SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

"Iudeo-nazism"

In jos

"Iudeo-nazism" Empty "Iudeo-nazism"

Mesaj  DOLFI , caporalul FUHRER la data de Dum Noi 30, 2014 8:13 pm

http://dissidentvoice.org/2014/11/judeo-nazism/
În cazul în care un non-evreu a inventat expresia "iudeo-nazism", el sau ea ar fi fost răstignit verbal de câini de atac sioniste și mass-media mainstream de Vest. Falsificator de bani reală a a fost Yeshavahu Leibowitz, unul dintre intelectualii evrei mai sincere și controversate ale timpurilor moderne. El a fost dată descris ca "conștiința lui Israel." Înainte de a muri in 1994, a spus el "iudeo-naziști" au fost în creștere în Israel. Dacă era în viață astăzi îmi imaginez că ar spune, "Ei sunt acum în control."

Întrebarea așteaptă un răspuns în zilele și săptămânile următoare este dacă sau nu pe cei care fac de licitare iudeo-nazism în Congresul SUA va reuși în sabotarea cuprinzătoare acord-in-the-punerea cu Iranul pentru programul său nuclear.

Când secretarul de stat al SUA John Kerry a anunțat că a fost nevoie de mai mult timp pentru a ajunge la un acord, a spus el, "Ne-ar fi nebuni să pleci." Apoi a făcut apel la Congres să nu acționeze într-un mod care ar putea sabota perspectivele pentru o negociere de succes . El a spus: "Eu sper că ei vor veni să vadă înțelepciunea lăsându-ne echilibrului pentru cateva luni pentru a putea continua fără a trimite mesaje care ar putea fi interpretat și cauza eroare de calcul."

Răspunsul imediat a fost o declarație emisă de trei senatori - John McCain, Lindsey Graham, și Kelly Ayotte. Acesta a spus:

Am sprijinit sancțiunile economice, adoptate de Congres și semnat în dreptul de președintele, în plus față de sancțiunile impuse Iranului de comunitatea internațională. Aceste sancțiuni au avut un impact negativ asupra economiei iraniene și sunt unul dintre motivele principale iranienii sunt acum la masa negocierilor. Cu toate acestea, noi credem această ultimă extindere a discuțiilor ar trebui să fie cuplat cu sancțiuni sporite și o cerință care orice acord final între Iran și Statele Unite ale Americii fi trimis la Congres pentru aprobare. Fiecare membru al Congresului ar trebui să aibă posibilitatea de a revizui acordul final și vota această decizie majoră de politică externă.

Excepția cazului în care sunt complet ignoranți și complet stupid, McCain, Graham, și Ayotte trebuie să fie conștienți de siguranta ca a crescut sancțiunile va provoca negociatorii Iranului de a merge departe spunând că nu vor fi intimidați, santajat si umilit de America.

În ipoteza în care cele trei senatorii nu sunt complet ignoranți și nu complet stupid, concluzia trebuie să fie că ei chiar vor să-l omoare pe deal-in-the-punerea deși este în cele mai bune interese proprii ale Americii. (În analiza sa a situației, BBC Jeremy Bowen a spus motivul pentru care nici unul dintre negociatorii vrut să pleci a fost că "alternativa la un acord ar putea în cele din urmă se dovedesc a fi război". Voi adăuga la această prin declarând că poate fi foarte bine război care McCain și alte ar fi distrugatoare-afacere doresc cu adevarat).
Comitetul Israel american Public Affairs (AIPAC), grupul lider în industria de lobby sionist care întocmește script din care mulți din Congres vorbesc, a venit cu propria sa declarație.

Congresul a întârziat aplicarea unor sancțiuni suplimentare pe parcursul anului trecut pentru a da o șansă negocierilor. Acum este esențial ca Congresul să ia o nouă legislație sancțiuni bipartizana pentru a lăsa Teheran știe că se va confrunta cu o presiune mult mai severe în cazul în care nu abandonează în mod clar programul de arme nucleare. Indemnam Congres pentru a juca rolul său tradițional și critice pentru a se asigura că un acord final elimina cu adevărat nici o cale de Iran pentru a construi o armă nucleară.

Faptul că Iranul nu vrea să posede arme nucleare este de nici un interes pentru Israelului iudeo-naziști și aliații lor din America.

Posibilitatea de război cu Iranul este, evident, în mintea altor elemente ale lobby sionist.

În declarația sa de la anunțarea extinderea negocierilor grupului operativ Iran de la Institutul evreiesc pentru afaceri de securitate națională (JINSA), care este co-prezidat de Dennis Ross, care a avut loc portofoliul Iran de la Casa Albă în timpul unei părți a lui Obama în primul rând termen, a spus aceasta. "În plus față de creșterea presiunii economice Washington ar trebui să ofere arme Israelului care ar face amenințările sale de a ataca Iranul mai credibil."

JINSA, o Washington-, neo-conservatoare, pro-Israel sau nu dreptate think-tank, a fost fondată în 1976. bord sa consultativ include Richard Perle, Michael Ledeen si James Woolsey; și înainte de a intra administrația Bush, Dick Cheney, Douglas Feith și John Bolton au fost la bordul său de Advisors. Termenul colectiv mi-ar folosi pentru a descrie acel lot este negustori de război.

Apoi a venit contribuția Comitetului de Urgență pentru Israel (ECI). Ea a fost fondată în 2010 și membrii consiliului său de administrație se numără William Kristol, editorul Weekly Standard . El este al doilea nici unul în sprijinul său necondiționat pentru politicile și acțiunile Israelului. Misiunea principală a ICE pare a fi intimidant critici de Netanyahu și Obama daunatoare.

Declarație sa inclus acest lucru.

"Nu există nici un punct de așteptare șapte luni pentru nici un alt eșec sau o afacere cu adevărat teribil. Congresul trebuie să acționeze acum pentru a re-impune sancțiuni și a restabili SUA linii roșii care vor împiedica Iranul să achiziționeze o capacitate de arme nucleare. În acest scop, o astfel de reglementare trebuie să limiteze autoritatea președintelui de a renunța sancțiuni, o autoritate președintele a semnalat deja disponibilitatea de a abuza în căutarea lui disperată pentru un acord cu mullahii. "

Dar cel mai anti-Obama, anti-Iran și retorica anti-palestinian a fost cea care a scuipat din gura idioti care sa adresat cina de gală a Organizatiei Sioniste ale Americii (Zoa) în sala de bal a Grand Hyatt lângă Grand Central Station în Manhattan.

Publicul de mai mult de 1.000 de aplaudat salbatic când președintele Zoa Mort Klein sarcastic referit la președintele ca "Barack Obama HUSSEIN." Ei toți știau a fost ceea ce înseamnă că Obama este un musulman și nu un american.

Klein a mai spus "Mahmoud Abbas este un terorist ca și predecesorul său Yasser Arafat" și "Hamas este un grup terorist nazist cum ar fi, acesta charter solicită pentru uciderea a fiecărui evreu." (Nu există nici spațiu în mintea înșelat Klein și mințile tuturor care cred ca el pentru adevărurile istoriei. Una dintre ele este că Arafat a pregătit terenul pe partea lui de pace, în condiții orice guvern israelian rațional ar fi acceptat cu scutire acum 35 de ani. Un alt aspect este liderii Hamas au fost mult timp asupra publicului înregistrare cu declarația că Hamas ar trăi în pace cu Israelul un retrase la frontierele sale de dinainte de 1967 IF-o soluție cu două state au fost disponibile și IF acceptare palestinian de ea a fost confirmat de un referendum).

Nu a fost aplauze mai sălbatic pentru descrierea Obama oferite de Bernie Marcus, unul dintre fondatorii Home Depot, America de cel mai mare retailer de origine îmbunătățire cu magazine in toate cele 50 de state, din Canada și dincolo. El a descris pe Obama ca "Un Chamberlain de la Casa Albă." (Neville Chamberlain a fost prim-ministru britanic, care a crezut că appeasing Hitler a fost cel mai bun lucru de făcut. În prezent există un caz pentru a spune că toate prim-miniștri și președinți de Vest cred că este în interesele lor cele mai bune pentru a potoli setea iudeo-nazism).

Potrivit raportului Chemi Shalev a cină de gală Zoa pentru Ha'aretz , a fost pastorul Ioan Hagee, fondatorul creștinilor Unite pentru Israel (CUFI), care a adus publicul "aproape de extaz." El a făcut acest lucru prin a descrie pe Obama ca " Președintele mai antisemit vreodată. "(Asta e un nonsens, dar ea, nonsensul, este ceea ce CUFI este despre toate).

În opinia lui Shalev steaua real al serii a fost senator republican Ted Cruz, care, în 2012, a devenit primul cubanez american sau latino a fi ales la Congresul de la Texas. El a dedicat o mare parte din discursul său la ceea ce el a afirmat erau propriile sale realizări în apărarea Israel, dar punctul său principal, contrar evaluarea șefilor de securitate proprii Israelului ca Shalev menționat, a fost că "Amenințările la Israel nu au fost niciodată mai mare." El a adăugat:. Nu avem nevoie de lideri care vorbesc vorbe goale, avem nevoie de lideri care vor acționa "(El fie nu înțelege sau nu-i pasă că cea mai mare amenințare reală pentru Israel este auto-neprihănire și ei în curs de desfășurare colonizarea ocupat Cisiordania).

Cruz este distractiv speranța că el va fi favorit Republican pentru 2016 cursa pentru Casa Albă, astfel întreg discursul său a fost un pas de sprijin sionist, fonduri de campanie în special. Trebuie să fi fost mulțumit când mulți din public au ridicat în picioare cântând "Du-te, Ted, du-te!" (Ei însemnat merge pentru Casa Albă. Îmi imaginez iranieni și palestinieni ar spune merge în iad).

Concluziile mele?

În cazul în care istoria de succes sionismului până în prezent în cele mai multe ori nu impune voința asupra politicii externe americane pentru Orientul Mijlociu a fost singurul ghid pentru viitor, ar exista un caz pentru a spune că este posibil, chiar probabil, că presupune implicarea în-procesul de luare a va fi sabotat cu Iranul. (Potrivit unei surse, de obicei, bine informat principalul motiv pentru eșecul de a încheia un acord cuprinzător în termenul 24 noiembrie a fost că Iranul nu a fost multumit de asigurare Kerry ca dat fiind faptul că Obama ar fi permis sa livreze).

Dar există, de asemenea, un caz pentru a spune că-ar fi distrugatoare afacere din Congres au un motiv întemeiat să fim foarte atenți cu privire la ceea ce fac ei de fapt, spre deosebire de ceea ce spun ei să rămână în cărți bune sioniste. Acest caz se bazează pe faptul că sondajele au fost indică faptul că o majoritate de americani nu sunt doar hrănite cu Congresul și obosit de război, dar care doresc un acord cu Iranul. Ca are relații de afaceri american mare în funcție de sursele mele.

O implicație evidentă este că, dacă a fost cu succes un efort republican-au condus în Congres pentru a ucide deal-in-the-luare cu Iranul ar putea afecta grav perspectivele electorale republicane în 2016. E mult o Iran a respins-ar putea face pentru a adăuga la problemele Americii în Orientul Mijlociu, în Siria și Irak în special și, eventual, chiar Arabia Saudită și alte state din Golf, precum și mai multe americanii ar da vina pe Wreckers afacere în Congres.

Liderii Partidului Republican trebuie să fie conștienți de ceea ce viitorul ar putea fi în cazul în care nu există nici o afacere cu Iranul, și de aceea cred că, atunci când Obama împinge vine vorba de all Republican sionist-driven, există o șansă - am pus-o nu mai mare de 55-45 - că Obama va primi calea lui și un acord cuprinzător va fi încheiat.

Notă de subsol

În cazul în care oferta este sabotat, iar dacă am fost un iranian, aș vrea guvernul meu să se dezvolte și să posede o bombă nucleară sau două, în scopul de descurajare. Logica mea ar fi că, dacă Saddam Hussein ar fi posedat arme nucleare Irak nu ar fi fost atacat și invadat. Și asta o logică care s-ar putea prevala de bine în Iran, dacă un acord cu P5 + 1 se sabotat.
DOLFI , caporalul FUHRER
DOLFI , caporalul FUHRER

Mesaje : 76
Data de înscriere : 10/07/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum