alta dimensiune spatio-temporala.

Sursa piatza.net
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum