SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

bum bum !!!REMEMBER : Tata-socru face referendum

In jos

bum bum !!!REMEMBER : Tata-socru face referendum Empty bum bum !!!REMEMBER : Tata-socru face referendum

Mesaj  Admin la data de Mier Oct 15, 2014 8:26 am

Nu-i așa că e mișto să trăiești în România? Mai ales dacă te numești Victor Ponta și vrei tu să-l dai jos neapărat pe președintele țării. Și, mai ales, atunci când tata-socru este șef de grup parlamentar și-ți face toate hatârurile de copil prost și răzgâiat.

Deci, să revenim. Tu ești Ponta și vrei să-l dai jos pe Băsescu. Îți storci creierii, te sfătuiești cu colegii de la partid, te duci la Voiculescu TV și vorbești despre români, despre multe pensii, ajutoare sociale, cel mai cinstit guvern, bla, bla, bla…Și-ți dai seama că nu merge. Poporul ăsta de tâmpiți nu va ieși niciodată în stradă ca să-ți împlinească ție visul. Ai o problemă. Adică, ai două: una e plagiatul, cealaltă e Năstase. Problema cu plagiatul ai rezolvat-o temporar, desființând toate comisiile care te puteau dovedi că ești doar un hoț de proprietate intelectuală. Rămâne cealaltă.

Năstase ți-a fost șef, tocmai a intrat la bulău și nu-i prea place acolo. Îți dă de înțeles că e groasă. Năstase nu vrea singur la bulău. Te amenință că știe multe despre tine și ceea ce știe nu e puțin. Ai fost sluga lui și te are la mână. Cu multe, cu foarte multe. Pe tine și pe mulți alții din partid…Ai o mare problemă. Cum procedezi?

Vorbești cu tata-socru. Te va înțelege, în mod sigur. Tata-socru este tatăl soției tale, Daciana, și bunicul copilului tău pe care l-ai făcut împreună cu Daciana. Este alături de tine, trup și suflet. Oricum, nici lui nu-i place de Băsescu. Băsescu e dictator și trebuie suspendat. Iar după aia, să-l judece poporul. De fapt, toți dictatorii din istoria omenirii au sfârșit în același mod: au fost de acord să fie demiși de popor prin referendum! Toți, absolut toți!

Tata-socru, fiind mare șef acolo la el, la Parlament, își cheamă oamenii la ordine. Se organizează, rapid, o sesiune extraordinară a Parlamentului. Motivul? Cică, vii tu de la Bruxelles, de la Consiliul European, unde nu aveai ce căuta că nu aveai mandat de la președintele Republicii, și-o să le povestești ce-ai făcut pe-acolo. Tare de tot, nu? Fraierii ăștia de români nici n-or să știe ce i-a lovit. În trei zile l-ai suspendat pe dictator. Ooooaauuuu, chiar ești tare! Ce să mai zic de tata socru…

Dar, în tot scenariul ăsta, ți-a scăpat un lucru. De mai bine de cinci ani țara ta, în care locuiești și tu, împreună cu bona filipineză și cu Daciana (atunci când nu e plecată la muncă în Parlamentul European!) este membră a Uniunii Europene. Ce e aia, UE?!! E un fel de club în care, dacă ai fost admis, e musai să-i respecți regulile. Iar una dintre ele, dură de tot, zice că nu te poți atinge de justiție, de statul de drept. Nasol. Și colegii nevestei tale, ăia de la Bruxelles, s-au prins de planul tău și-al lui tata-socru. Mai mult, ei zic că e lovitură de stat și că, tu și ceilalți prieteni ai lui tata-socru, sunteți puciști. Nasol de tot. Cum procedezi?

Păi, pentru început, te invită șeful lor, Barroso, la Bruxelles, la Comisia Europeană. Și pentru că n-ai încotro, te duci. Cu o mutră spășită, stingher, cu ochelarii lipiți de nas și vădit stânjenit. Dai explicații peste explicații, promiți că vei face, vei drege, vei respecta orice și oricum, numai să te lase-n pace. Nu mai știi unde ți-e capul, te încurci în afirmații mincinoase, privești năuc în jur; Schulz este de-al tău dar te tratează cu răceală iar Barroso e un individ cu care nu-i de glumit când vine vorba de Justiție și de valori comune europene. Ești asaltat de presă din toate părțile…Ai obosit, vrei acasă.

Te-ai întors acasă cu ditamai scrisoarea în buzunar, sunt o groază de cerințe acolo pe care trebuie să le respecți, să-ți iei angajamente în scris că vei face ceea ce ai promis, că vei respecta deciziile CCR și că referendumul pentru demiterea dictatorului va fi organizat în conformitate cu prevederile legale. Incredibil, ce-și închipuie ăștia? Că țara ta e o colonie? Nu, nu este, țara ta este liberă și suverană. Așa că mai faceți paradă câteva zile, tu și cu celălalt zevzec, interimaru’ de la palat, cu chestia asta, ca să mai trageți de timp. Și, totuși, ce-i de făcut?…

Tot tata-socru are soluția: referendum pe parcursul a două zile. Sau trei. Sau câte-o fi nevoie. Nu se poate? E prea bătător la ochi? Nu-i bai. Îl facem de la patru dimineața până la miezul nopții. Pentru tot poporul muncitor. Ce noroc cu tata-socru. Cum le știe el pe toate. Și te mai feliciți o dată, în gând, pentru inspirația pe care ai avut-o să divorțezi de fosta ta soție, cu toate că aveai un copil cu ea, ca să te înrudești cu un asemenea om de ispravă, căsătorindu-te cu fiica lui. Tatăl soției tale…Tata-socru…
http://politicstand.com/tata-socru-face-referendum/
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum