SCRISORI DIN GERULIA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Da cu zarul SASE -SASE, OHA are SAPTE CASE

In jos

Da cu zarul SASE -SASE, OHA are SAPTE CASE Empty Da cu zarul SASE -SASE, OHA are SAPTE CASE

Mesaj  VIO_ANA Joi Apr 16, 2015 2:12 am

https://sites.google.com/site/dinlumealuiohacarenucuvinta/da-cu-zarul-sase--sase-oha-are-sapte-case
Iohannis solidarizează, din insula de lux Madeira, cu săracii printr-un mesaj controversat de pe Facebook. Este vorba de urarea de Paști, scrisă aiurea „Cristos a-nviat”, deși normal era „Hristos a înviat”.În fine, nu mai stau să explic de ce așa este corect și nu cum au scris postacii de serviciu iohanusieni, cei care-i postează permanent cugetările inepte și lozincarde exprimate într-o ridicolă limbă de lemn sau urările banale și scrise greșit ca aceasta, fiindcă au făcut-o deja alții mai competenți și cu studii teologice. În schimb, am să mă refer la mesajul filmat, unde Klaus Werner Iohannis citește de pe prompter un text șablon, o lectură facilă, dar plată și recitată exact ca un robot lipsit de sentimente. Iată ce ne citește domnul președinte ca un politruc conștiincios ce este: „Să împărțim bucuria Învierii cu semenii noștri, care poate nu au ce să pună pe masă, sunt bolnavi, singuri sau nu au un acoperiș deasupra capului.” (http://stirileprotv.ro/stiri/politic/politicienii-s-au-intrecut-in-urari-de-paste-pe-facebook-ce-mesaje-au-transmis-iohannis-ponta-si-basescu.html)Câtă ipocrizie și tupeu dospit, maturat și ajuns la stadiul de nesimțire! Adică tu, unul cu șapte case, din care una ai pierdut-o ca fiind luată prin acte false, îți permiți să-i căinezi pe cei fără „un acoperiș deasupra capului”? Tu, care ai evacuat abuziv, ca primar, sute de români din casele pe care le-ai retrocedat unei organizații hitleriste desființată de Convenția ee Armistițiu și regele Mihai în septembrie – octombrie 1944,  dar resuscitată oficial tot de tine în anul 2007, ai acuma obrăznicia de a-i compătimi pe cei fără adăpost? (http://www.justitiarul.ro/jaf-imobiliar-la-sibiu-retrocedari-ilegale-catre-fdgr-succesor-al-organizatiei-naziste-grupul-etnic-german-i/)
Să vedem, referitor la colecția de case a individului încoțopenit de oculta mondială în fruntea României, cum se încearcă aburirea poporului prin propaganda mass-media și curățirea „petelor” frauduloase cu „înălbitorii” minciunii. Iată ce spune despre nunta din anul 1989 a familiei de profesori Iohannis o verișoară a „primei doamne”  –  o altă doamnă, probabil secundă, numită Doina Lăzurca – într-o publicație de scandal, dar preluată ulterior de aproape toată presa românească: „Petrecerea s-a tinut la restaurantul hotelului Parc, aproape de stadionul din Sibiu. Au avut o gramada de invitati, vreo 200 de oameni, adica o suta de familii. Mai multi au fost din partea familiei lui Carmen, adica din partea noastra, pentru ca Lazurca este neam mai numeros ca al lui Iohannis, mai ales ca multi sasi plecasera deja din Romania. Iar Ioan, tatal lui Carmen, era un blanar respectat, au venit multi la nunta doar pentru ca il stiau pe el”(…) „Tin minte ca darul a fost cam 2.000 de lei de persoana, adica 4.000 de lei de familie, cam cat era un salariu bun pe vremea aia. Uite asa, Klaus si Carmen au strans la nunta vreo 400.000 de lei, sa nu se mai mire unii ca de unde au avut la Revolutie 10.000 de dolari ca sa-si cumpere casa. De acolo ii aveau, de la nunta. Si au avut si niste nasi tocmai din Austria, niste prieteni de-ai lor”. (http://www.stiripesurse.ro/dezvaluiri-s-a-aflat-cum-i-a-cumparat-klaus-iohannis-casele_952776.html)

Minciuni ordinare și manipulare din greu! Și eu am avut nunta în anii ’80, așa că pot să dau detalii despre cum se desfășurau nunțile pe vremea aceea. În primul rând, nu era „o taxă fixă” de participare și darul ÎN BANI nu era per persoană, ci per familie! O pereche dădea între 500 și 1.000 de lei la nuntă, în funcție și de localul unde se desfășura nunta (costul „tacâmului”/nuntaș), doar nașii și părinții ofereau 5.000 lei! Restaurantul hotelului BTT („Parc”) era modest, nu se încadra la categoria restaurante de lux ca să justifice daruri exorbitante din parte nuntașilor. La vremea respectivă Sibiul avea doar un singur restaurant select: „Împăratul Romanilor”. Restul: „Bulevard”, „Continental”, „Transilvania”, Hanul „Dumbrava”, „Sibiul Nou”, „Silva” (hotelul Partidului), „Unicum” sau „Parc” (hotelul BTT-ului) erau de mâna a doua, chiar dacă unele erau încadrate la Categoria I. Salariul mediu în România anului 1989 era de 2.100 de lei (4.000 de lei avea salariul un colonel MapN sau directorul unei întreprinderi mijlocii), deci nu era posibil ca o singură familie să-i onoreze pe miri cu două salarii medii (4.000 de lei / familie), așa cum relateză mincinoasa trompeta propagandistică! O familie de tineri căsătoriți nu scotea aproape o jumătate de milion de lei la nuntă, nici dacă toți invitații ar fi fost ciobani, responsbili de cârciumi, aprozariști, ofițeri superiori, medici ginecologi sau chirurgi, adică cele mai avute categorii sociale din acele vremuri! În nici un caz nu se făceau bani la o nuntă cu invitați profesori și tărani din județul Mureș, de unde era originar socrul mic, Ioan Lăzurca. Care„blănar respectat”? Să fim serioși! Dar nu chiar așa de serioși precum homosexualii sau Emil Hurezeanu, fiindcă și el susținea că Lăzurca, socrul lui Iohannis era un blănar renumit, cu clientelă selectă și plin de bani. O minciună cât Casa Poporului! Ioan Lăzurca era doar un amărât de „căciular”, adică el confecționa doar căciuli de blană, pe care le comercializa nevastă-sa, Georgeta Lăzurca, prin târgul de vechituri!

Ce să mai zicem… Nici măcar imaginație nu au propagandiștii iohanusieni, din moment ce au plagiat un alt clasic în viață, pe ex-ministrul Finanțelor, Darius Vâlcov, că ăla a scos-o primul pe asta cu nuntașii, justificându-și averea ilegală cu banii făcuți din nunți!

Este aberant să spui că niște bani obținuți la o nuntă din anul 1989 au fost folosiți pentru cumpărarea unui imobil în anul 1992, dar la aceștia s-au adăugat: aportul financiar al părinților și bunicilor( dixit Klaus Iohannis!), banii obținuți din salarii și meditații (același Iohannis!) și bani din vânzări imobiliare anterioare (la fel, sursa Klaus Iohannis!), dar el (tot Klaus Werner Iohannis!) să mai aibă totuși și acuma un cont de 9.000 de dolari din anul 1990!

ioha 9000 dolari

Prima casă a costat 70.000 de mărci germane, conform declarației lui Iohannis, adică aproximativ 35.000 de dolari.  Așa că manâncă rahat verișoara care zice că și-a luat casa cu 10.000 de dolari câștigați, chipurile, la nuntă! O dovadă că minte este până și faptul că Iohannis a afirmat că și-a cumparat cu banii de la nuntă mai întâi un apartament (altădată a spus că două, le mai încurcă și el săracul, la atâtea locuințe!), doar după aceea și-a luat o casă, cu banii obținuți din vânzarea apartamentului (ca vânzările anterioare ale Ioanei Băsescu!), cu ce i-au dat bunicii și socrii, bașca meditații și salarii, plus economii, mâncat iaurt cu grisine și eugenii. Dar, să vezi miracol, nu doar că s-au adunat banii pentru un autoturism „Dacia 1300” și cei 70.000 de mărci necesari pentru cumpărarea unei case, în 1992, dar au mai rămas în cont și 9.000 de dolari din anul 1990, când tot românul avea ceva dolărei prin bănci, mai ales că doar cu câteva luni înainte te băga Miliția la închisoare și dacă te prindea cu un singur dolar prin buzunare!

Să fie clar, în anul 1990, după ce soții Iohannis își cumpăraseră deja apartamentul la bloc și o mașină cu așa-zișii bani de la nunta din 1989, nu puteau rămâne și cu cei 9.000 de dolari, uitați în conturi din același an 1990, decât din „afaceri” precum cele investigate de subsemnatul, adică traficul internațional de copii, demarat și el tot în fatidicul an 1990! (http://www.justitiarul.ro/este-incontestabila-implicarea-lui-klaus-werner-iohannis-in-traficul-international-de-copii-mai-traiesc-acei-copii/) La fel, tot de acolo, din tranzacțiile cu carne vie, provenea și „grosul” celor 70.000 de mărci germane cu care s-a achiziționat casa din anul 1992 de către familia Klaus Werner și Carmen Georgeta Iohannis.

                                                                                                         Marius Albin MARINESCU

VIO_ANA
VIO_ANA

Mesaje : 135
Data de înscriere : 01/06/2013

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum