Alegerile şi geopolitica

In jos

Alegerile şi geopolitica

Mesaj  Admin la data de Sam Noi 08, 2014 10:52 pm

Alegerile şi geopolitica
http://www.stareapresei.ro/alegerile-si-geopolitica-44745.html

Dinspre Marea Neagră, se apropie din nou noaptea. Atenţie, trebuie să fim pregătiţi!

Alegerile prezidenţiale care se apropie, turul al doilea, sunt esenţiale pentru supravieţuirea unui sistem mai impus cu de-a forţa, mai implementat cu binişorul de Traian Băsescu în ultimii 10 ani.

Robert Turcescu a postat acest discurs al lui Wess Mitchell, care e exact despre alegerile de acum şi despre geopolitică.

Alocuţiunea a fost susţinută la Facultatea de Drept din Bucureşti şi este un mesaj clar pe care ni-l transmit Statele Unite privind alegerile pe care trebuie să le facem.

Mă bucur că, după ani de zile în care am afirmat aceste lucruri, Robert Turcescu, ocupat ani în şir să facă tv coverage la televiziune pe o arie largă de subiecte până acum şi neavând timp să aprofundeze acest subiect, s-a liniştit şi a intrat în profunzime, înţelegând în întreaga ei amploare problematica aceasta gravă.

Apelul său, aparent patetic, este acoperit de realitate. Dacă Ponta va ieşi învingător din alegerile acestea, ne aşteaptă vremuri foarte grele. Nu ne vom întoarce doar în anii 90, ci, din anumite puncte de vedere, chiar înainte de decembrie 1989.

Probabil că regimul dictatorial, securisto-mafiot, pe care-l va instaura Ponta, împreună cu clica lui, va pleca de la putere foarte greu, după sacrificii sângeroase.

Gândiţi-vă la ce s-a petrecut în Ucraina la începutul acestui an şi la ce se petrece acum la noi, pentru că acolo vom fi. S-ar putea să pierdem noi teritorii. Ponta este un Ianukovici al românilor, ba chiar mai periculos.

Am scris de-a lungul timpului pe acest subiect multe articole, printre care:
• GEOPOLITICĂ Cum se bat SUA şi Rusia pe România
• Scutul american antirachetă în România. Semnificaţie geopolitică
• Moscova îşi recunoaşte agenţii în România

Admin
Admin

Mesaje : 1922
Data de înscriere : 03/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum