SCRISORI DIN GERULIA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pensatul Rareș Bogdan are erecții și orgasme repetate post factum

2 participanți

In jos

Pensatul Rareș Bogdan are erecții și orgasme repetate post factum Empty Pensatul Rareș Bogdan are erecții și orgasme repetate post factum

Mesaj  Admin Sam Apr 18, 2015 3:29 am

Pensatul Rareș Bogdan are erecții și orgasme repetate post factum

Pensatul Rareș Bogdan are erecții și orgasme repetate post factum Slide3
MOTO :
Unde e Băsescu ? Luați-l de pe mine că îl omor
.

Ieri seară în studiourile Realitatea tv Băsescu a șters pe jos cu cei care se credeau înainte de începerea emisiunii un eficient pluton de execuție care îl va linșa pe Băsescu în direct , la oră de maximă audiență -detalii AICI   După ce aseară a fost făcut muci m conform zicalei „după război mulți viteji se arată” Pensatul Rareș Bogdan contraatacă ”vijelios” cu săbiuța sa de carton.
În opinia celor de la PS NEWS Rareș Bogdan îl desființează pe Băsescu după ”măcelul” de la Realitatea TV. Noi replici tăioase pentru fostul Președinte dar de fapt sărmanul neterminat nu a făcut decît să își lingă rănile și lacrimile amestecate cu muci.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 2561
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Pensatul Rareș Bogdan are erecții și orgasme repetate post factum Empty Ca să-i facă față lui Băse, la următoarea emisiune de la Realitatea va veni și toată Antena 3!

Mesaj  Admin Sam Apr 18, 2015 4:08 am

Ca să-i facă față lui Băse, la următoarea emisiune de la Realitatea va veni și toată Antena 3!

Emisiunea de aseară, de la Realitatea TV, care l-a avut ca invitat acuzat pe Traian Băsescu, nu a fost una obișnuită ci, ne-au asigurat surse din cadrul televiziunii, o reluare pentru nostalgici, din ciclul ”Dacă doriți să revedeți” a procesului lui Ceaușescu, în care în condamnat nu s-a tras cu gloanțe 7,62, ci cu flegme de calibru și mai mare. În ciuda eforturilor disperate ale celor prezenți în studio de a-l lichida pe Băsescu, bătrânul lup de mare a făcut față cu brio asalturilor haitei de gurnaliști, care mai de care mai dornic să reușească să-l muște de cur.

Într-un final, însuși masculul alfa, beta și gama al postului, Cosmin Gușă, a încercat să-i aplice lovitura fatală a guzganilor rozalii, și anume sub centură, dar a eșuat lamentabil. Pentru a-i veni totuși de hac fostului președinte, echipa de la Realitatea a pus la punct o strategie care vizează chemarea, la următoarea emisiune cu Băsescu, și a echipei de la Antena 3, ba chiar și a unora de la România TV.

”Niște flegme în plus sunt întotdeauna binevenite, atunci când e vorba de Băsescu. Din păcate, nu am avut suficientă muniție, fiindcă, de două săptămâni atât îl pupăm în fund pe noul președinte, Iohannis, încât aseară am rămas fără salivă, chiar când avea mai mare nevoie de ea”, a precizat un înalt responsabil al postului. Acceptând că Băsescu Traian le-a dat numai scatoalce peste ceafă, ca la niște potăi, colegilor lui de lins/scuipat, Victor Ciutacu a ținut să precizeze: ”Dacă mă chemau pe mine, îl terminam. Oricât de bun înotător ar fi marinarul Băsescu, la ce bale am eu, îl înecam sigur”.

La rândul lui, Mihai Gâdea a declarat că abia așteaptă să fie invitat, pentru a-l ataca pe Băsescu: ”S-a simțit lipsa unor călăi profesioniști. Dacă eram eu în studio, curgea sânge. Mă enervam atât de tare încât făceam epistaxis, leșinam și mă luau cu Salvarea”.

Turbând de furie, colegul lui, Mircea Badea, a ținut să adauge, după ce ne-a amenințat, bineînțeles, la telefon, că ne rupe capul, neprecizând care anume și cu ce: ”Băsescu a fost slab, dar idioții ăia din studio și mai slabi. Cu cine să faci emisiune, cu Rogozanu? Păi ăla dacă nu e Putin în platou, nici nu se activează, zici că-i mort! Îi promit lui Băsescu că la următoarea emisiune îmi iau tenișii ăia de alergare, cu care m-am bătut cu motociclistul și să vedem atunci, la cum o să fug, mă mai prinde?”.

Pentru că, printre atâția cocalari pensați, musclați sau castrați se simțea totuși și necesitatea prezenței unui bărbat adevărat, care să aibă mai multe cojones decât Băsescu, Cozmin Gușă a promis că la următoarea emisiune o s-o cheme și pe Dana Grecu.

http://www.academiacatavencu.info/actualitate/ca-sa-i-faca-fata-lui-base--la-urmatoarea-emisiune-de-la-realitatea-va-veni-si-toata-antena-3--38225
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 2561
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Pensatul Rareș Bogdan are erecții și orgasme repetate post factum Empty Arțăgosul Băsescu, preferabil mieroșilor perverși Iliescu, Năstase, Ponta

Mesaj  Admin Sam Apr 18, 2015 4:22 am

Arțăgosul Băsescu, preferabil mieroșilor perverși Iliescu, Năstase, Ponta

Mare vuiet mare și groaznică dezbatere națională după ce Traian Băsescu a stat la o șuetă cu niște unii în direct la Realitatea TV. Fanii lui Băsescu reclamă victoria și-i văd pe restul din studio întinși pe jos și plini de sînge, ăia care nu l-au suportat niciodată pe Băsescu îl acuză pe fostul președinte de grobianism.

Se invocă, așadar, și chestiuni de stil. Dacă tot veni vorba de stil, mărturisesc că îl prefer pe arțăgosul direct Traian Băsescu unor mieroși falși și ipocriți precum Ion Iliescu, Adrian Năstase sau Victor Ponta. Toți cei trei din urmă au istorii la indigo: aroganți și autoritari pînă la mîrlănie imediat ce au ajuns la putere, apoi, brusc, nuanțați, echilibrați, mimi ai concordiei și mari adepți ai liniștii în interes național.

A se slăbi: Iliescu va muri un tovarăș kaghebist care nu ar ezita niciodată să cheme minerii iar, dacă ar avea ocazia; Năstase va pleca dintre noi la fel de gonflat și superior, crezînd despre sine că e un Napoleon mai înalt pe care nu l-am meritat; iar Ponta nu va pricepe niciodată că mediocritatea lui este salvată doar de șiretenie și de intrigi securistice, Victor Viorel chiar se crede un lider din noul val european deși este doar un învățăcel dedicat al cuplului toxic Iliescu – Năstase.

Toți ăștia trei (Iliescu, Năstase, Ponta) au condus din spatele unor măști care le tot cădeau de pe fețe pentru că, pur și simplu, nu erau de fețele lor.

Prefer un lider politic care-și asumă franc o măsură teribilă (tăierea cu 25% a salariilor bugetarilor, de exemplu) unui politician care organizează loterii fiscale pentru a masca sărăcia celor pe care-i conduce.

SURSA
http://prisacariu.ro/2015/04/18/artagosul-basescu-preferabil-mierosilor-perversi-iliescu-nastase-ponta/
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 2561
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Pensatul Rareș Bogdan are erecții și orgasme repetate post factum Empty Si uite asa, pas cu pas, din resentiment, ingustime si prostie, reusesc sa il resusciteze si relanseze pe Basescu chiar ei /33 -34/

Mesaj  VIO_ANA Sam Apr 18, 2015 10:27 pm

Si uite asa, pas cu pas, din resentiment, ingustime si prostie, reusesc sa il resusciteze si relanseze pe Basescu chiar ei
https://www.facebook.com/pauldragos.aligica/posts/831809096886835
&
https://dobrevioro.wordpress.com/2015/04/19/si-uite-asa-pas-cu-pas-din-resentiment-ingustime-si-prostie-reusesc-sa-il-resusciteze-si-relanseze-pe-basescu-chiar-ei/
MOTO:

„Ia-l de pe mine ca il omor …”

Analistul Dragoş Paul Aligică consideră că fostul preşedinte Traian Băsescu devine tot mai relevant politic ca principal opozant al actualei Puteri, nu pentru propriile performanţe cipentru că mass media nu-l lasă să devină „un pensionar şi un politician în retragere”. Cunoscutul comentator spune că priorităţile României sunt ignorate, în timp ce se face prea mult caz de Traian Băsescu, cu o fixaţie vecină cu isteria. „Si uite asa, pas cu pas, din resentiment, ingustime si prostie, reusesc sa il resusciteze si relanseze pe Basescu chiar ei. In loc sa-l lase naiba in pace – un pensionar si un politician in retragere, o varianta de Iliescu si Constantinescu- toti, de la Institutia Primului Domn de la Cotroceni pana la ultimul taliban autodesemnat ca anti-basist dus cu pluta pe internet, de la adversarii sai politici auto-declarati, la impostorii de presa, par toti determinati intr-o fixatie maniacala sa il readuca nu doar in prim plan public dar sa il valideze ca lider al opozitiei. Erau isterizati mai ieri ca nu stiu ce a zis impotriva justitiei ca si cum chestia respectiva ar fi avut nu stiu ce impact politic sau institutional major. Vax albina. La conferinta de presa de 100 de zile Institutia Primului Domn avea treaba sa se rafuiasca cu predecesorul, in loc sa se rafuiasca cu chestiile prezente si arzatoare: Parlamentul corupt si guvernul corupt si incompetent. (A mai gasit si cu cale sa o faca si prin glume fortate si deplasate, domeniu la care predecesorul sau e tatic, nu ca il bate la puncte, ci sterge pe jos cu el). Iar toata adunatura de gura casca sta in incordare ca si cum ceea ce face si zice fostul presedinte – un „fost”, lipsit de orice parghie instititutinala si politica la ora actuala, alta decat bagatul in seama public- ar reprezenta problema numarul 1 a tarii. Nu mai dau exemple ca sunt garla. Unde prioritatea numarul 1 a tarii si interesul public dicteaza cu urgenta necesitatea unui guvern competent si demantelarea retelelor de coruptie ancorate in el si la sefia parlamentului, ei stau cu o fixatie vecina cu isteria holbati la Basescu. Dar asta e. Unde nu e, nu e: Un om are puterea si datoria publica sa opreasca tot circul si brambureala asta, sa dea o linie directoare politicii si dezbaterii nationale, sa faca un pas in arena si sa ocupe locul, sa dea o forma si o directie politica in tara, sa seteze niste prioritati… Nu o face. de ce? Habar nu am. Scrie o carte de dezvaluiri din culisele primelor 100 de zile. Sau cel putin asa lasa aparatul sau de presa sa se inteleaga. Si asa pas cu pas Basescu nu este doar reinventat dar devine din ce in ce mai relevant polic. Stiu se vor gasi imediat genii ale analizei politice care sa spuna ca e o „strategie” o „manevra” deliberata, care sa vezi si sa nu crezi, adversitatea fata de Basescu genereaza suport pentru Institutia Primei Doamne care e vazuta ca fina si delicata…si dai si freaca….. Oameni buni, singura manevra si strategie viabila si laudabila in interesul national la ora actuala e ca Romania sa aiba un guvern nou care sa mai demaneleze din influenta retelelor de coruptie la varful structurilor executive si administrative ale tarii. Atat. Restul, ca e Basescu sau ca e X-lescu, totul e irelevant atat timp cat o tot dam la intors si ne ascundem dupa deget in aceasta chestiune. Dar ce stim noi?! Abia la targul de carte cand se va lansa volumul si vom putea avea informatia de culise vom putea intelege mai bine ce si cum…. Pana atunci: speculam. Noroc cu targul de carte”, a  scris analistul pe Facebook
VIO_ANA
VIO_ANA

Mesaje : 135
Data de înscriere : 01/06/2013

Sus In jos

Pensatul Rareș Bogdan are erecții și orgasme repetate post factum Empty Re: Pensatul Rareș Bogdan are erecții și orgasme repetate post factum

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum