SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Quand la Biblie parle de Mahomed

In jos

	 Quand la Biblie parle de Mahomed Empty Quand la Biblie parle de Mahomed

Mesaj  Admin la data de Mar Sept 23, 2014 1:05 am

http://bibliothequedecombat.wordpress.com/2014/09/23/quand-la-bible-parle-de-mahomet/
&
http://inutilrecherchedutempsperdu.wordpress.com/2014/09/23/quand-la-biblie-parle-de-mahomed/

(Evanghelia după Marcu 13,5) "Și Isus a început să spună, Băgați de seamă să nu vă înșele cineva. Mulți vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt Hristos. "și vor înșela pe mulți oameni . "

(Evanghelia după Matei - 24.23) "Atunci dacă vă va spune cineva:" Hristos este aici, "sau," El este aici, "nu-l cred. Căci se vor scula hristoși mincinoși și prooroci mincinoși ; vor face semne mari și minuni, ca să înșele, dacă este posibil, chiar și pe cei aleși. (...) Deci, dacă cineva vă spune, Iată, el este în pustie , nu pleca! "

(1 st Epistola Sfântului Ioan - 4.1) "Iubiților, nu dați crezare oricărui duh, ci să cercetați duhurile, dacă sunt de la Dumnezeu: pentru că mulți prooroci mincinoși au ieșit în lume. L cunoașteți după Duhul lui Dumnezeu: orice duh care mărturisește că Isus Hristos a venit în trup este de la Dumnezeu; și orice duh, care nu mărturisește pe Isus nu este de la Dumnezeu, este duhul lui Antihrist , de care ați auzit vine și acum este deja în lume. "

(1 st Epistola Sfântului Ioan - 5.11) "Și aceasta este mărturia, că Dumnezeu ne-a dat viața veșnică, și această viață este în Fiul Său. Cine are pe Fiul, are viața; cine n-are pe Fiul lui Dumnezeu n-are viața . "

(Epistola către Galateni - 1,Cool, "Nu că nu există o altă Evanghelie, dar există oameni care le necazuri, și voiesc să răstoarne Evanghelia lui Isus Hristos . Dar chiar dacă noi înșine sau un înger din cer ar trebui să propovăduiască o altă persoană decât cea pe care am propovăduit-o Evanghelie, să fie anatema Am spus înainte și spun din nou, în cazul în care cineva predică o Evanghelie pentru tine decât că ați primit, să fie anatema "

(1 -a Epistolă către Timotei - 6,3) "Dacă cineva învață doctrine false și nu se ataseaza la sunet cuvintele Domnului nostru Isus Hristos și de învățătura care duce la evlavie, este plin de mândrie, El nu știe nimic și el îndrăgostit nebunește și a certurilor de cuvinte, despre care vine invidia, cearta, calomnia, suspiciunile rele, zădarnicile ciocniri de oameni de stricați la minte, lipsiți de adevărul, presupunând că evlavia este un mijloc de câștig. "
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum