SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Gideon Levy: A Prophetic Voice from Israel

In jos

Gideon Levy: A Prophetic Voice from Israel Empty Gideon Levy: A Prophetic Voice from Israel

Mesaj  Vreau o tara ca afara la data de Mier Apr 15, 2015 10:00 am

Cele câteva voci profetice pe care le avem, cum ar fi Gideon Levy, va continua să ne aminti de prooroci mincinoși care ne-au condus în întuneric.de James M. Wall
Gideon Levy este un cronicar veteran de Haaretz, un ziar de lider în Israel. El este un profet, un om cu pasiune angajamentul de a spune adevărul nu doar la putere, ci de oameni.

Ca parte a misiunii sale, Levy a venit la Washington săptămâna trecută pentru a vorbi la National Press Club.

Discursul Levy a fost parte dintr-o conferință de o zi pe receptie Israel organizat de Institutul de Cercetare / Orientul Mijlociu Politica (IRMEP ) și Raportul Washington pentru Mediu afaceri Mijlociu ( WRMEA ), două organizații majore din SUA progresive.

Phillip Weiss raportat la Mondoweiss: "Levy a spus că a venit să pledeze cu publicul american să preia controlul politicii Israel / Palestina înainte totul este pierdut".

La început, Levy a asumat invitația a fost de a vorbi la AIPAC, organizația pro-Israel, care si-a înrădăcinată ferm în materialul american ca premier Israel organizație de lobby.

"I-am spus Asta e șansa vieții mele. Am de gând să vină acolo la Washington și spune-le cu prietenii ca tine, Israel nu are nevoie de dușmani. "
El a dat seama repede că era să nu vorbească la AIPAC, sau chiar anti-Defamation League, dar într-o conferință care este "crucială și atât de important", în semnale de alarmă cu privire la lobby.

Levy a văzut conferința ca un semn care va fi schimbare în Statele Unite. "Și noi sari de pe orice semn."

În discursul său, Levy a recunoscut că mai devreme el a sărit de pe 2008 începutul lui J Street, pro-Israel, grupare pro-pace, spunând: "Aici este vorba! Dar nu a venit. "Când Obama a fost ales, a strigat de bucurie. "Și nu a venit."

Levy a venit la Washington cu mesajul simplu care schimba în situația dintre vecinii lui Israel și va trebui să vină din SUA El simte că Israelul este un "caz pierdut". Schimbarea nu va veni dintr-o societate israeliană care "și-a înconjurat cu scuturi, cu pereți, pereți nu doar fizice, ci și ziduri mentale."

El vede trei principii care permit "israelieni de a trăi cu ușurință cu tirania brutală, care este ocupația". Judecata lui este aspru în tradiția profeților opta Century lui Israel:

1, "Noi credem profund noi suntem poporul ales. Apoi, avem dreptul de a face ceea ce ne dorim.
2, Niciodată în istorie nu a ocupantului sa prezentat ca victimă. Și nu numai victimă, ci singura victimă în jurul.
3, israelienii s-au angajat "dezumanizarea sistematică a palestinienilor." Și aceasta permite israelieni să trăiască cu totul. Deoarece ocupația nu implică probleme legate de drepturile omului. "
Condiții de viață cu "dezumanizarea sistematică a palestinienilor" nu este o boală unic pentru israelieni moderne. Publicul american nu vede alții așa cum ne-ar dori să fie văzut, ceea ce face mai ușor pentru lobby Israel a conduce publicului nostru mai mult în stupefacția unui rasism care nu vede componenta ca răul este.016 US campaniei prezidențiale a început în mod serios în acest weekend trecut cu tot vorbesc șmecher consistent de candidați care abordează auto-absorbție a unui așteptare publice pentru a fi vândute produse noi.

Fostul Prima Doamna a Arkansas și SUA, fostul senator american, fostul candidat la presedintie nu a reușit, fostul secretar de stat al SUA, Hillary Clinton, a lansat o campanie de atac la formă de produse care ambulanți auto-absorbție american.Dificultatea de a spune ceea ce a anunțului este de vânzare, altul decât o imagine mai moale și mai buni din Clinton decât cea gravat în prezent în mintea publicului

Ca republicanii lansarea campaniilor lor, aceasta va deveni mai clară, cu fiecare nou lansarea, că ceea ce trafic este Nu-Obama. Nu un viitor încurajator pentru următoarele 18 luni, așa că apăsați butonul mut. Acest lucru le va trece.

În același timp, există o țară pentru a rula și problemele să se confrunte. În prezent, aceasta este Barack Obama care dirijează nava.

Din fericire, la șase ani în locuri de muncă, el este un lider care "devine", un lider care știe cum guvernul israelian nu face nimic pentru a conduce publicului său din pustie a rasismului și stupefacție.

Până în prezent, se pare Obama va face ceea ce el poate să se confrunte cu "dezumanizarea sistematică a palestinienilor" și să continue să aleagă diplomație asupra acțiunilor militare pe scena mondială.

Cea mai mare provocare lui este de a face aceste alegeri, în ciuda constrângerilor alegătorilor din SUA au pus pe el cu un Congres republican conservator-rula.

Cele câteva voci profetice pe care le avem, cum ar fi Gideon Levy, va continua să ne aminti de prooroci mincinoși care ne-au condus în întuneric.
De asemenea, a se vedea:
Cum GOP devenit Partidul Israel

Programul de conferințe a controla Israel Lobby la 10 aprilie, la National Press Club

Israel Lobby Conferința: Cât de mare este lobby-ul?

Costul Israel în SUA

Primul american Summit-ul Național pentru reasses "relația specială" dintre SUA și Israel
postarea in engleza http://www.veteransnewsnow.com/2015/04/14/517205gideon-levy-a-prophetic-voice-from-israel/

Vreau o tara ca afara

Mesaje : 2
Data de înscriere : 12/02/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum