SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Boicot, boicot, boicot! ISRAEL

In jos

Boicot, boicot, boicot!  ISRAEL Empty Boicot, boicot, boicot! ISRAEL

Mesaj  YOKO 2013 la data de Dum Aug 31, 2014 8:17 am

http://www.rense.com/general96/boycottisrael.html
O mărime nu se potrivește tuturor situațiilor. Boicoturi fără sancțiuni și acuzații penale nu sunt la fel de eficiente, dar trebuie să începem de undeva, dacă la nivel mondial, haos este de a fi evitata. "Bun-simț", în mijlocul acestei baie de sânge în continuare începe să arate ca o mulțime aceasta protestatar singuratic încearcă să arunce înapoi o singură bombă de fum în revoltele continuă în Ferguson Missouri.
Ieri George Galloway a decis să facă un stand pentru Boicotarea Israelului pe plan internațional.
... " Aceasta este o mare demonstrație de azi, am crezut că am fost de gând să trebuie să-l ratați pentru că BBC și Skype, mi-a spus și a spus familiei mele și toată lumea în țara pe care am fost de gând să fie arestat! ... S-ar putea confrunta cu chiar închisoare pentru infracțiunea de asteptare pentru un boicot absolut pe Israel tot ce-a face cu Israel și aceste crime împotriva poporului palestinian.
O să-ți spun că nu am fost "arestat". Nu au fost închiși. De fapt, poliția nu au chiar mi-a telefonat. Dar permiteți-mi să-i și organele de urmărire penală, dincolo le spun: Și miniștrii de drept de stat, dincolo de ele .
Nimic nu mă va face mai fericit decât să te cunosc în instanță și de a pune Israel în judecată ~ desigur, nu am puterea de a interzice nimeni pentru nimic. ... Ceea ce vreau să spun este aceasta: "nouăzeci și cinci la sută, 95%, din a lui israelian a sprijinit acest război în Gaza și doar patru la suta dintre ei s-au opus.
Deci, noi spunem acest lucru, fiecare dintre cele patru la sută este binevenit la Bradford: nouăzeci și cinci la sută nu sunt binevenite în Bradford!
Fiecare vorbitor are forța adevărului și mulți dintre vorbitori, chiar am vorbit ", nimic altceva decât adevărul". Dar nici unul dintre vorbitori au vorbit încă tot adevărul. Și aici e tot adevărul:
Întreaga Statul Israel este o întreprindere complet nelegitim, care se întemeiază pe teren altcuiva. Deci ... e simplu: În măsura în care ceea ce ei numesc "Israel" este în cauză nu a fost recunoscut, nu normalizare doar boicotează, boicoturi, boicoturi "!
Israelul este complet nelegitim 3min VIDEO
https://www.youtube.com/watch?v=Di78NDVoXG8

Același lucru poate fi spus și despre Statele Unite ale Americii și pretențiile sale împotriva popoarelor lumii care USI încearcă să bage pe gâtul tuturor oamenilor din Ferguson și orice alt loc din lume în care oamenii obișnuiți sunt agresate, electrocutat, bătut și ucis în numele poliției de stat-violența, care este cauza principala a tuturor tulburărilor, crimele comise, precum și toate vast distrugerea care se face pentru a fiecare comunitate care caută să trăiască într-o societate în care drepturi a tuturor oamenilor sunt încălcate.
Aceasta este o parte din ceea ce tocmai a fost contractat pentru a "poliție" a publicului în Amerrika-în timp ce, în același timp, nici unul dintre așa-numitele forțe care reprezintă statul sunt dispuși să se confrunte cu publicul fără armele lor, pe care ne-am plătit pentru, a a pune capăt violenței și să vină la acorduri negociate, care va duce la acuzații penale împotriva bandele de criminali de stat și fals-poliție în această țară.


Eventual, americanii plătit milioane pentru a instrui fiecare dintre gorilele care sunt acum de inchiriere serviciile lor la forțele răului care ne vor morți cu toții.
Cel puțin forțele care le-au angajat să-l omoare pe publicul ar trebui să ramburseze publicului, în numerar, pentru bani am cheltuit pentru a crea aceste lasi dezgustătoare în primul rând ...
Dacă această situație continuă, publicul va ajunge suflare departe aceste cretin, atunci când în cele din urmă vor ajunge să aibă în lupta de stradă au fost foame pentru; deoarece Israelul a pus ideea și instruit agențiile noastre de poliție în toate căile există pentru a ucide publicul în plină zi și să scape cu ea!
Și pentru aceasta, precum și, Israel trebuie să fie boicotat, Censored, sancționat și dat afară din rasa umană permanent!
Ce fel de societate civilizată face acest lucru pentru copiii ei?
http://www.presstv.ir/detail/2014/08/20/376034/settler-caini-sălbatic-palestinian-kids/
CONTEXT:

Apartheid in America
http://www.rense.com/general96/apartheid.html

License to Kill
http://www.rense.com/general96/licensetokill.html

Putin trebuie să spun NU - din nou!
http://www.rense.com/general96/PutinMustSayNO.html

kirwanstudios@sbcglobal.net

YOKO 2013

Mesaje : 56
Data de înscriere : 16/02/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum