SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Tens of Thousands of Americans Have Died--And Will Continue--to Die For Israel

In jos

Tens of Thousands of Americans Have Died--And Will Continue--to Die For Israel Empty Tens of Thousands of Americans Have Died--And Will Continue--to Die For Israel

Mesaj  Admin la data de Joi Oct 09, 2014 4:55 am

http://careandwashingofthebrain.blogspot.ro/2014/10/tens-of-thousands-of-americans-have.html
Zeci de mii de americani au murit - și va continua - să moară pentru Israel
WTFU America, ești dus într-un Armaghedon financiar și militar de către sioniștii și manipulatori lor, evreii. Dacă nu-ți pasă de infrastructura țării care se încadrează în afară, în timp ce vom continua să lupte interminabile "Wars pentru Wall Street și Israel," atunci se poate explica de ce copiii nu mai avem o casă de a trăi în și de ce trebuie să scotocire prin intermediul tomberoane de gunoi pentru a obține hrană pentru a mânca.

Fie că este vorba un turbat american Rabinul spune că toți musulmanii ar trebui să fie exterminați - de trupele americane, desigur - sau un cronicar evreu NYT râzând despre cât de ușor a fost pentru el și o bandă de ziariștii evrei pentru a ajunge în SUA pentru a invada Irakul, evreul înseamnă să sângereze în SUA până la oase albite sunt tot ce a mai rămas din America.

Israelul este statul Real teroriste IMPORTANT: Acest videoclip nu este antisemit. Este anti-sionist. Dacă nu știți diferența, atunci esti o parte a problemei, nu a soluției . Uite trecut mesagerul. Dovada vorbesc de este în știrilor prezentate în acest film, nu cuvântul a naratorului. Acest film dezvăluie cine sunt adevărații teroriști. Trădătorii în sprijinul guvernului nostru acest lucru, deoarece acestea sunt plătite în afara de AIPAC (American Israel Public Affairs Committee), sionist Israel Politic Comitetul de Acțiune în Washington. Cele mai multe dintre politicienii noștri de la Washington a semna un acord de supunere cu AIPAC, în scopul de a primi mită și banii pe care îi plătească pentru a sprijini campaniile lor re-electorale. Acești politicieni sunt în mod clar trădători și teroriști, și s-au vândut în mod repetat vieți americane în atacurile teroriste organizate și războaie neconstituționale, imorale și de genocid pentru propriul câștig politic.
Nebunia lui Israel este parte a unui plan de a mări în mod semnificativ entitatea sionistă, folosind sange americani, arme și bani pentru a realiza visul lor de coșmar Acest lucru a fost detaliată în Oded Yinon "Strategie pentru Israel în Nouăsprezece optzeci" din 1982 și a declarat, " dizolvarea Irak într-un stat siit, un stat sunnit și separarea părții kurdă, " care este ceea ce Irakul a devenit, nu rezista grupul Israel și Statele Unite ale Americii susținut IS, un front sionist a da Obama și următoarea Zio- Președintele clovn scuza de care are nevoie pentru a menține trupele americane împotmolit în mine pentru următoarele câteva decenii, în cazul în care economia noastră deține împreună de mult timp, ceea ce este îndoielnic.

Următorul articol merge în detaliu mai mare a evreilor de gând să se pronunțe mine:
"Marele Israel": Planul sionist pentru Orientul Mijlociu

Următorul document referitor la formarea de "Marele Israel" constituie piatra de temelie a fracțiunilor sioniste puternice în actualul guvern Netanyahu, partidul Likud, precum și în cadrul militar și de informații stabilirea israeliene. Potrivit fondatorul sionismului Theodor Herzl, "zona de statul evreu se întinde:" De la pîrîul Egiptului la Eufrat "Potrivit rabinului Fischmann," The Promised Land se întinde de la râul Egiptului până la Eufrat, aceasta include părți din Siria și Liban ".. Când privit în contextul actual, războiul din Irak, războiul din 2006 privind Liban, razboiul 2011 privind Libia, războiul în curs de desfășurare privind Siria, nu mai vorbim de procesul de schimbare de regim în Egipt, trebuie să fie înțeleasă în raport cu planul sionist pentru Orientul Mijlociu. Acesta din urmă constă în slăbirea și în cele din urmă fracturare statele arabe vecine, ca parte a unui proiect expansionist israelian. "Marele Israel", constă într-o zonă care se extinde de la Valea Nilului la Eufrat. Atlantic, în 2008, și armata SUA a Forțelor Armate Journal, în 2006, ambele publicate de largă circulație hărți care au urmat îndeaproape conturul planului Yinon. În afară de un Irak divizat, care Planul Biden solicită, de asemenea, Planul de Yinon solicită un împărțit Liban, Egipt, și Siria. Partitionarea de Iran, Turcia, Somalia, Pakistan și, de asemenea, toate se încadrează în conformitate cu aceste puncte de vedere. Planul Yinon solicită, de asemenea pentru dizolvare în Africa de Nord și prognozează o ca pornind de la Egipt și apoi propagă în Sudan, Libia, iar restul regiunii.Un alt aspect cheie al acestui sistem evreu israelian criminal este numit, "A Break Curățenie: O nouă strategie pentru Asigurarea Realm", scris în 1996 de către trădători americani, cum ar fi Richard Perle și Douglas Feith, care se întâmplă, de asemenea, să fie semnatare PNAC document de planificare de război, "Proiect pentru secolul New American: Reconstruirea Apararea Americii", care a declarat că "În plus, procesul de transformare, chiar dacă acesta aduce schimbări revoluționare, este probabil să fie unul lung, in absenta unor evenimente catastrofale și catalizarea - ca un nou Pearl Harbor. "

Asta Pearl Harbor "a fost israelianul la cale Flag Fals pe 9/11.

Și da, PNAC a fost format de către evrei și cele mai multe dintre semnatarii erau evrei .

O secțiune în "A Clean Break", spune că Israel trebuie să devină punct de vedere financiar de sine-stătătoare, pentru a reduce baierele pungii la Unchiul Sam. Având în vedere trilioane de trilioane care au fost furate de la americani, în trecut, cum ar fi cele de economii și împrumut dezastrul furturile din anii 1980 și trilioane care au fost furate de la Pentagon și a trilioane de trilioane furate de la 9/11 Steagul fals, cu o mare parte din prada spalati prin intermediul filialei din New York a Federal Reserve, condus la acea vreme de viitor secretarul Trezoreriei, Tim Geithner, Israel ar trebui să aibă Planty din banii noștri să radieze pe cont propriu, dar încă primește contribuții bănești mari de la un corupt și vândut-out Congresul SUA și-o, presedinte imbecil beat.

Următoarea Filmul face o treaba excelenta de juxtapunerea vechi 1950 de role de apărare civilă de americani de funcționare pentru acoperire de la un atac nuclear cu New York-ezi de funcționare pentru acoperire pe 9/11.

New American Century. Partea 1/10

Acest film se în detaliu prin istoria nespus de Proiectul pentru secolul New American cu tone de imagini de arhivă și conectează-l chiar în prezent. Acest film expune modul în care fiecare război major în istoria Statelor Unite a fost bazat pe o fraudă complet cu video de interior se admite ea.
Acest film arata cum primele cinematografe din SUA s-au folosit în urmă cu peste o sută de ani pentru a difuza propaganda pentru a scoate din sărite poporul american în războiul hispano-american .....
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum