SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

FALSE FLAG IMMINENT (UK)?

In jos

FALSE FLAG IMMINENT (UK)? Empty FALSE FLAG IMMINENT (UK)?

Mesaj  Admin la data de Sam Aug 30, 2014 6:35 am

CONSPIRATII & TERORISM
FALSE FLAG IMMINENT (UK)? Cropped-slide2

FALSE FLAG IMMINENT (UK)?

http://hardons-blog.blogspot.ro/2014/08/false-flag-imminent-uk.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+HardonsBlog+(HARDONS+BLOG)

FLAG FALSE IMINENT (Marea Britanie)
?

Evreu David Cameron avertizează că Isil au făcut amenințări "specifice" împotriva Marea Britanie ca este ridicat nivelul de amenințare teroare
Marea Britanie se confruntă cu "cea mai mare și cea mai profundă" amenințării teroriste din istoria țării, David Cameron a avertizat ca el a promis măsuri de urgență de combatere a extremiștilor.

Nivelul de amenințare din Marea Britanie a fost ridicat la "sever" - al doilea cel mai mare - ceea ce înseamnă că un atac terorist este "foarte probabil" în lumina de pericolul tot mai mare de jihadiști britanici se intorc din Irak și Siria.

Prim-ministrul a spus că riscul prezentat de către Isil (Statul Islamic Irak și Levant), va dura pentru "zeci de ani" și a ridicat perspectiva unei națiuni terorist expansiune ", pe malul Mediteranei". El a dezvăluit că Isil a făcut amenințări "specifice" împotriva Regatului Unit, și nu a exclus o acțiune militară pentru a aborda problema tot mai mare.Mai mult de 500 de britanici se crede că au plecat în Irak și Siria și cel puțin jumătate s-au întors, cu unele temut să fi planificarea unor atacuri aici. Un teren mare a fost dejucat.

Avertismentul a venit așa cum a reieșit că un laptop confiscat de la Isil în Siria conținute de cercetare cu privire la modul de a face o bombă biologică și justificare religioasă să-l folosească împotriva civililor.

Luni, domnul Cameron va prezenta o serie de măsuri "fără compromisuri", pentru a ajuta la combaterea jihadiști britanici și umple "golurile din arsenalul nostru". Acestea vor include oprirea fanatici britanici de la care călătoresc către sau se întorc din zonele de război prin ceea ce face mai ușor să profite de pașapoartele lor.

El este, de asemenea, de așteptat să înăsprească controalele care pot fi puse pe mișcarea și activitățile suspecților de terorism din Marea Britanie. Este pentru prima dată în trei ani că nivelul de amenințare a fost de sever, doar un scurt de "critic", ceea ce ar însemna un atac este iminent.

Alerta ridicat va duce la o creștere a numărului de poliție înarmați pe străzi, în special în jurul site-uri de punct de reper și aeroporturi.

Theresa May, ministrul de Interne, a insistat că mutarea nu a fost un rezultat de orice complot specific, dar în lumina a pericolelor crescânde generate de fanatici britanici și alți luptători străini în Irak și Siria.

Schimbarea de asemenea, vine la mai puțin de o săptămână înainte de un summit NATO în sudul Țării Galilor, care va fi cea mai mare adunare a șefilor de stat din Marea Britanie.

Casa Albă a declarat că a consultat cu guvernul britanic despre nivelul de amenințare crescută, dar nu a existat nici un plan pentru a ridica o notificare amenințare echivalent Americii.

Într-o conferință de presă Downing Street, domnul Cameron a spus:
"Ceea ce ne confruntăm în Irak acum cu Isil este o amenințare mai mare și mai profundă pentru securitatea noastră decât ne-am cunoscut înainte.
"În Afganistan talibanii s-au pregătit pentru a juca gazdă pentru al-Qaeda. Cu Isil ne confruntăm cu o organizație teroristă nu a fost găzduit în țară, dar care doresc să se stabilească și apoi extinde violent propriul stat terorist.
"Am putea fi cu care se confruntă un stat terorist pe malul Mediteranei limitrofe unui stat NATO.
"Suntem în mijlocul unei lupte generații față de o ideologie otrăvitoare și extremiste, care cred că va fi lupta de ani de zile, dacă nu decenii."
Domnul Cameron a spus că lumea a fost "șocat și scârbit" de uciderea Isil de James Foley, jurnalistul american, aparent de către un terorist britanic.El a spus că el a fost "absolut convinsă că Isil are amenințări specifice și vor face amenințări specifice în Marea Britanie".

Surse Whitehall a spus Isil și alte grupuri teroriste din Irak și Siria sunt de planificare atacuri împotriva Marea Britanie și alte țări occidentale.

Prim-ministrul a spus:
"A fost o dovadă clară că aceasta nu este cateva mii de conflict străin de mile de la domiciliu pe care putem spera să le ignore. Ambiția de a crea un califat extremist în inima Irak și Siria este o amenințare pentru securitatea noastră aici, în Marea Britanie. "
El a spus că bătălia a fost între Islam și extremiști care au folosit o "ideologie otrăvitoare" și "cele mai brutale forme de terorism pentru a forța oamenii să accepte o [evreu] viziune asupra lumii deformat".

Domnul Cameron a fost sub presiune să se alăture SUA în atacuri aeriene împotriva grupului terorist. Downing Street a insistat că nici o cerere a fost făcută, dar ieri prim-ministru nu ar exclude o acțiune militară.
"Trebuie să folosim toate resursele pe care le avem la dispoziție", a spus el.
"Învățarea lecțiile din trecut nu înseamnă că nu există un loc pentru militar nostru.
"Armata a fost vital în conducerea al-Qaida din Afganistan și sprijinim atacurile aeriene americane împotriva Isil în Irak. Forță militară este doar un element din ceea ce putem face. "
Au existat, de asemenea, cereri de modificări în lege pentru a ajuta la pașapoarte benzi de jihadiști britanici.

Primul-ministru a promis că va fi nici o reactie la genunchi, dar a adăugat:
"Devine clar că există unele lacune în arsenalul nostru și trebuie să-i întărească. Trebuie să facem mai mult pentru a opri oamenii care călătoresc, pentru a opri pe cei care merg la revenirea și să se ocupe în mod decisiv cu cei care sunt deja aici. "
El a continuat:
"Aderarea la valorile britanice nu este o opțiune sau alegere. Este o datorie a celor care trăiesc pe această insulă. În cele din urmă, este doar de picioare pe care le vom învinge extremism. "
La inceputul acestei saptamani Scotland Yard a avertizat că rata de arestare pentru cei suspectați de a fi implicați în Siria sau terorism Irak legate a crescut de cinci ori față de anul trecut.

Decizia de a ridica nivelul de amenințare a fost luată de către terorismului Centrul de analiză comună, care funcționează din MI5 și este independent de miniștri.

D-na May a spus:
"Ne confruntăm cu o amenințare reală și serioasă în Marea Britanie de la terorism internațional. Mi-ar îndemna publicul să rămână vigilente și să raporteze orice activitate suspectă la poliție.
http://www.telegraph.co.uk
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum